• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Düzgün bir ekonomi okumuş birine ihtıyacımız var başta o tecrübeli olan biri bile olsa yine bu alanda uzman kişilerin politika önerilerinede kulak tıkanmamalı danışılmalı bız bu konuda bıle uzağız
Kim gelirse gelsin
Yukarıdan gelen emre itiraz edemezki🤭

Site kurallarına uyduğunuz sürece banlanmazsınız, başta şu linkteki kanun maddeleri olmak üzere TCK maddelerine uygun yazdığınız sürece de şafak operasyonu yaşamazsınız 🤣
Biz tek az sevindik, başka bir şey yapmadık gerçekten 😔

Site kurallarına uyduğunuz sürece banlanmazsınız, başta şu linkteki kanun maddeleri olmak üzere TCK maddelerine uygun yazdığınız sürece de şafak operasyonu yaşamazsınız 🤣
Ohh sıcak yatağımda rahat uyuyabilirim. 🙄

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden, mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî, bedhahların olacaktır.

Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!

Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-u-zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!

Mustafa Kemal Atatürk

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Şahsı ve bizim adımıza reddedilmesi muhtemel istifanın.
2020'den böyle güzel şeyler beklemiyoruz... :KK53:
Bir tek sağlık sorunları kısmı ilgimi çekti. Reddi engellemek adına kullanılmış olabilir mi acaba?
Hangi saglik sorunu olduğuna dâir acayip fantazilerim var🤣🤣🤣

Aaa cok ayıp
Dolar bizim ne haddimize
Yolda görsem bu ne

Ay yumurta demişken gerçektende öyle.
Ben dün markete gittim normalde aldığım 15 liralık yumurta 22 lira olmuş. E haliyle sordum görevli bana "aplam bunlar XXL ondan pahalı" dedi, e yersennn
yok canım geçen hafya 16 ya almış eşim dün 30 a . aynı büyüklükte. ne yediricez biz çocuklara etten geçtik zaten . süt de git gide pahalanıyo peynir aynı keza. hiç bişey yiyip içmesen ekmeğin tanesi 1 lira .

yok canım geçen hafya 16 ya almış eşim dün 30 a . aynı büyüklükte. ne yediricez biz çocuklara etten geçtik zaten . süt de git gide pahalanıyo peynir aynı keza. hiç bişey yiyip içmesen ekmeğin tanesi 1 lira .
Ben biraz önce 34 gordum yumurtada
Tanesi 1 lirayı geçmiş
Kekleri omletleri vegan yapıcaz artık🤣

Back