Hanımlar selamunaleykum. Kandiliniz mübarek olsun öncelikle. Şu mubarek gecede böyle bir konu açmak istemezdim ama kendime çok sinir olmaya başladım. Normalde çok tartışmayı seven bir insan değilim. Genelde orta yol bulmaya çalışırım. Sakin sakin mantıklı konuşurum ama mecbur kalıp biriyle münakaşa ettiğim zaman söyleyeceğim şey aklıma gelmiyor. Olay bitiyor ve bendeniz " yaaa şu lafı niye söylemedim, keşke şöyle deseydim" şeklinde kafamda dönüp duruyor.

Bunun bir yolu yordamı var mı? Ders verenlerden ücreti mukabilinde ders alabilirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum hanımlar. Luttttfennnnnn

Konu havada kaldi biraz. Ben olayı anlatayım size. Anaokuluna giden bir kızım var ve annelerden oluşan bir whatsapp gurubumuz var. Velinin biri soru sordu hocamıza ama hocamız görmediği için ben cevap verdim. Cevap verirken klavye hatası olmuş ve hemen duzelttim. Bu akilli veli üstüne alınmış, münakaşa etmeye başladı. Sakin sakin cevap verdim ve sustum. Bugün çocukları bırakırken hocamız olayın yanlış anlaşıldığını ve konuşmak istediğini söyledi. Bu lüzumsuz kadın saygisizliginin dozunu iyice arttırdı "sen bana ders veremezsin, sen ne diye cevap veriyorsun diye hakaret etmeye başladı. Ben cok kotu oldum ve ortamdan uzaklastim. Şimdi de kendi kendime sinir oldum niye ağzının payını veremedim diye. Biraz uzun oldu ama ne demek istediğimi anlatabildim sanırım.