• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Yorgan ve Yastık Tavsiyeleriniz Nelerdir?

SPOTAMYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
7
2
88
İzmir
Siteye yeni üye oldum tecrübelerinizi yazmanızdan çok şey öğrendim ve öğreneceğime inanıyorum.Henüz ufukta bişey yok ama başladım yavaştan bişeyler almaya hazır yorgan ve yastık almayı düşünüyorum ama markasına kaz tüyümü, naturelmi yoksa microfibermi olsun karar veremiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum. tşk

yastık ve yorgan sornussun ama ben bi de yatağı ekliyim. su andaki yatagım visko ben boyle bi rahatlık gormedim.. fiyat tuzlu olsada sonuna kadar hak ediyor. tabiiki yastık visko.deliksiz uyku ve agrısız uyanmak için tavsiyem

valla canım ben anamızın babamızın bildiği uyku setlerinden aldım elyaf.zaten yıllarca evde kullandık hiç bi sorun yaşamadık.7 kiloluk makina oluncada atıyosun makinaya foşur foşur yıkanıyo

ben uyku seti almak istemiyorum, onun yerine beyaz weya renkli yorganlar onlardan istiyorum, çok güsel nevresimler var, uyku setiniin yorganına geçirsem onları uyku setinin mantığı kalmıyor, ayrıca desenleri bazen birbirnine karışıyor... o yüzden düz tek renk almayı düşünüyorum yorganımı:)))) ama bi tane uyku seti alırım belki kararsızım??? hangi marka yorgan alacağı mı bilmioyrum... hazır yün yorganlar sağlıklı diye duydum ve de kışlık için iyiymiş sıcak tutuyormuş... ama bilmioyurm... bende yardım bekliyorum... hangi marka ne almalı...

güzelim ben yorganımı taç aldım.mikrofiberler daha kaliteli dedi satan yer.ama aklında olsun naturellerde indirim var taç da.bir de istikbelde indiim varmış yorganlarda.

Ben ve yakı bır arkadasım gıttık Taç'dan aldık hepsini.Kendimize 1 kaz tüyü yorgan 4 kaz tüyü yastık+ 2 cif kişilik yorgan 2 tek kişilik natural yorgan+bunlar içinde normal silikon yastık aldık...inş kullanıslı olurlar...

bek de kaztüyü yorgan ve yastık kullanıyorum yumuşacık çok rahat, bellonadan almıştım %40 indirim vardı çok ucuza gelmişti
almak isteyenler olursa dikkat etsin 2 türlü oluyor, sırt tüyü yada gıdık tüyü ağırlıklı oluyor, sırt tüyü sert oluyor, nasıl desem daha kalın ve uçları oluyor sert sert çıkıyor yastığın yorganın içinden, gıdık tüyü olanlar daha pahalı ama daha iyi

ben yataştan antistress yorgan aldım.temmuzda kullanıcaz inşallah o yüzden şimdi nasıl olduğuyla ilgili yorum yapamıyorum ama dokusu güzel.

ben perfeck flowerdan %70 gıdık tuylu kaz tuyu çift kişilik yorgan aldım pahalıydı ama ındırımden aldım. kullanmadığım için çok bir yorum yapamayacağım ama kaz tuyu yorgan en sıcak tutanı onu bılıyorum. kalitesi de gıdık tuyune gore oluşuyor. yastıklar için karar veremedım kaz tuyu yastıkmlar çok yumusak oluyor daha ortapedik tarzda bişey almayı düşünüyorum.

ben %50 gıdık tüyü olanı aldım daha kullanmadım 2 tek 1 çiftte taçtan aldımmı yeter herhalde..indirimleri takip ediyorum bende..yorganda naturelmi mikrofibermi kaliteli acep...?

bende tac magazasına gittim mikrofiber önerdi kadın ama kullanıslı mı bılmıyorum fıkrı olan varsa lütfen yardım edin

Umarım aldığınıza değer ve bir sorunla karşılaşmassanız.ama almayanlara tek tavsiyem kaz tüyü yorganlar çok rahat yumuşacık olmasına rağmen sağlık açısından hiçbiri pamuğun yerini tutamaz.tabi keyfinize kalmış.ben gibi sadece pamukluları ağır bulanlar varsa ben pamukla elyaf yada slikon tarzı bişeyler karıştırıp özel yaptırıcam.8 yastıkla 1 yorgan.e 3 tane uyku setinin yorganı var.birde gösteriş için safi pamuktan olan bir yorganım var.yeter daha ne:):64:

silikon aldım..sanırım onu misafir için kullanıcam..biraz agır yorgan sevıyorum ben..

arkadaşlar...microfiber yorgan ile silikon yorgan arasında ne fark var?yorgan alıcam çeyiz için,kaz tüyü dışında hangi yorganları önerirsiniz?ben arada kaldım çok da bilgim yo kbu konuda sıcak tutsun istiyorum sivas'ta yaşıyorum malum:)

Bende asla ve asla yünden vazgeçmeyenlerdenim. Ne microfiber ne slikon ne elyaf ne de diğerleri asla kullanmam. Bakımı ve yapımı çok zor olsada yünden vazgeçmem. Diğerlerinin sağlığa zararlı olduğunu düşünüyorum (pamuk hariç). Zaten yaşadığımız ortamda yediğimiz içtiğimiz hatta aldığımız nefeste bile kimyasal ve kanserojen maddeler var. Onun için doğal olanı kullanmaktan yanayım.

Back