Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Biden iki dk. önce dediğini bile hatırlamıyor

Biden 2 dk önce dediğini hatırlamıyor ama Türklere garezini hiç unutmuyor. Arkadaş Afrikada filin tırnağı kırılsa bizden biliyorlar zaten. Şimdi bir Bidenimiz eksikti. Oda oldu tam oldu.

Biden 2 dk önce dediğini hatırlamıyor ama Türklere garezini hiç unutmuyor. Arkadaş Afrikada filin tırnağı kırılsa bizden biliyorlar zaten. Şimdi bir Bidenimiz eksikti. Oda oldu tam oldu.
Evet tam bir Türk düşmanı.
Aman bizim dostumuz mu var sanki

Ben Trump'ın bir b planı olduğunu düşünüyorum. Bakalım ileriki günlerde olaylar daha net olur.

Siber saldırı denilerek istifa geri alınacak sanırım. Yoksa yalanlama yapılırdı hızlı şekilde.. yalanlama yapılmadı ,sonra siber saldırı denildi.

Siber saldırı denilerek istifa geri alınacak sanırım. Yoksa yalanlama yapılırdı hızlı şekilde.. yalanlama yapılmadı ,sonra siber saldırı denildi.
Twetterda bazı hesaplarda bu gece atama yapilacagindan bahsediyor

Bir bildirimle kendimi bu postta buldum, şimdi de çıkamıyorum çok eğlenceliymiş burası.
Bdv'ye iyi alternatif oldu burası
Gece hepimizi evden aldırmazlar inşallah. Kazen abi kimlik bilgilerimizi sakla lütfen verme

E biz batının ahlaksızlığını boşuna mı aldık

Ekonomiden anlayan gerçek tecrübeli okulunu okumuş bırıne ıhtıyacımız var. Ak partılıyım yalan yok ama asla bu adamdan belli kişilerden haz etmiyorum. Her bakanlığın gerçekten o işten anlayan birilerine ülkemizin ihtıyacı var. Her şeyımızi yurt dışından alıyoruz. Umarım düzgün biri gelir amin

Evet tam bir Türk düşmanı.
Aman bizim dostumuz mu var sanki

Bunu kimseye anlatamıyoruz ki. Bir guruh tutturmuş Arap Müslüman kardeşlerimiz diye, diğer bir gurup Avrupa, Amerika sevdalısı sanki iyiliğimizi isteyeceklermiş gibi. Bir diğeri Türk ülkeleri diyor. Ohoo cevap veriyorum
D HİÇBİRİ...

Saglik bakani degisimindeki mantıklı karari bunun icinde bekliyorum ben yoksa tasi taragi toplayip köye yerlesicem☹

Parti kur oy verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…