• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Ben de 39+3te doğurmuştum, 40 haftanın bitimi 20 kasımdı ,14 kasımda doğdu🤩 bilir o geleceği zamanı 🤗 şimdi tam bir bıcırık oldu, çok özlüyorum ama ilk doğduğu hallerini😌😌😌
Ayyy hayatta özlemiyorum hatta bir an önce 3 yaşını tamamlama diye bekliyorum :D
Bir zor bebeklik yaşadık ki vallahi düşmanına bile vermesin o kadar fenaydı.

Aaa çok geçmiş olsun çok zor bu tarz ataklar. Allah sağlık versin canım ilaç kullanıyor musun?
Allah razı olsun canım benim, zor demek az kalır beş gün süründüm resmen 🤦‍♀️ ilaç kullaniyorum, ben ilacı bırakınca tekrarlamış zaten. Yine düzenledik ilaçları da biraz acildim 🤦‍♀️ allah kimsenin başına vermesin 🙏💜

Allah razı olsun canım benim, zor demek az kalır beş gün süründüm resmen 🤦‍♀️ ilaç kullaniyorum, ben ilacı bırakınca tekrarlamış zaten. Yine düzenledik ilaçları da biraz acildim 🤦‍♀️ allah kimsenin başına vermesin 🙏💜
Amin. Bayağa da sürmüş 5 gün ne demek yaa...
İlaçları neden bırakmıştın, denemek için mi?

Çekirdeği olan, en tuzlusundan olsun, dudaklarımız şişsin:KK66:
E9E2FD97-3BCE-4D4A-A174-C191630690A4.jpeg

Amin. Bayağa da sürmüş 5 gün ne demek yaa...
İlaçları neden bırakmıştın, denemek için mi?
Ben uzun süredir ilaç kullaniyorum zaten canım.Kendi kendime iyi olduğumu düşündüm bi ara vereyim dedim düzelmiştir artık, demez olaydım 😄 iyilesmemisim fena yapıştırdı bu sefer🤷‍♀️

Ben uzun süredir ilaç kullaniyorum zaten canım.Kendi kendime iyi olduğumu düşündüm bi ara vereyim dedim düzelmiştir artık, demez olaydım 😄 iyilesmemisim fena yapıştırdı bu sefer🤷‍♀️
Sen bu ilaç konularında çok başına buyruk hareket ediyorsun canım. O tür ilaçlar hiç doktora danışmadan bırakılır mı🙄

Back