Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Türkiye yalnız bir ülke. Dostu yok.

Herşeyin onayını kim veriyor? Cumhurbaşkanı onay vermeden orada kalem fikir kıpırdamaz. Bununda farkına varın arkadaşım

Özgür demirtaş harika bir ekonomi bakanı olurdu.

Ben Trump'ın bir b planı olduğunu düşünüyorum. Bakalım ileriki günlerde olaylar daha net olur.

Örnek aldığı kişi belli oldu bu seçimde. Olabilir, neden olmasın. Amerika halkı bizden daha akıllı değildir ya.

Arap dedikleri ellerine fırsat geçse diri diri gömerler bizi

Gece hepimizi evden aldırmazlar inşallah. Kazen abi kimlik bilgilerimizi sakla lütfen verme
Site kurallarına uyduğunuz sürece banlanmazsınız, başta şu linkteki kanun maddeleri olmak üzere TCK maddelerine uygun yazdığınız sürece de şafak operasyonu yaşamazsınız

Saglik bakani degisimindeki mantıklı karari bunun icinde bekliyorum ben yoksa tasi taragi toplayip köye yerlesicem☹
Düzgün bir ekonomi okumuş birine ihtıyacımız var başta o tecrübeli olan biri bile olsa yine bu alanda uzman kişilerin politika önerilerinede kulak tıkanmamalı danışılmalı bız bu konuda bıle uzağız

Şahsı ve bizim adımıza reddedilmesi muhtemel istifanın.
2020'den böyle güzel şeyler beklemiyoruz...
Bir tek sağlık sorunları kısmı ilgimi çekti. Reddi engellemek adına kullanılmış olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…