Hazal Kaya

ya bide emir karakterini ona asik etmisler bide trip attiriyorlar..ben olsam sana bir guzel sopa atardim..icimde kalmasin diye mazalllah tobestafurullah dert falan kalir icime...

neyse bencede tostik emineninde neyine hayran bu millet bende anlamadim??

iki mavi gozse sorun oyariz

birde su cazibe karakteride onada ayri bir kilim 100 kg bacim itici bir guzellik..

Balık etli kız evlenilecek kızdır güzel kızdır önyargısı çıktı şimdi de saçmalık

fast food ozendiriyorlar ye hazal ye tosunum balik etli ol oteki kizda yesin

2 cocuk dogursunlar bakalim o balik etli kiz neye donuyor..

kk kulubnde bizim gibi nasil hizli kilo veririm ...yedimde gitmedi kilolar

bende degil sorun hamilelikten kalma kilolar diye bizim gibi bahaneler uydursunlar

mesela ornek vermek istiyorum bennnnnn

aa o neki ben yemedim vucudum almaya musait

Ay canlaar hiç gözünüzde büyütmeyin bu kızı buda estetikmişşş
XXXXXXX ( burda 4. fotograf )

çocukluk fotografı ve suan ki burnuyla bunların alakası yok :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay canlaar hiç gözünüzde büyütmeyin bu kızı buda estetikmişşş
xxxxxx

çocukluk fotografı ve suan ki burnuyla bunların alakası yok :)))

Şimdiki burnu da düzgün değil ki.Sola doğru hafif bir kıvrılma var sanırım:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ki bu kızı aşırı kötü buluyorum ve hiç sevmiyorum ama neresi estetikli olabilir ki estetik olsa niye öyle yaptırsın zaten

Yüzü fazla uzun sanki :44: ya bilmiyorum ben de bu kızı sevemedim .
Ben öyle insanların pek burnuna odaklanmam, güzel mi çirkin mi diye ama forumdaki kızlar güzel diyince baktım öyle ahım şahım bir burnu yok

evet bende senin gibi düşünüyorum canım yüzü aşırı uzun boyuda kısa olunca garip bir orantısızlık söz konusu burnuda ortalama bir burun işte kötü değil tamam ama o yüzde o da kötü duruyor bana göre yüzü sivri burnuda sivri uçlu geliyor üstüne bir de bakışları çok ağlamaklı bana göre her zaman bir acıların çocuğuyum ifadesi var yüzünde fiziğide zaten kötü hiç bir orantı yok niye bu kadar beğeniliyor diye bakıp duruyorum anlamaya çalışıyorum ama hiçbir artısını göremiyorum...

Son düzenleme:
Bir bütün olarak bakıldığında çok vasat bence.. Kilolu boyu çok kısa ve orantısız bi vücudu var.. Suratında da bişeyler var ama çözemedim ağzını açarak gülünce kötü duruyor. Saçları da berbat. Ha ne var renkli gözlü bizim ülkemizde star olmak için gereken tek özellik
Ayrıca çağatay bile oyunculukta solladı kendisini..

Tamam yüzü güzel,hoş bi doğallığı var ama hiç sevemedim ben
Çok itici geliyo,çok donuk ve burnu havada gibi hissediyorum
Bi de kuzenimin bebekte bi cafede onun 1 paket sigarayı tütettiğini görmesinden beri nedense daha da itici geliyo:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…