- 12 Nisan 2016
- 1.090
- 1
- 3.723
- 133
Baba ne derse o olur
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. Sanırsam bir dolaplar dönüyor.. Vay halimizee. Yarın bizim nasıl birgün bekliyor acaba
Umdum yazmış bir de sonunda. Hayırlısı...
özge ulusoyla da bir keşif yapmıştı onu yazmamış olmadı...
Yani iki dakikada hemen yalanlama, sevincim kursağımda kaldı. Bari yarına açıklama gelseydiBu kadar sevinen halkın üzerine fakede olsa fake dememeleri gerekir.
Çok fazla imla hatası var.bence de hacklemişler zira imla hatasız bu kadar uzun bir istifa yazısı mümkün değil yazamaz...
Evet yok diye biliyorum. Hatta hazine ve maliye balığının resmi hesabındaki son aylara ait gönderiler silinmiş diyorlar, bana doğru gibi geliyor.Yalanlama haberi yokki şuan da?
Etse de etmese de altında herşeyi ararım zerre güvenim yok !Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. Sanırsam bir dolaplar dönüyor.. Vay halimizee. Yarın bizim nasıl birgün bekliyor acaba
İnşallah etmemiştitHazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, Twitter hesabı silindi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Eki Görüntüle 2717576
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?