Askos sinirlenme degmezAyyy lanet
kız onu geç çocuğa ne yediricezBen biraz önce 34 gordum yumurtada
Tanesi 1 lirayı geçmiş
Kekleri omletleri vegan yapıcaz artık
Yok gız o ıyı baya ıhaları sıhaları falan hep bu yapıyor Allahı var bu boş değil. Adam çok çalıştı bunun yaptığı sıha ıhalar falan çok ileri düzeyde. Zaten 3 4 ulke bunları yapıyor. O ülkelerde yıllarını verdı bu resmen onlardan ılerı teknolojide hatta onların yaptığı sureden çok fazla kısa sürede becerdıNe üretiyor gız sıçrayan sperm bacı
Bende sivi yag fiyatlarini gorunce ufak bir kriz gecirmistim markettekız onu geç çocuğa ne yediricezkeki pastayı unuttuk zaten
Ahdjakdjs ay galiba öyle oldu.E biz batının ahlaksızlığını boşuna mı aldık
PekiYok gız o ıyı baya ıhaları sıhaları falan hep bu yapıyor Allahı var bu boş değil. Adam çok çalıştı bunun yaptığı sıha ıhalar falan çok ileri düzeyde. Zaten 3 4 ulke bunları yapıyor. O ülkelerde yıllarını verdı bu resmen onlardan ılerı teknolojide hatta onların yaptığı sureden çok fazla kısa sürede becerdı
Hem caliskan hem milliYok gız o ıyı baya ıhaları sıhaları falan hep bu yapıyor Allahı var bu boş değil. Adam çok çalıştı bunun yaptığı sıha ıhalar falan çok ileri düzeyde. Zaten 3 4 ulke bunları yapıyor. O ülkelerde yıllarını verdı bu resmen onlardan ılerı teknolojide hatta onların yaptığı sureden çok fazla kısa sürede becerdı
Sıçmık adghhj umarım banlanmamAskos sinirlenme degmez
Margarin denen ise yaramaz 4.5 tl idi gözlerim belerdiBende sivi yag fiyatlarini gorunce ufak bir kriz gecirmistim markette
Margarin almayın zaten. Sadece kimyasal o. Çok zararlı çokMargarin denen ise yaramaz 4.5 tl idi gözlerim belerdi
Üzersin beni yapma etmeSıçmık adghhj umarım banlanmam
Bakma bizim ınsanların kafası çalışıyor ama hep beyin göçü yaptılar. Ah ahhh ben başa geçecektım batıdaki bütün ust düzeylerde çalışan bızımkılerı parasını verıp getırırdımHem caliskan hem milli
Ben peynir yoğurt gibi ürünleri evde yapmayı öğrendim, hem pratik hem tasarruflu. Kaşar peyniri bile yapılıyor, tavsiye ederimyok canım geçen hafya 16 ya almış eşim dün 30 a . aynı büyüklükte. ne yediricez biz çocuklara etten geçtik zaten . süt de git gide pahalanıyo peynir aynı keza. hiç bişey yiyip içmesen ekmeğin tanesi 1 lira .
Forever tereyagiMargarin almayın zaten. Sadece kimyasal o. Çok zararlı çok
Milletvekilleri doğrular şekilde twit atmış istifa doğru gibi duruyor.yok yahu ne istifası
Hesabı hacklendi diyorlar
Resmî bir açıklama yok
Ayrıca istifa edeceğini de hiç sanmıyorum
1 tane aldım yaMargarin almayın zaten. Sadece kimyasal o. Çok zararlı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?