- 24 Haziran 2015
- 39.884
- 154.565
- 598
Nerden dinleyeceğim şarkıNasıl yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden dinleyeceğim şarkıNasıl yani
AnlasildiAraştıracaksın ve sen zaten araştırmışsın gözümden kaçmadı
Mesela bir deniz ürünü
1 tane dünya mutfağından tarif bulacaksın.
Sonra onlara detaylı tarif resmi çekeceksin.
Tek tek ve birlikte sunum resmi istiyorum.
Sonra sofra hazırla 3 çeşit daha yap .Fotoğrafla ve paylaş:)
Vallaha mıAnlasildi
Genede anladim diyemem ama cidden senin vercegini merak ettiğim icin onu kafamda kuramadim ney acaba diyeVallaha mı
İnan katılmam diyenler bile katılacakGenede anladim diyemem ama cidden senin vercegini merak ettiğim icin onu kafamda kuramadim ney acaba diye
Iç çektim artık persembe gelse bi rahatlasakİnan katılmam diyenler bile katılacak
Bak şimdi iki tane tarif varmış birbiri ile selfie çekiliyormuşlarKukrim Sen ne diyosun bu ise
Aşkom ya ne güzel anlamışBak şimdi iki tane tarif varmış birbiri ile selfie çekiliyormuşlar
Onu anladim sende yeni telefonunla cekersin selfilerini artikBak şimdi iki tane tarif varmış birbiri ile selfie çekiliyormuşlar
Sonuç odaklıyım aşkoAşkom ya ne güzel anlamış
Heee anlamis selfiyi anlamis sadeceAşkom ya ne güzel anlamış
Kendinimi cekicen kukrişimBak şimdi iki tane tarif varmış birbiri ile selfie çekiliyormuşlar
Firdefs'e diyorum beraber selfinizi çekeceksiniz.Ben girmem resme diyorSonuç odaklıyım aşko
Matmazel ve tarifleri gururla sunarKendinimi cekicen kukrişim
Firdefs'e diyorum beraber selfinizi çekeceksiniz.Ben girmem resme diyor
Zehir gibiHeee anlamis selfiyi anlamis sadece
Bakalım bakalım olayı çözersek selfie de çekerizOnu anladim sende yeni telefonunla cekersin selfilerini artik