- 16 Haziran 2020
- 4.454
- 9.951
- 108
- 28
Malesef öyle ama umudum var ya gözümüz açılıyorParticilikten bu duurmda zaten bu ülke. Asla objetktif bakamadik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef öyle ama umudum var ya gözümüz açılıyorParticilikten bu duurmda zaten bu ülke. Asla objetktif bakamadik
15 falan, belki daha fazlaSene sonunu dolar acaba kaçla kapatır
Farkındaysan burası da sessiz hala banlanmadik (kiblenmedik) meselaReisleri nin haberi olmadan osuramaz onlar
O kadar olmaz ama 10'la kapatsa bile çok kötü.15 falan, belki daha fazla
Baktın mı tek tek
Hadi inşallah :)Malesef öyle ama umudum var ya gözümüz açılıyor
Bende aynı şeyi dedim zaten, sadece bunu da ekledimMesele hangi partili oldugumuz degil ki .ulkemizin içindeki ekonomik çöküş asil mesele
Kos kocaman dağları Dünyaları bunlar yarattı kim kime hesap verecek ki?Şimdi benim öğretmenlik lisansım olmasa ya da şaibeli olsa.
Sonra istifa ediyorum, Allah sonumuzu hayreylesin, desem.
Nasılsa istifa etti deyip bırakırlar mı yoksa yıllarca yalan yanlış yaptığım öğretmenliğin hesabını mı sorarlar?
Var mı öyle istifa ettim, bitti demek?
Ben düşeceğini zannetmiyorum bu saatten sonra 10dan yüksek olur benceO kadar olmaz ama 10'la kapatsa bile çok kötü.
Demekki Burayı daha bilmiyorlarFarkındaysan burası da sessiz hala banlanmadik (kiblenmedik) mesela
Hani demokratik, güçlü bir hukuk devletiyiz ya... O açıdan şey ettiydim ben.Kos kocaman dağları Dünyaları bunlar yarattı kim kime hesap verecek ki?
Keşke yazmasaydınız. Bakan yazdıysa sizin bu mesajınızı görüp türkçe öğretmenine hesap sorulabilir
Ben siyasette ne zaman yazsam banlaniyorumDemekki Burayı daha bilmiyorlar
Düşmez zaten ama sene sonu rakamını çok merak ediyorum. Sene sonunda burada tekrar görüşürüz.Ben düşeceğini zannetmiyorum bu saatten sonra 10dan yüksek olur bence
Ay yumurta demişken gerçektende öyle.yok canım ne kötüsü ekonomi tam tersine çok iyi hatta dünya da 1 numarayız. hepsini geç bir koli yumurta 30 lira olmuş. altın dolar bi kenarda dursun . napsın bu millet. herşeye zam işçi memur maaşına gelince zam yok olsa da gelen zamlara anca ulaşıyo . sonumuz hiç iyi değil
Ben bildirim üzerine yazdım. Banlanırsam üzülebilirimBen siyasette ne zaman yazsam banlaniyorum
Bende banlandım. Allaha havale ediyorum ekonomi nin kötü gittiğini bile bile bunları hala koruyup kollayanları...Ben siyasette ne zaman yazsam banlaniyorum