Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Evet yok diye biliyorum. Hatta hazine ve maliye balığının resmi hesabındaki son aylara ait gönderiler silinmiş, bana doğru gibi geliyor.
Meral akşener demişti ki ya damadını ya halkı seç. Yoksa oylarla gideceksin demişti. AKP nin oy oranında ciddi şekilde düşmeler var. Babacan ile davut oğlu rakip olunca etekleri tutuştu..

Bir de şunu söylemek istiyorum. Ekonomiyi bu hale getiren kişi Berat Albayrak değil. 20 senede olan biten şeylerin ihalesi ona kaldı sadece. Şu an bu ülkenin başına en iyi ekonomi profesörünü koyun ekonominin normal hale dönmesi 3 sene sürer o da en iyi ihtimal ve çok sıkı politikalarla. Bi de bu adam gitse nolur neye seviniyosunuz yerine kim gelecek ki gelse bağımsız mı karar verecek, gene aynı politikalar sadece isimler farklı.

Soylu gibi bu da küstüm oynamıyorum moduna geçmiş. Kayınbabası onun da alır gönlünü geri gelir.

Bir de damat ile Süleyman Soylu Nuh arası da iyi değil. Soylu istifa edince damat zil takıp oynadığına eminim

Başkan tek başına yönetiyor herşeyiin ihalesi ona kaldı çok iyi biliyoruz..

Ekonomiye ekonomiden anlayan biri gelmeli. Konuşmasını, ayarını bilen biri daha iyidir.

Meral akşener demişti ki ya damadını ya halkı seç. Yoksa oylarla gideceksin demişti. AKP nin oy oranında ciddi şekilde düşmeler var. Babacan ile davut oğlu rakip olunca etekleri tutuştu..
Hepsi birbirinin aynısı
Aynı yolun yolcusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…