Hazal Kaya

belki herkese garip gelecek ama hazal ela yada kahve gözlü olsa çok daha güzel olurdu. yukarıda ki fotoda kahve tonlarıyla ne kadar duru .
renkli göz ,renkli makyaj ve kıyafetle olmuyor bence ya.

Bu kız bana masum gelmiyor köylü güzelli gibi ay bilmiyorum bu kızıda sevemedim .

Burnunda abartılı güzellikte asla değil .Ne güzel ,minik burunlar var pehhhhhhh .
Ay çok acımasızım :)

Bu kızın favorileri beni çok rahatsız ediyo ya bi de beyaz tenli yanağına kadar nerdeyse simsiyah çok çirkin görünüyo nasıl bi çözüm bulmuyo anlamıyorum

Bu kız ve bunun gibiler ancak bizim ülkemizde güzel bulunur.Ülkece nerede mavi gözlü birini görsek güzel,yakışıklı diyerek bağrımıza basıyoruz.Bir örneği de Öykü Karayel.Ama Allah var Öykü oyunculuk olarak Hazaldan kat kat iyi.

Bu kız çirkin.Ya çok büyük bir torpili var ya da işte ülkemizin renkli göz sevdasından bu kadar yükselebildi.Boyu kısacık,kocaman kalçaları var,bacaklar kıpkısa.Alnında Harry Potter gibi bir yara izi var.Kalkık olmasına rağmen kocaman bir burnu var.Ve itici bir duruşu var.Sanki fena halde kendini beğenmiş bir insana benziyor.Nasıl beğeniyorlar bu kızı şaşırıyorum.

Renkli göze karşı hep antipatim olmuştur neden bilmem.
ama bu kızın gözlerinin beyazı öyle beyaz ve göz rengi okadar hoş ki. Çok duru bi güzelliği var. Kesinlikle renkli göz sevdasından değil bende ki begeni.

Öykü karayel'i ilk sezon çirkin bulurken bu son bölümlerde begenmeye başladım bi değişiklik olmuş gibi. :44:

Bu kızı güzel bulanların hiç güzel görmemiş olduklarını düşünüyorum ben.Tamam göz rengi gerçekten güzel o konuya bir itirazım yok ama genel olarak bakıldığında itici bir tip.Her şeyden önce boyundan kaybediyor.Kilosu da var ama onu bir şekilde halleder spor yapar ama hiç bir şekilde o boyu kurtaramaz.Dudakları ve burnu da güzel denilebilcek şekilde değil.Bu kızın çok abartıldığını düşünüyorum ben.Zaten bu kıza güzel diyen kesimin büyük çoğunluğu ergen genç kızlar.Pek çok erkeğin Hazal'ı itici bulduğunun garantisini verebilirim.

Sadece Gencodaki siyah saçlı halleri çekici.

Öykü Karayel'i fragmanlarda ben de gördüm beğenemedim hala.Yine de kıza hayranım ilk dizi deneyimi olmasına rağmen güzel rol yapıyor.Saçlarında değişiklik yapması lazım onun da,çok yıpranık duruyorlar.Bir de yanakları çok şiş,onu nasıl çözer bilmem.Ama Hazal'ın oyunculuğu da berbat.

Hazal çok kültürlü ve aklı başında biri diğer şımarık güzellerden değil. Bu da onu pek çok kişiden farklı kılıyor bence. Bu kadar sevilme nedeni insanların kendilerine yakın hissetmesi olabilir. Kadınlara illa ki 1.80 boya sahip olmadan hafif kiloyla da güzel olunabilineceğini gösterdi. Bu şekilde popüler oldu ve kendini sevdirdi. Evet Hazal kısa boylu biri bu bir gerçek ama ne uzun boylular gördük biz sadece bir çift bacak değildir güzellik. (Örnek olarak berrak tüzünataç bence hiç güzel değil)Sonuçta bu kız manken değil televizyon işi yapıyor. Beğenmeyen izlemez. Mesela hiçbir zaman bir Arzum Onan olamaz benim gözümde Hazal. Benim için güzellik kavramı onun gibilerdir ama Hazal'ında çok düzgün yüz hatları var. Ayrıca umarım ki kendini geliştirir oyunculuk konusunda çünkü şu anda pek parlak bir durumda değil.

Hazalın yüzü güzel dediğim gibi eğer o yüzle 1.70 boyu olsaydı şu andakinden daha fazla sallardı tv camiasını ki şu haliyle bile geniş bir izleyici kitlesi olan birisi. Ben bu küçük yaştaki başarısını ve biraz da aileden gelen o kültürlü yapısını seviyorum. Ne istediğini biliyor ve ona göre hareket ediyor.Onun gibileri lazım bize.

Son düzenleme:
renkli gözle güzelliğin ne alakası var ki.
burada iki kızda renkli gözlü ama hazal güzel, diğer kız sıradan

Haklısın Türkiye'de öyle bir kanı var işte. Sanki her renkli gözlü güzelmiş gibi ama değil yani. Şimdi saymaya kalksak kimler kimler...
Hazal'ın yüz hatları güzel. Tvye yakışıyor. İyi fotoğraf veriyor. Gözleri kahverengi olsaydı da güzeldi yüzü bana kalırsa ama Türkiye'de böyle popüler olur muydu orasını bilemem. Mesela Kristen Stewart (şu ergenlerin hayran olduğu kız :)) robertı da aldatmış) ama bence onun da orjinal yüz hatları var aynı şekilde iyi fotoğraf verenlerden o da. (Sanırım yüz şekilleri ince uzun ve kemikli olan insanlar fotojenik olurmuş bir yerlerde okumuştum. ) Şu popüler filmi Twilight'ta kıza kahverengi lens takıyorlar ve yine güzel. Önemli olan göz şekli. Bu kadar sabit olunmamalı kanısındayım.

Son düzenleme:
Bence de öyle.

Kristen konusunda da katılıyorum kahve gözlerle çok farklı bir havası var yine güzel.

gibi :)

zaten Hazal , Kristen, Avril bunlar birbirilerine yakın tiplerde ki ünlüler ve hepsini güzel yapan yüz hatları ,göz renkleri değil.
hepside çok fotojenik, ekrana yakışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…