• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazal Kaya

Hazal'ın çenesi çok uzun bence.Tabi ki güzellik göreceli bir kavram ama ben bu kızı beğenmemeye devam ediceğim.Hala da çok abartıldığını düşünüyorum.Son Yaz Balkanlar adlı dizisinde eski şöhretini geride bırakacağını düşünüyorum.Çünkü Tuğçe Kazazla beraber oynıyacak.Ve Tuğçe'nin yanında Hazal'ın tüm kusurlarının izleyicilerin gözüne çarpcağını düşünüyorum.
Nasıl Aşk-ı Memnuda büyük bir kitle Hazal'ı sevmediyse yine aynı şeyler olcak.Zaten bu kızın şöhretinin 5-6 yıl sonra sona ericeğini düşünüyorum.Gelecek vaad eden bir oyuncu değil bence.Ama kim bilir...

Bu kız ne çok çirkine girer, ne de çok güzele bence.
Çenesininde bir sorun göremiyorum fakat yüz yapısı bir acayip :/ Kristen ve bunun kupkuru bir yüzü var :50: dudak desen incecik .
Oyunculuğu hakkında birsey söylemeyeceğim ,çünkü hiçbir dizisini takip etmedim .

Bu kız ne çok çirkine girer, ne de çok güzele bence.
Çenesininde bir sorun göremiyorum fakat yüz yapısı bir acayip :/ Kristen ve bunun kupkuru bir yüzü var :50: dudak desen incecik .
Oyunculuğu hakkında birsey söylemeyeceğim ,çünkü hiçbir dizisini takip etmedim .

Evet dudakları beni de rahatsız ediyor.Güldüğü zaman sadece üst dişleri gözüküyor.Çirkin bir görüntü bence.

bende niyeyse herkesin aksine kalın dudakları beğenmiyorum. yinede bir insan dudağı ince ya da kalın diye çirkin olmaz bence. bütünde nasıl göründüğü çok önemli.

Bu kız bence hiç mi hiç güzel değil herkes tarafından çok abartılıyor yok çok güzelmiş de...Bence hiç güzel değil. Bir kere fizik yok zaten kızda. 150-153 cm arası bir boyda. Tamam, kısa boylu herkes çirkin değil,kısa boylu güzeller de var ama bu kızın vücudu orantısız. Bacakları kısa, göbeği var ve tombik. Son zamanlarda bir fotosu yayınlanmıştı bu kızın gazetede gördüm sokakta şortluydu zaten oradan anlayabilirsiniz vücudunun orantısızlığını. Röpörtajında 158 cm olduğunu söylemiş ama kesinlikle 158 cm değil yani o 158 ise ben de 170 im yani (bu arada boyum 166)
Yüzü de güzel değil zaten. Ben şahsen renkli göz hastasıyımdır ve şu anda renkli lens çoook istiyorum ama astigmatım olduğu için doktor vermiyo :( Yine de renkli gözlü olmasına rağmen bu kızı güzel bulmuyorum. Bir kere yüzü uzun ve ben uzun yüzü hiç sevmem. Güzel bir yüz olabilmesi için önce şeklinin güzel olması lazım. Sonra burnu hokka değil, uzun burunlu ve çaprazdan bakınca çok kötü duruyor hatta burnunun kötü durduğu fotoları da ekleyebilirim. Dudaklar desen zaten ince, bence dudak dolgusu yaptırmalı. Sonuç olarak kızın yüz hatları güzel değil. Mesela Ceyda Ateş'in yüzü bu kızdan daha güzel, hiç olmazsa yüz hatları güzel. Ceyda Ateş'in vücudu da daha güzel. Gerçi o da 160-162 boyunda ama vücudu orantılı. Yani bu kızı çok abartıyorlar. Tabi renkli gözlü olduğu için. Bu kız renkli gözlü olmasaydı hiç beğenilmezdi.
Ben normalde kendimi çirkin bulurum ama ben bile bu kızdan daha güzelim yani (lütfen bana kızmayın kendimi beğenmişlik yapmıyorum zaten kendimi de beğenmem) Bu kızın benden güzel tek yanı gözleri. Gözleri benden daha güzel ama ben hiç olmazsa 150 boyunda değilim ve tombikte değilim onun gibi. 166 boyunda ve inceyim. Dudaklarım da daha dolgun, burnum da onunkisi gibi uzun değil. Tabi gözlerde kız beni geçiyo :)
Lütfen bu söylediklerim yüzünden bana kızmayın, sonuçta ben de güzel değilim ama hiç olmazsa bu kızdan güzel olduğumu söyledim. Ben de renkli lens taksam, Hazal Kaya'dan güzel olurum.

Ve bu, bu sitedeki çoğu bayan için geçerli, Hazal Kaya'nın hiçbir güzelliği yok bayanlar, eminim birçoğunuz ondan güzelsinizdir.

