Biden iki dk. önce dediğini bile hatırlamıyor
Evet tam bir Türk düşmanı.Biden 2 dk önce dediğini hatırlamıyor ama Türklere garezini hiç unutmuyor. Arkadaş Afrikada filin tırnağı kırılsa bizden biliyorlar zaten. Şimdi bir Bidenimiz eksikti. Oda oldu tam oldu.
Ben Trump'ın bir b planı olduğunu düşünüyorum. Bakalım ileriki günlerde olaylar daha net olur.Biden 2 dk önce dediğini hatırlamıyor ama Türklere garezini hiç unutmuyor. Arkadaş Afrikada filin tırnağı kırılsa bizden biliyorlar zaten. Şimdi bir Bidenimiz eksikti. Oda oldu tam oldu.
Ümmetimizin derken? Biz Sadece Muhammed Mustafa S. A. V ümmetiyiz bunlar kendini ne sanıyorlar ne tuhaf birşeyVay anam vay
Twetterda bazı hesaplarda bu gece atama yapilacagindan bahsediyorSiber saldırı denilerek istifa geri alınacak sanırım. Yoksa yalanlama yapılırdı hızlı şekilde.. yalanlama yapılmadı ,sonra siber saldırı denildi.
Tüm islam dünyasına hükmediyorlar kendi çaplarındaÜmmetimizin derken? Biz Sadece Muhammed Mustafa S. A. V ümmetiyiz bunlar kendini ne sanıyorlar ne tuhaf birşey
Aynen zaten kıbrıs barış harekatında ambargo koyan 4 komisyoncudan en hevesli oydu. Umarım başımıza bı haltlar gelmezEvet tam bir Türk düşmanı.
Aman bizim dostumuz mu var sanki
Bence güzel konuşuyordu. Alice harikalar diyarından polyanna konuşuyor gibi hissediyordum ben şahsenEkonomiye ekonomiden anlayan biri gelmeli. Konuşmasını, ayarını bilen biri daha iyidir.
Hangi ulkede yasiyorsunuz?Başbakan olacağından istifa etmiştir
Sevinenler için yazdım, erkenden sevindiniz, haberiniz olsun
Gece hepimizi evden aldırmazlar inşallah.Bir bildirimle kendimi bu postta buldum, şimdi de çıkamıyorum çok eğlenceliymiş burası.
Bdv'ye iyi alternatif oldu burası
Ema başbakan en son Binali Yıldırım dıBaşbakan olacağından istifa etmiştir
Sevinenler için yazdım, erkenden sevindiniz, haberiniz olsun
E biz batının ahlaksızlığını boşuna mı aldıkBen çok takip edemedim Amerika seçimlerini ama sonuca şaşırdım.
Biden hakkında istismar suçlamaları vardı. Hatta kadınlara karşı rahatsız edici davranışları ile ilgili videolar falan çıkmıştı.
Halk tarafından göz ardı edilmesi gerçekten tuhafOnlarda imaj bizden çok çok daha önemli.
Amerikalı bir arkadaşım zaten koltuğu devredecek diye çoğunluk ses etmedi dedi.
Kamala Harris neden seçime kendi girmedi dediğimde,
kadın olduğu için, diye bir cevap aldım.
Batı bile yeterince Batı değil demek :)
Evet tam bir Türk düşmanı.
Aman bizim dostumuz mu var sanki
Saglik bakani degisimindeki mantıklı karari bunun icinde bekliyorum ben yoksa tasi taragi toplayip köye yerlesicem☹Ekonomiden anlayan gerçek tecrübeli okulunu okumuş bırıne ıhtıyacımız var. Ak partılıyım yalan yok ama asla bu adamdan belli kişilerden haz etmiyorum. Her bakanlığın gerçekten o işten anlayan birilerine ihtıyacı var bu ülkenin her şeyımız yurt dışından alıyoruz. Umarım düzgün biri gelir amin
Parti kur oy verelimEkonomiden anlayan gerçek tecrübeli okulunu okumuş bırıne ıhtıyacımız var. Ak partılıyım yalan yok ama asla bu adamdan belli kişilerden haz etmiyorum. Her bakanlığın gerçekten o işten anlayan birilerine ülkemizin ihtıyacı var. Her şeyımızi yurt dışından alıyoruz. Umarım düzgün biri gelir amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?