- 8 Aralık 2010
- 405
- 70
iyiyim canım sen nasılsın oglan oturtmuyo ki bilgisayar başına
masallahcok tatli cikolatami yiyor o hep yuzune dagitmis sevimli yaramaz ALLAH hayirli uzun omur versin cnm ALLAH bagislasin
kızlarr ben geldimm benim sayfadan gördüm adresinizi:)))
iki gündür biraz yoğundum giremedim nete doğru düzgün. neler yaptınız bakalımm ???
hoş geldin neredesin kaçak tabi canım çalışınca zor nasıl kar varmı orada bizim burda nerdeyse 10cm olmuş
zeitgeist9 hoşgeldin canım
kızlar şu üst kattakini dövüp bi sinirimi alsammı acaba pasklı camdan ne bulursa üstümden silkeliyo daha pazar günü yıkadım camın önünü bide söyledim silkeleme diye ay bu kadını kapının önünden geçirmemek lazım sinir pasklı
bende de var o sorun canım birinci katta oturuyorum va balkonlarım beyaz fayans üst kattakilerin herşeyi benim balkonda saat başı yıka temiz durmuyo beyaz oluncada sinir oluyorum hele şu karlı havada yıkayamıyorum da kriz geçirecegim yaa banyo havlularını falanda silkeliyorlar galiba tutam tutam saç oluyo yaa ıyyy
Allah yardımcınız olsunn çok sinir bozucuu. tam yolmalıkmış komşularınızz yanii.
neyse kızlar öptüm sizi ben kaçıyorum yemeklere bi göz atayımm . hadi iyi bakın kendinizee yarın da gelemicem muhtemelen cumaa görüşürüzzz . byeee byeeee
evet canım çikolata yiyor sağ ol bütün çocuk ları allah ım korusun sen evlimiydin çocuk varmıydı çok yazışınca böyle hatlar karışıyo kim kimdi ben kimim nerdeyim:18:
evliyim cnm 1 oglum var 4 aylik onunla ugrasiom butun gun
niluferarda kıs sen bana küsmüsün niye cevap vermiyon
olur canım kurtulmuş oluruzcanım valla ben geleyim senin üstekini bi yolalım sonra sen gel benim üstekini yolalım ay ne pis bunlar ben ikinci kattayım bizim ev 5 katlı 4.katta evsahibi var kadın evi verdiğine pişman olmuştur 3 çocuğu var biri okula gidiyo oda nezaman sesi gelse ev sahibinde kira vermek için çıkıyorum kadın yalvarıyo gel geç diye yinede girmem öyle çat kapı kimseyi rahatsız etmek istemem çocuğu bahane edip hemen aşağı inerim eşime demiş gelin bize gelmiyo diye eşimde çocukla şimarcak diye çıkmaz o demiş aslında gezerim ama öğle ansızın kimseyi rahatsız etmeyi sevmem yeni taşındığımızda geldi uyuz hoşgeldine çat kapı eşim oturma odasın da şortla pturuyo yazgünü kadın örtülü olmasa banane girsin dicem saçı açık inmiş bende dur sen böyle geç eşim odada yatakm odasına gitsin dedim neyse girdi oturduk kadın sokakta örtülüymüş binada herkese açık ben nebileyim