• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Yorgan ve Yastık Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Yorgan için birşey diyemeyeceğim ama alerjik bir kadın olarak doktorun söylediği yastık kesinlikle pamuk olacakmış içinde en az bakteri üreten pamukmuş çünkü elyaf yastıklar için ben kapımdan içeri bile sokmam dedi artık siz düşünün benim o ara takımım elyaftı hemen yastıklarımı değiştirdim özel olarak pamuk diktirdim hem terletmiyor hemde çok rahat elyaf yorganımıda ben makinede bozduğum için onuda kullanmıyorum yani elyafı çıkarttım hayatımdan kısaca tavsiyem pamuktur

evim.nette krstal by tac kampanyası var ve 1 yorgan alana 1 yorga bedava aklınızda bulunsun kızlar ben adım hemen:)

kızlar laguna yorgan diye bir marka duydunuz mu? evim.nette şuan inidirimi var. desenli ve renkli yorganlar çok hoşuma gitti ama bu markayı daha önce duymadığım için kararsız kaldım

evim.nette krstal by tac kampanyası var ve 1 yorgan alana 1 yorga bedava aklınızda bulunsun kızlar ben adım hemen:)

aynı şekilde başka alışveriş sitesinde krstal by tac kampanyası var . taç ile kristal aynı mı? kullananların önerilerini örenebilir miyim ??

benim dediğimde kristal by taç...başka bi konuda taç ın yan ürünü bi farkı yok demişler..ben aldım bakalım gelince görücem çok kötü değildir diye umuyorum:)

kızlar laguna yorgan diye bir marka duydunuz mu? evim.nette şuan inidirimi var. desenli ve renkli yorganlar çok hoşuma gitti ama bu markayı daha önce duymadığım için kararsız kaldım

benimde çok hoşuma gitti daha öncede indirime girmişti ama bende senin gibi güvenip alamamıştım. mor çiçekli çok güzel duruyor :))

bugün mü aldın? bir alana bir bedava kampanyasından tek kişilik 85 TL 'ye

ben kargo dahil 99tl ye mi ne çift kişilik aldım 99a 2 tane iki kişilik yorgan almış olucam mikrofiber.
pazar günü aldım ben kampanya hala var mı bilmiyorum.27sinden sonra kargoya vericekler geldikten sonra kalitesi hakkında yorum yapabilirim.

Merhaba, ben de penelope platin kaz tüyü yorgan aldım çeyizime, %90 gıdık %10 sırt tüyü. Daha önce kaztüyü yorganda yatma fırsatım olmuştu iş için kaldığım bir otelde ve rahatlığına tav oldum. Sadece temizliği konusunda çekincelerim var bir de kışın tek mevsim kullanırım diye düşünüyorum, diğer mevsimlerde mikrofiber kullanırım...

bek de kaztüyü yorgan ve yastık kullanıyorum yumuşacık çok rahat, bellonadan almıştım %40 indirim vardı çok ucuza gelmişti
almak isteyenler olursa dikkat etsin 2 türlü oluyor, sırt tüyü yada gıdık tüyü ağırlıklı oluyor, sırt tüyü sert oluyor, nasıl desem daha kalın ve uçları oluyor sert sert çıkıyor yastığın yorganın içinden, gıdık tüyü olanlar daha pahalı ama daha iyi

benim çocukların alerjisi olduğu için gıdık da olsa kaztüyü kullanamıyorum. sonuçta gıdık da kanat tüyü de olsa tüyden oluşuyor dolgu malzemesi. internetten araştırdığımda antibakteriyel ve antialerjik ipek yorgan hakkında güzel bilgiler edindim. Alerji uzmanları da tavsiye ediyormuş zaten. Sİlky-Dreams marka aldım, kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim.

hatta uzmantv'de çok faydalı videolar var: http://www.uzmantv.com/konu/antialerjik-ipek-yorganlari-taniyin

Son düzenleme:
evet o konu benim de aklıma geldi. genelde nevresim geçirerek kullanıcaz herhalde. ama yorgan çok güzel puf puf :))

buyorganlar benim de çok hoşuma gitti son bir gün kalmış sipariş için ama karar veremedim henüz. neşeli kız sen almışsın herhalde boyutları standart değil mi yani nevresime uyar. ayrıca pamuk yorgan değil mi bu elyaf değil

buyorganlar benim de çok hoşuma gitti son bir gün kalmış sipariş için ama karar veremedim henüz. neşeli kız sen almışsın herhalde boyutları standart değil mi yani nevresime uyar. ayrıca pamuk yorgan değil mi bu elyaf değil

sanırım cevap vermek için geç kaldım ama yorgan pamuk. ölçüsünden emin değilim ama büyük ihtimal standarttır. naptınız aldınız mı :)

yok canım vazgeçtim ben beyaz istiyorum nevresimle kullanırken renkli yorganlar iyi olmuyor nevresimsizde kullanamam.
onun yerine aynı siteden saçlı battaniye aldım. battaniye ihtiyacım da vardı. inşallah iyi çıkar bakalım gelsinde.

Merhaba, ben de penelope platin kaz tüyü yorgan aldım çeyizime, %90 gıdık %10 sırt tüyü. Daha önce kaztüyü yorganda yatma fırsatım olmuştu iş için kaldığım bir otelde ve rahatlığına tav oldum. Sadece temizliği konusunda çekincelerim var bir de kışın tek mevsim kullanırım diye düşünüyorum, diğer mevsimlerde mikrofiber kullanırım...

katılıyorum sana penelope platin en iyilerinden ama biraz daha fazla verip benim yaptığım gibi twin platin alabilirsiniz 2 yorgan çıt çıt ile birleşiyor kışın 2 yorgan kullanabilirsiniz fakat ilk bahar son baharda tek yorgan olarak kullanabilirsiniz... nereden alabilirim diyorsanız 2-3 yer biliyorum piyasanın altında fiyatlar hem güvenilir

Back