Türkiye yalnız bir ülke. Dostu yok.Bunu kimseye anlatamıyoruz ki. Bir guruh tutturmuş Arap Müslüman kardeşlerimiz diye, diğer bir gurup Avrupa, Amerika sevdalısı sanki iyiliğimizi isteyeceklermiş gibi. Bir diğeri Türk ülkeleri diyor. Ohoo cevap veriyorum
D HİÇBİRİ...
Herşeyin onayını kim veriyor? Cumhurbaşkanı onay vermeden orada kalem fikir kıpırdamaz. Bununda farkına varın arkadaşımEkonomiden anlayan gerçek tecrübeli okulunu okumuş bırıne ıhtıyacımız var. Ak partılıyım yalan yok ama asla bu adamdan belli kişilerden haz etmiyorum. Her bakanlığın gerçekten o işten anlayan birilerine ihtıyacı var bu ülkenin her şeyımız yurt dışından alıyoruz. Umarım düzgün biri gelir amin
Özgür demirtaş harika bir ekonomi bakanı olurdu.Ekonomiden anlayan gerçek tecrübeli okulunu okumuş bırıne ıhtıyacımız var. Ak partılıyım yalan yok ama asla bu adamdan belli kişilerden haz etmiyorum. Her bakanlığın gerçekten o işten anlayan birilerine ülkemizin ihtıyacı var. Her şeyımızi yurt dışından alıyoruz. Umarım düzgün biri gelir amin
Hayaller Özgür Demirtaş gerçekler DamatÖzgür demirtaş harika bir ekonomi bakanı olurdu.
Ben Trump'ın bir b planı olduğunu düşünüyorum. Bakalım ileriki günlerde olaylar daha net olur.
Nolur ban yemeyelum
Hayal kurmak bedavaHayaller Özgür Demirtaş gerçekler Damat
Arap dedikleri ellerine fırsat geçse diri diri gömerler biziBunu kimseye anlatamıyoruz ki. Bir guruh tutturmuş Arap Müslüman kardeşlerimiz diye, diğer bir gurup Avrupa, Amerika sevdalısı sanki iyiliğimizi isteyeceklermiş gibi. Bir diğeri Türk ülkeleri diyor. Ohoo cevap veriyorum
D HİÇBİRİ...
Site kurallarına uyduğunuz sürece banlanmazsınız, başta şu linkteki kanun maddeleri olmak üzere TCK maddelerine uygun yazdığınız sürece de şafak operasyonu yaşamazsınız
PolyanaciliginiBen bu istifa olayinda soylu icin gelen destegin albayrak icin gelecegini sanmiyorum insanlar soylunun pkk ya tutumunu seviyor en azindan albayragin neyini sevsinler
Düzgün bir ekonomi okumuş birine ihtıyacımız var başta o tecrübeli olan biri bile olsa yine bu alanda uzman kişilerin politika önerilerinede kulak tıkanmamalı danışılmalı bız bu konuda bıle uzağızSaglik bakani degisimindeki mantıklı karari bunun icinde bekliyorum ben yoksa tasi taragi toplayip köye yerlesicem☹
Hahahah her unuttum sandığımda karşıma çıkıyor böyleben mazotu hep 50 tl lik alıyorum dolar beni ilgilendirmez
Adaylığımı koyayım bare burdakileri örgütleyip kadınlar partisi koyup rakip olabılırızParti kur oy verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?