- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Buzdolabi örtusu bittiyse cekmece içlerine ör bari batmasın icleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buzdolabi örtusu bittiyse cekmece içlerine ör bari batmasın icleri
Gerginliğimi alıyorAyyy cok gergin ortam abla bu iyi geldi
alsem ’e çorap örüyorum, ayacıkları üşümesinBuzdolabi örtusu bittiyse cekmece içlerine ör bari batmasın icleri
Ör ör kafasinada ördee üşümüş beynialsem ’e çorap örüyorum, ayacıkları üşümesin
Evet, bere de öreyim bariÖr ör kafasinada ördee üşümüş beyni
Hava deligi örde arada hava alsin beyincikEvet, bere de öreyim bari
Beni hiç tınlamadı biliyor musunHava deligi örde arada hava alsin beyincik
Nerde acabaBeni hiç tınlamadı biliyor musun
Ben en iyisi Eylül’e öreyim
Ayyy hayatta özlemiyorum hatta bir an önce 3 yaşını tamamlama diye bekliyorumBen de 39+3te doğurmuştum, 40 haftanın bitimi 20 kasımdı ,14 kasımda doğdu bilir o geleceği zamanı şimdi tam bir bıcırık oldu, çok özlüyorum ama ilk doğduğu hallerini
Aaa çok geçmiş olsun çok zor bu tarz ataklar. Allah sağlık versin canım ilaç kullanıyor musun?Anksiyete atağı geçirdim kuzum, şükür kontrol altında teşekkür ederim sağlıkla kavuşursun ınş tez vakitte canım benim
Amin inşallahSağlıkla gelsin inşaallah
İyidir canım sağ ol idare ederAmin inşallah
Sen nasılsın neler yapıyorsun??
İyidir canım sağ ol idare eder
Allah razı olsun canım benim, zor demek az kalır beş gün süründüm resmen ilaç kullaniyorum, ben ilacı bırakınca tekrarlamış zaten. Yine düzenledik ilaçları da biraz acildim allah kimsenin başına vermesinAaa çok geçmiş olsun çok zor bu tarz ataklar. Allah sağlık versin canım ilaç kullanıyor musun?
Amin. Bayağa da sürmüş 5 gün ne demek yaa...Allah razı olsun canım benim, zor demek az kalır beş gün süründüm resmen ilaç kullaniyorum, ben ilacı bırakınca tekrarlamış zaten. Yine düzenledik ilaçları da biraz acildim allah kimsenin başına vermesin
Ben uzun süredir ilaç kullaniyorum zaten canım.Kendi kendime iyi olduğumu düşündüm bi ara vereyim dedim düzelmiştir artık, demez olaydım iyilesmemisim fena yapıştırdı bu seferAmin. Bayağa da sürmüş 5 gün ne demek yaa...
İlaçları neden bırakmıştın, denemek için mi?
Sen bu ilaç konularında çok başına buyruk hareket ediyorsun canım. O tür ilaçlar hiç doktora danışmadan bırakılır mıBen uzun süredir ilaç kullaniyorum zaten canım.Kendi kendime iyi olduğumu düşündüm bi ara vereyim dedim düzelmiştir artık, demez olaydım iyilesmemisim fena yapıştırdı bu sefer
Damacanami buÇekirdeği olan, en tuzlusundan olsun, dudaklarımız şişsinEki Görüntüle 2879781
SayılırDamacanami bu