Son düzenleme:
Bu kız bence hiç mi hiç güzel değil herkes tarafından çok abartılıyor yok çok güzelmiş de...Bence hiç güzel değil. Bir kere fizik yok zaten kızda. 150-153 cm arası bir boyda. Tamam, kısa boylu herkes çirkin değil,kısa boylu güzeller de var ama bu kızın vücudu orantısız. Bacakları kısa, göbeği var ve tombik. Son zamanlarda bir fotosu yayınlanmıştı bu kızın gazetede gördüm sokakta şortluydu zaten oradan anlayabilirsiniz vücudunun orantısızlığını. Röpörtajında 158 cm olduğunu söylemiş ama kesinlikle 158 cm değil yani o 158 ise ben de 170 im yani (bu arada boyum 166)
Yüzü de güzel değil zaten. Ben şahsen renkli göz hastasıyımdır ve şu anda renkli lens çoook istiyorum ama astigmatım olduğu için doktor vermiyo :( Yine de renkli gözlü olmasına rağmen bu kızı güzel bulmuyorum. Bir kere yüzü uzun ve ben uzun yüzü hiç sevmem. Güzel bir yüz olabilmesi için önce şeklinin güzel olması lazım. Sonra burnu hokka değil, uzun burunlu ve çaprazdan bakınca çok kötü duruyor hatta burnunun kötü durduğu fotoları da ekleyebilirim. Dudaklar desen zaten ince, bence dudak dolgusu yaptırmalı. Sonuç olarak kızın yüz hatları güzel değil. Mesela Ceyda Ateş'in yüzü bu kızdan daha güzel, hiç olmazsa yüz hatları güzel. Ceyda Ateş'in vücudu da daha güzel. Gerçi o da 160-162 boyunda ama vücudu orantılı. Yani bu kızı çok abartıyorlar. Tabi renkli gözlü olduğu için. Bu kız renkli gözlü olmasaydı hiç beğenilmezdi.
Ben normalde kendimi çirkin bulurum ama ben bile bu kızdan daha güzelim yani (lütfen bana kızmayın kendimi beğenmişlik yapmıyorum zaten kendimi de beğenmem) Bu kızın benden güzel tek yanı gözleri. Gözleri benden daha güzel ama ben hiç olmazsa 150 boyunda değilim ve tombikte değilim onun gibi. 166 boyunda ve inceyim. Dudaklarım da daha dolgun, burnum da onunkisi gibi uzun değil. Tabi gözlerde kız beni geçiyo :)
Lütfen bu söylediklerim yüzünden bana kızmayın, sonuçta ben de güzel değilim ama hiç olmazsa bu kızdan güzel olduğumu söyledim. Ben de renkli lens taksam, Hazal Kaya'dan güzel olurum.

Ve bu, bu sitedeki çoğu bayan için geçerli, Hazal Kaya'nın hiçbir güzelliği yok bayanlar, eminim birçoğunuz ondan güzelsinizdir.

rainstar bir konuya daha damganı vurdun. :37:

Aynen canım her söylediğine katılıyorum.Kızlar bence de pek çoğunuz Hazal'dan güzelsiniz.Bu forumda fotolarını gördüğüm her kadın daha güzeldi Hazal'dan.Bu kızı bu kadar abartıcağınıza kendi değerinizi farkedin.Üstelik ünlülerin fotolarında bir ton makyaj ve fotoşop bulunduğunu da göze alın.Hiç makyajsızmış gibi duran fotolarda bile ne fondotenler,kapatıcılar,ne fotoşoplar var yani.

bende niyeyse herkesin aksine kalın dudakları beğenmiyorum. yinede bir insan dudağı ince ya da kalın diye çirkin olmaz bence. bütünde nasıl göründüğü çok önemli.

Tabi ki önemli olan bütündür.Ama bu kızın gözleri haricinde bütünüyle bakıldığında bence ahım şahım bi tarafı yok.Hatta insanı rahatsız eden bir iticiliği var.İnce dudaklı olmasına rağmen güzel gülümseyen kadınlar var ama Hazal'ın gülümsediği fotolara dikkat edin,o dişleri sanki bir kurukafanın dişleri gibi meydana çıkıyor.Sigaradan dolayı da sapsarı...

rainstar bir konuya daha damganı vurdun. :37:

İyi olarak mı kötü olarak mı :)
Ama yalan mı yani büyük bir çoğunluğumuz Hazal Kaya'dan daha güzeliz
Bir de ''Hazal Kaya Türkiye'nin en güzel kızı'' demiyorlar mı sinir oluyorum :41:
150 boy ve orantısız vücutlu, kısa bacaklı, uzun suratlı, uzun burunlu ve ince dudaklı bir kız sadece mavi gözlü diye güzel mi olacak yani!!! Ben de renkli gözü çoook seviyorum hastasıyım ama bu kızı güzel bulduğum anlamına gelmiyorrr.

