Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Bende üniversitede inektim başarı belgelerim dolapta duruyor bı donemim en son 3,41 dı hee geçme notu 65 dı ama atanamadım. Bıl bakalım benden ne olur
Beni aile bakanı yapabilirsin ama kocaları eve sokmam
Her kadinin hayali bence

Bu videoyu paylaşmam lazım
Ksjfjsjd ağlanacak halimi gülüyorum. Okul hayatım bu adamın cümleleri kadar karışık
Şakası bi yana artık gençler olarak hayalimizdeki mesleği değil, hangi meslek daha garantiyse, hangisinin getirisi daha iyiyse onu seçiyoruz, malum geçim sıkıntısı.

Trump farklı mı? 12-13 yaşlarındaki çocukları istismar edip fuhuşa zorlayan ve şaibeli şekilde ölen Jeffrey Epstein'la olan arkadaşlığı, 95'te henüz 14 yaşındayken Trump'a takdim edilen kadının ağzından dava konusu olmuştu, Epstein niye öldü? Dava devam ettikçe iddia edilen istismar ve fuhuş çetesinin ucu başkana kadar gidecek diye mi meçhul zira başka tanıklarda çıkmış ve Trump'ı suçlayan ifadeler vermişti diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…