• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazal Kaya

reklamlarda çıkıyor annesi de kilolu genetik bi durum sanırım.buna rağmen beğeniyorum hazalı özellikle yüzünü zayıflasa boyu daha uzun durur gibi geliyor.yeni dizi diziye başlayacakmış balkanlarla ilgili makedonya da çekilecekmiş.hazal güzel kız ama bana göre balkan göçmeni görümüne sahip değil.renkli gözlü olmak göçmen olmak anlamına gelmiyor.ve umarım bu sefer güler yüzlü bir karakteri oynar aşkı memnu feriha asık suratından gına geldi.

Hadı ya o balkanlarda oynıcak dızıyı gormustum tvde hazal mı oynıcakmıs sasırdım.Bana gore cok guzel bır burnu var kalemle cızılmıs gıbı duz ve guzel sıkıldım artık kalkık aynı tek tıp burunlardan.Neyı guzel değil burnunun anlamadım yani bence cok hoş bıraz kılo verse daha ıyı olacak muthıs bır dogal guzellıge sahıp.

estetiğin e si yok...

$yenii.jpg

şu 3.resme bende çok şaşırdım ama diğerleri lise ve çocukluk döneminde çekilmiş heralde küçük çünkü ve o zaten dizilere başladığında 16-17 yaşındaydı ki benim kuzenimin arkadaşı 17 yaşında yaptırdı burnunu.

ayrıca ben çirkin demiyorum kesinlikle,yanlıs anlasılmasın.Gayet güzel bir kız bence.

Kusur bulupda durmamak lazım ya :D suanki burnu caprazdan kötü çıkıyo bazen evet. Ama benim dediğim ucunu küçültmüş heralde çünkü kesinlikle cocukluk fotograflarıyla aynı değil. Eki Görüntüle 456208 burda bile hep uç kısmı sarkık.

Ya harbiden ben pek beğenmiyorum :23: fındık gibi burunlar daha hoşuma gidiyor .
Evet dediğin gibi ufak bir işlem görmüş olabilir.

Yüzünü begeniyorum, masum bir yüzü var, hosuma gidiyor ama son zamanlarda kilo almıs basını gitmisti yası da kücük, verse iyi olacak.. :ssz:

Genel olarak begenıyorum ben hazal kaya'yı
Ama öyle aman aman bır çekiciliği albenisi olmadıgını dusunuyorum.
Sadece şanslı bir insan evladı ..
İyi bir eğitim ve imkanlara sahıp doğmuş,kullanmış ve şimdi keyfını sürüyor .

Pardon süremiyor : İnsan o kadar para kazanıpta kendine bakmazmı yahu ?
O bacakların hali ne
Genel olarak ne zayıf ne şişman ama biçimsiz bir vucudu var iken neden imkanlarını kullanıp kendini forma sokmaz anlamıyorum.
Oyunculuk namınada daha cok ekmek yemesı gerekıyor , dizisini izlerken kızdımı - bozuldumu mımıklerınden anlamak imkansız.
Bütün bunlara rağmen : izlenebilir mi ekranda evet izlenebilir zira ondan cok daha vasatlara güzel-harika-oyuncu falan denılıyor bu ulkede..

$284651344498844.jpg

Poposu ve gögüsleri çok büyük.
70 filan varsa şaşırmam.
Yeşil gözlü olmasıyla herkes güzel diyo zaten.

[h=2]Geçtiğimiz günler de İstanbul’a gelen Ortadoğu’nun en büyük televizyon kanallarından birisi olan Al Hayat ile özel röportaj yapan Hazal Kaya’ya Adını Feriha Koydum dizisindeki karakterinden dolayı büyük ilgi gösteriliyor.[/h]
Ortadoğu da yayınlanan diziler de daha önce aranan isim olan fakat şuan da evli olan Tuğba Büyüküstün’e ve sanatçı Kenan Doğulu ile evlilik yolun da ilerleyen Beren Saat’e Arap izleyicilerin ilgisinin azaldığı ortaya çıktı.

Ortadoğlu araştırma firmalarının yaptığı ankette Türk bayan oyuncular da ilk sıraya Adını Feriha Koydum dizisi ile yıldızı daha da parlayan Hazal Kaya yerleşti.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya konu ile alakalı, ‘’Ortadoğu da birçok kişi tarafından ilk sırada gözükmek beni çok mutlu etti. Dubai ve diğer arap ülkelerini ziyaret etmeyi düşünüyorum. Oralardan gelecek teklifleri de değerlendireceğim.’’dedi

[h=2]Geçtiğimiz günler de İstanbul’a gelen Ortadoğu’nun en büyük televizyon kanallarından birisi olan Al Hayat ile özel röportaj yapan Hazal Kaya’ya Adını Feriha Koydum dizisindeki karakterinden dolayı büyük ilgi gösteriliyor.[/h]Ortadoğu da yayınlanan diziler de daha önce aranan isim olan fakat şuan da evli olan Tuğba Büyüküstün’e ve sanatçı Kenan Doğulu ile evlilik yolun da ilerleyen Beren Saat’e Arap izleyicilerin ilgisinin azaldığı ortaya çıktı.

Ortadoğlu araştırma firmalarının yaptığı ankette Türk bayan oyuncular da ilk sıraya Adını Feriha Koydum dizisi ile yıldızı daha da parlayan Hazal Kaya yerleşti.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya konu ile alakalı, ‘’Ortadoğu da birçok kişi tarafından ilk sırada gözükmek beni çok mutlu etti. Dubai ve diğer arap ülkelerini ziyaret etmeyi düşünüyorum. Oralardan gelecek teklifleri de değerlendireceğim.’’dedi

Genel olarak begenıyorum ben hazal kaya'yı
Ama öyle aman aman bır çekiciliği albenisi olmadıgını dusunuyorum.
Sadece şanslı bir insan evladı ..
İyi bir eğitim ve imkanlara sahıp doğmuş,kullanmış ve şimdi keyfını sürüyor .

Pardon süremiyor : İnsan o kadar para kazanıpta kendine bakmazmı yahu ?
O bacakların hali ne
Genel olarak ne zayıf ne şişman ama biçimsiz bir vucudu var iken neden imkanlarını kullanıp kendini forma sokmaz anlamıyorum.
Oyunculuk namınada daha cok ekmek yemesı gerekıyor , dizisini izlerken kızdımı - bozuldumu mımıklerınden anlamak imkansız.
Bütün bunlara rağmen : izlenebilir mi ekranda evet izlenebilir zira ondan cok daha vasatlara güzel-harika-oyuncu falan denılıyor bu ulkede..

Eki Görüntüle 487471

O boya o kilo iyi bence ufacık ttefecik kalır iyice bence zayıflamasın şu reesimdeki haliyle kalsın alışmışız tabi ekranlarda 0 beden sağlıksız kiloda kadınlar görmeye bu yüzden ideal kilosunda olan insanlar bile şişman ya da balıketli algılanıyor. İlla heykel gibi zayıflıkta mı oluncak canım.

Back