- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
Bakma bizim ınsanların kafası çalışıyor ama hep beyin göçü yaptılar. Ah ahhh ben başa geçecektım batıdaki bütün ust düzeylerde çalışan bızımkılerı parasını verıp getırırdım oylar kadının fendi partisine afhjkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakma bizim ınsanların kafası çalışıyor ama hep beyin göçü yaptılar. Ah ahhh ben başa geçecektım batıdaki bütün ust düzeylerde çalışan bızımkılerı parasını verıp getırırdım oylar kadının fendi partisine afhjkk
Margarin kullanmayın bundan sonra bence çok çok zararlı.1 tane aldım ya
Almak zorunda kaldım
Tereyağ koyamıyorum artık kurabiyelere
TamamMargarin kullanmayın bundan sonra bence çok çok zararlı.
Valla zararlı da vatandaşın almaya gücü yok ki. Kurabiye yok yavrucum demektense en asgari nasıl yaparım, çocukları nasıl mutlu ederim diye düşünüyor artık insanlarMargarin kullanmayın bundan sonra bence çok çok zararlı.
Hislerime tercumanValla zararlı da vatandaşın almaya gücü yok ki. Kurabiye yok yavrucum demektense en asgari nasıl yaparım, çocukları nasıl mutlu ederim diye düşünüyor artık insanlar
O değilde sağlıkçı, eğitimci, ekonomici, turızmci, uluslararası ilişkiler okumuş uyeler varsa bana yazsın kendınden emin kadınlarımızı bekliyorum
Ben parti hemsiresi olurum shhshshsO değilde sağlıkçı, eğitimci, ekonomici, turızmci, uluslararası ilişkiler okumuş uyeler varsa bana yazsın kendınden emin kadınlarımızı bekliyorum
Isletmeyi açıktan bitirdimO değilde sağlıkçı, eğitimci, ekonomici, turızmci, uluslararası ilişkiler okumuş uyeler varsa bana yazsın kendınden emin kadınlarımızı bekliyorum
bakan mı yapacaksın bizi hayırdır?O değilde sağlıkçı, eğitimci, ekonomici, turızmci, uluslararası ilişkiler okumuş uyeler varsa bana yazsın kendınden emin kadınlarımızı bekliyorum
Valla zararlı da vatandaşın almaya gücü yok ki. Kurabiye yok yavrucum demektense en asgari nasıl yaparım, çocukları nasıl mutlu ederim diye düşünüyor artık insanlar
Ee ben eğitim bakanı mı olcam öğretmenim aslında atama yapardımBen parti hemsiresi olurum shhshshs
Ziya abimiz fena değil benceEe ben eğitim bakanı mı olcam öğretmenim aslında atama yapardım
Tereyağın kilosu olmuş 6euro1 tane aldım ya
Almak zorunda kaldım
Tereyağ koyamıyorum artık kurabiyelere
Ben hem moda tasarımcıyım hem tıbbi sekreterim, eczane yardımcılığı sertifikasına da başvurdum,kabul ediyor musunO değilde sağlıkçı, eğitimci, ekonomici, turızmci, uluslararası ilişkiler okumuş uyeler varsa bana yazsın kendınden emin kadınlarımızı bekliyorum
Bende üniversitede inektim başarı belgelerim dolapta duruyor bı donemim en son 3,41 dı hee geçme notu 65 dı ama atanamadım. Bıl bakalım benden ne olurIsletmeyi açıktan bitirdim
Muhasebede bute kaldim
Düşün benden olsa ne olur
Neyseki memur oldumda yirttim
Euro ile ne işimiz olur bacım 60tl deseneTereyağın kilosu olmuş 6euro
Bu videoyu paylaşmam lazımBen hem moda tasarımcıyım hem tıbbi sekreterim, eczane yardımcılığı sertifikasına da başvurdum,kabul ediyor musun