Son düzenleme:
$hazal-kay.jpg
$kay.jpg

İşte bunlar da Hazal Kaya'nın ne kadar güzel olduğunun kanıtları :37: :37: :1:

Ayrıca ilk fotoya bakarsanız, Hazal Kaya'nın röportajında söylediği gibi 158 cm olmadığını görürsünüz.
Kız resmen 150 cm boyunda.
Bir de bacakları kısa
Kadınlar Kulübündeki bayanlar bu kıza 1000 basar yaa

Eklentiler

• $hazal-kaya-makyajsız.jpeg
    $hazal-kaya-makyajsız.jpeg
    33,4 KB · Görüntüleme: 1.152
Son düzenleme:
dudakları ince falan diyenlere öyle sinir oluyorum ki. kendi dudaklarım ince de onun için söylüyorum da sanmayın.
dudak şisirmek hiçte zor bir sey değil bunu Hazal da yapabilir. ama artık aynı suratlar tek tip hatlar, birbirine benzeyen yüzler görmekten sıkılmadınız mı? birileri tarafından yıllar içinde güzellik anlayışı değiştirliyor. neyse ki şu ucuz sosis gibi görünen dudakların modası da 50 yıla kadar geçecek.
ha kıza şişman deyin ,kısa deyin ,bön bön bakıyo deyin daha manalı eleştiri olsun....

yorumlara baktım da kopmuşsunuz:)
bu kadar ağır eleştirmek yersiz. kız türkiye güzeliyim dememiş. ayrıca estetiği de yok. öyle bişi olsaydı ilk yağlarından başlardı kız yaptırmaya.. ayrıca sanırım bir önceki sayfadaydı 3 kişiyle fotografı konmuş. dikkat ederseniz hepsinde aynı sima. hepsi mi estetik. çok benzettim ben birbirlerine. gizemli bir havaları var..
vucuda hiç girmiyorum.. zayıflasa da güzel olmayacak bir tipi var. allah ne verdiyse yüze vermiş. o nedenle zayıflasa da zayıflamasa da bişi değişmez:) genel olarak hoş diyorum. yüzü ortalamanın üstünde ama genel olarak sadece hoş..

Arkadaşım sen ne içtin ya? neyin kafasını yaşıyosun?:31:

[/SIZE][/COLOR] yorumlarınız gerçekten çok kırıcı ve ağır. Kusura bakmayın ama ben böylesine ağır eleştirileri haketmiyorum. Yazımda da üstüne basa basa söyledim kendimi beğenmiş değilim diye. O kadar ağır eleştirmişsiniz ki sanki ben dünya güzeliyim diye birşey dedim.
Zaten Hazal Kaya'nın gözleri benden daha güzel dedim. Onun benden daha güzel olan bir yönünü ortaya koydum.
Gerçekten kendimi beğenmiş olsaydım bunu kesinlikle yapmazdım.
Fikrinize saygı duyuyorum, siz Hazal Kaya'yı benden güzel bulabillirsiniz, ben buna bozulmadım ki zaten.
Çünkü sizin zevkiniz, buna karışmaya hakkım yok.
Ama bunu böylesine kırıcı bir şekilde söylemeye gerek yok.
Bu sitede ben de gördüm, herhangi bir ünlü için ''Ben bundan daha güzelim'' diye yorum atanları.
Ve ben onlara hiç ''Ama o sana bin basar, sen onun kadar güzel değilsin'' diye birşey söylemedim.
Çünkü ben insanların kalbini kırmayı hiç sevmem ve onlara böyle bir şey söylemiş olsaydım o insanların kalbini kırmış olurdum.
Lütfen Hazal Kaya için birbirimizi kırmayalım.
Saygılar.

Son düzenleme:
senden güzel falan değil daha küçüksün. ama bir konunda asıl sen kendini çok kötü eleştirmiştin
şimdi ondan güzelim diyorsun.tutarlı ol kendinle çelişme. burdaki herkes sandığından daha dikkatli :3:

senden güzel falan değil daha küçüksün. ama bir konunda asıl sen kendini çok kötü eleştirmiştin
şimdi ondan güzelim diyorsun.tutarlı ol kendinle çelişme. burdaki herkes sandığından daha dikkatli :3:
Hayır ben zaten kendimi güzel bulmuyorum. Sadece kendimi bu kızdan daha güzel bulduğumu söyledim.
Dediğime diyeceğime de pişman oldum herkes yanlış anladı beni. Keşke demeseydim
Yoksa yine kendimi güzel bulmuyorum ki.
Zaten bunu yorumumda da açıklamıştım.

Herkes beni yanlış anladı şimdi.
Kendimi beğenmişim filan sandılar.
Demeseydim keşke.
Zaten hep yanlış anlaşılıyorum. Oysaki yorumlarımı da gayet anlaşılır biçimde yazıyorum

Son düzenleme:
Back