Meral akşener demişti ki ya damadını ya halkı seç. Yoksa oylarla gideceksin demişti. AKP nin oy oranında ciddi şekilde düşmeler var. Babacan ile davut oğlu rakip olunca etekleri tutuştu..Evet yok diye biliyorum. Hatta hazine ve maliye balığının resmi hesabındaki son aylara ait gönderiler silinmiş, bana doğru gibi geliyor.
Aaa neden ben gördüm hepsinin suratında yas vardıAKP li TV lerde birşey göremedim
Başbakan olacağından istifa etmiştir
Sevinenler için yazdım, erkenden sevindiniz, haberiniz olsun
Başkan tek başına yönetiyor herşeyiin ihalesi ona kaldı çok iyi biliyoruz..Bir de şunu söylemek istiyorum. Ekonomiyi bu hale getiren kişi Berat Albayrak değil. 20 senede olan biten şeylerin ihalesi ona kaldı sadece. Şu an bu ülkenin başına en iyi ekonomi profesörünü koyun ekonominin normal hale dönmesi 3 sene sürer o da en iyi ihtimal ve çok sıkı politikalarla. Bi de bu adam gitse nolur neye seviniyosunuz yerine kim gelecek ki gelse bağımsız mı karar verecek, gene aynı politikalar sadece isimler farklı.
Ben cumhurbaşkanı olacak diye duydum amaBaşbakan olacağından istifa etmiştir
Ekonomiye ekonomiden anlayan biri gelmeli. Konuşmasını, ayarını bilen biri daha iyidir.Bir de şunu söylemek istiyorum. Ekonomiyi bu hale getiren kişi Berat Albayrak değil. 20 senede olan biten şeylerin ihalesi ona kaldı sadece. Şu an bu ülkenin başına en iyi ekonomi profesörünü koyun ekonominin normal hale dönmesi 3 sene sürer o da en iyi ihtimal ve çok sıkı politikalarla. Bi de bu adam gitse nolur neye seviniyosunuz yerine kim gelecek ki gelse bağımsız mı karar verecek, gene aynı politikalar sadece isimler farklı.
Belki biden çağırmıştır gel buranın ekonomiye de el at diyeAmerika'da seçimler oldu, ilk hareket bizden çıktı.
Farelerrr terk eder.. Çaktırmadan hepsi kaçacak senaryo lar seneryo lar bizde yedikGemiyi ilk kimler terkeder bilirsiniz
Ülkede başbakan mı var kiBaşbakan olacağından istifa etmiştir
Biden iki dk. önce dediğini bile hatırlamıyorBelki biden çağırmıştır gel buranın ekonomiye de el at diye
Hepsi birbirinin aynısıMeral akşener demişti ki ya damadını ya halkı seç. Yoksa oylarla gideceksin demişti. AKP nin oy oranında ciddi şekilde düşmeler var. Babacan ile davut oğlu rakip olunca etekleri tutuştu..
Önüne bi kaç kadın koyun hatırlarBiden iki dk. önce dediğini bile hatırlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?