- 24 Eylül 2018
- 98.379
- 294.783
- 698
Başka birinin profilinde ,sonra da silinmişProfilinde mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka birinin profilinde ,sonra da silinmişProfilinde mi
Aklima gelmedi sana soylemekBen yoktum o ara, hiç haberim olmadı.
AABaşka birinin profilinde ,sonra da silinmiş
Olsun hemsomAklima gelmedi sana soylemek
Dur geliyom
Aynen aşko,bizim kızlar da cevap vermiş,silinmiş gitmiş .
Hiç görmedim aretimAynen aşko,bizim kızlar da cevap vermiş,silinmiş gitmiş .
Calci’nin profil paylaşımına yazdı. Evva’da doğru olanı söyledi. Calci baktı profilinde gerginlik çıkacak ve o kişi gereksiz sallayacak, uyardı. Ben Alsem’i severim, laf söyletmem falan dediBen yoktum o ara, hiç haberim olmadı.
Ben de görmedim aretim.Hiç görmedim aretim
Calci esaslı kızdır, Evva zaten öyle, olacağı vardı herhalde ,ban yemese bari boş yereCalci’nin profil paylaşımına yazdı. Evva’da doğru olanı söyledi. Calci baktı profilinde gerginlik çıkacak ve o kişi gereksiz sallayacak, uyardı. Ben Alsem’i severim, laf söyletmem falan dedi
Olcagi varmis canim olan oldu artik yarin ne olcakCalci esaslı kızdır, Evva zaten öyle, olacağı vardı herhalde ,ban yemese bari boş yere
O kişi o kadar saydırdı bunca zamandır, ban yemediCalci esaslı kızdır, Evva zaten öyle, olacağı vardı herhalde ,ban yemese bari boş yere
O kişi o kadar saydırdı bunca zamandır, ban yemedi
Onca şikayetler oldu, çekirdeğimi aldım diye yorum yaptı yönetim
Çok zekisin
Aynısını bende dedim Sosyalim aman üzmeyin ya kendiniziGerçek hayatımız zaten yeterince zorken sırf kafa dağıtalım diye buraya girmiyor muyuz? Burada bari kimse kimseye takmasın yaa, kızın zaten derdi başından aşkın
Ayyy cok gergin ortam abla bu iyi geldi