evim.nette krstal by tac kampanyası var ve 1 yorgan alana 1 yorga bedava aklınızda bulunsun kızlar ben adım hemen:)
benim dediğimde kristal by taç...başka bi konuda taç ın yan ürünü bi farkı yok demişler..ben aldım bakalım gelince görücem çok kötü değildir diye umuyorum:)
kızlar laguna yorgan diye bir marka duydunuz mu? evim.nette şuan inidirimi var. desenli ve renkli yorganlar çok hoşuma gitti ama bu markayı daha önce duymadığım için kararsız kaldım
bugün mü aldın? bir alana bir bedava kampanyasından tek kişilik 85 TL 'ye
benimde çok hoşuma gitti daha öncede indirime girmişti ama bende senin gibi güvenip alamamıştım. mor çiçekli çok güzel duruyor :))
canım ben bugün karar verip aldım. umarım iyi bişey gelir :)
inşallah güzeldir beğenirsin. eline ulaştığında yorum bekliyorum. şimdiden iyi günlerde kullan :))
teşekkür ederim, adres olarak erkek arkadaşımın adresini verdim ama gördüğüm zaman yorum yazıcam :)
bek de kaztüyü yorgan ve yastık kullanıyorum yumuşacık çok rahat, bellonadan almıştım %40 indirim vardı çok ucuza gelmişti
almak isteyenler olursa dikkat etsin 2 türlü oluyor, sırt tüyü yada gıdık tüyü ağırlıklı oluyor, sırt tüyü sert oluyor, nasıl desem daha kalın ve uçları oluyor sert sert çıkıyor yastığın yorganın içinden, gıdık tüyü olanlar daha pahalı ama daha iyi
Selamlar,
Bu yorganlar hakkaten cok guzel gorunuyor ama, kilif kullanamiyacagimiz icin surekli yikamamiz mi gerekicek bunlari. Camasir makinemi de bozmak istemem hani
evet o konu benim de aklıma geldi. genelde nevresim geçirerek kullanıcaz herhalde. ama yorgan çok güzel puf puf :))
buyorganlar benim de çok hoşuma gitti son bir gün kalmış sipariş için ama karar veremedim henüz. neşeli kız sen almışsın herhalde boyutları standart değil mi yani nevresime uyar. ayrıca pamuk yorgan değil mi bu elyaf değil
Merhaba, ben de penelope platin kaz tüyü yorgan aldım çeyizime, %90 gıdık %10 sırt tüyü. Daha önce kaztüyü yorganda yatma fırsatım olmuştu iş için kaldığım bir otelde ve rahatlığına tav oldum. Sadece temizliği konusunda çekincelerim var bir de kışın tek mevsim kullanırım diye düşünüyorum, diğer mevsimlerde mikrofiber kullanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?