Hazal Kaya

Estetik yok burnunda. Bu kız zaten Genco'da oynarken daha 17 ya da 16 yaşında falandı. O zamanki halini de biliyoruz. E o yaşta da estetik yapılamaz yani estetik yok.
Çocukluk fotosuyla şimdiki burnu arasında bi fark göremedim.
Sadece biri profilden, diğeri önden çekilmiş.

Son düzenleme:
Çok doğal,çok hoş,çok tatlı,sempatik daha ne diyeyim Bu söylediklerim yüzüyle alakalı çok güzel...

Bayılıyorum Hazal'a çok güzel yüzü var maşallah bir de Sanem Çelik'e çok benzetiyorum.Genco dizisindeki halini hatırlayınca Hazal'dan iyi Kara melek olur diye düşünüyorum

ben boyle bır guzellık gormeedım.allah boydan almış ama yüze vermış kım bu kız kadar dogalken bu kadar guzel olabılır ?

ay hiç begenmıyorum hiçbir özelliği yok hele o ferıhadakı halı ne...bide dizide emırı ıstemıyo trıplere gırıyo dağ gibi cocugu peşinde koşturmuyo mu karıncalanma gelıyo dızıyı ızlerken

çok guzel bır kız ama kızı çok salaş gıydırıyorlar.ama rolü geregıde olabılır ask-ı memnuda cok hos gıyınıyordu.

çok guzel bır kız ama kızı çok salaş gıydırıyorlar.ama rolü geregıde olabılır ask-ı memnuda cok hos gıyınıyordu.

Hiçbir özelliği yokki düz sıradan bi kadın işte
Ne cezbedici bi yanı nede çekici bi güzelliği var

en çok abartılan kadınlardan biri bana göre.kızın hiçbir albenisi yok ki öyle deme gözleri güzel ama deniyor ya inanamıyorum gözleri renkli diye güzel mi olur insan zerre kadar güzellik yok yüzü aşırı uzun bakışları çok boş saçma sapan mimikleri var saçlarıda aşırı sönük ee fiziğe baksak zaten kötü olduğu gün gibi ortada hani güzellik nerde:26: bu tamamen benim görüşüm tabi beğenen beğenir birşey demem sadece bana anlamsız geliyor.

Hem kısa hem kilolu hem itici bilemedim ya hiç beğenmem oynadığı dizilerde öyle basit diziler deil kie torpil fillan işlio sanırım. Bu bastıbacağı kim nie görmekten izlemekten zevk alsın kie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…