• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Margarin kullanmayın bundan sonra bence çok çok zararlı.
Valla zararlı da vatandaşın almaya gücü yok ki. Kurabiye yok yavrucum demektense en asgari nasıl yaparım, çocukları nasıl mutlu ederim diye düşünüyor artık insanlar:(

O değilde sağlıkçı, eğitimci, ekonomici, turızmci, uluslararası ilişkiler okumuş uyeler varsa bana yazsın kendınden emin kadınlarımızı bekliyorumEn Büyük KK
Isletmeyi açıktan bitirdim
Muhasebede bute kaldim
Düşün benden olsa ne olur
Neyseki memur oldumda yirttim🤣

Valla zararlı da vatandaşın almaya gücü yok ki. Kurabiye yok yavrucum demektense en asgari nasıl yaparım, çocukları nasıl mutlu ederim diye düşünüyor artık insanlar:KK43:

kurabiye çok sağlıklı değil daha sağlıklı atıştırmalıklar yapabilirsiniz. margarin küçük yaşlardan damarlarda birikmeye başlar.

O değilde sağlıkçı, eğitimci, ekonomici, turızmci, uluslararası ilişkiler okumuş uyeler varsa bana yazsın kendınden emin kadınlarımızı bekliyorumEn Büyük KK
Ben hem moda tasarımcıyım hem tıbbi sekreterim, eczane yardımcılığı sertifikasına da başvurdum,kabul ediyor musun 😌

Back