- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
OkadarmiYeşilyurt/Malatya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OkadarmiYeşilyurt/Malatya
Güzelmiş hayırlı olsun fülüzüm siyah severimBakin tabak aldimEki Görüntüle 2879807
Konum atayımOkadarmi
Bende severim benim cok hosuma gitti A101 gittim 7.95 yaziyodu dedim olmaz ama alayim gittim 19.95 mis mecbur aldimGüzelmiş hayırlı olsun fülüzüm siyah severim
At yollayim 1tabaktan ne olcakKonum atayım
Nasılsın çiçeğimGüzelmiş hayırlı olsun fülüzüm siyah severim
Allah iyilik versin ablacım bende iyiyim şükürİyi sayılırım canım sağ ol sen nasılsın
Sağ ol canımAt yollayim 1tabaktan ne olcak
Lazım olur iyi yaptın ucuza bişey kalmadıBende severim benim cok hosuma gitti A101 gittim 7.95 yaziyodu dedim olmaz ama alayim gittim 19.95 mis mecbur aldim
Ayy valla hem.büyük yaa oyle yoktu beyazida vardi kalirsa onuda alayim bariLazım olur iyi yaptın ucuza bişey kalmadı
İyiyim kukrişim çok şükür seni sormalıNasılsın çiçeğim
Gördüm bende kasesini almıştım pizza tabağı senin aldığın kocaman çok güzel beyazını almak lazım.Ayy valla hem.büyük yaa oyle yoktu beyazida vardi kalirsa onuda alayim bari
Bende iyiyim şükür canımİyiyim kukrişim çok şükür seni sormalı
Ne yazdınBen simdi defteri aldim aklima gelenleri yazdim daha ne yazayim
Ayy kaseleride guzel.aslinda dur hele gidip alayim bitmedenGördüm bende kasesini almıştım pizza tabağı senin aldığın kocaman çok güzel beyazını almak lazım.
Günlüğüne yazmışNe yazdın
Allah iyilik versin canım benim ❤Bende iyiyim şükür canım