hazalada ile tanışıp sohbet için topigime beklerim

hadi bayanlar nerdesiniz elbette yazacak bişeyleriniz vardır buyrun tanışalım anlatalım

ay geçen hafta halılarımı yıkamaya göndermiştim yeni geldiler bizim evin zili de maşallah çok kibar :84:eek:glanı uykusundan uyandırdı arkamdan gelmiş bide eve giren yabancı adamları görünce iyice aglamaya başladı kurabiye ile zor kandırdım valla :KK39::KK39:

ay geçen hafta halılarımı yıkamaya göndermiştim yeni geldiler bizim evin zili de maşallah çok kibar :84:eek:glanı uykusundan uyandırdı arkamdan gelmiş bide eve giren yabancı adamları görünce iyice aglamaya başladı kurabiye ile zor kandırdım valla :KK39::KK39:

yavrum iyimi şimdi valla çok iyi oldu bu halıyıkamalar çıktı o neydi eskiden elle fırça salla dur kuruması sorun yorgunluk sorun oh herşey rahatlık artık bende veriyorum pırıl rırıl geliyo

canım sweedy uzak durma yaz hadi sen neler yapıyosun çocuk varmı evlimisin

merhaba kızlar ben bir saatligine geldim kimler var nasılsınız :KK16::KK16::KK16:

sagol iyiyim kendi adima sen nasilsin? oglun var galiba ne kadarlik?

sağol canım iyilik kardan dışarı çıkamıyoruz oğlum var 3 yaşında bak buda resmi teyzesi $060420104205-001.jpg $011120082877.jpg $240720093788.jpg $101220083176.jpg

iyiyim canım sen nasılsın oglan oturtmuyo ki bilgisayar başına:KK59:

X