Haz duyuyorum ama orgazm olamıyorum

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.445
2.916
Henüz bir aylık evliyim . Başlarda baskı hissediyordum zevk alamıyordum artık alıyorum ama orgazm olamıyorum. Daha erken mi zamanla olur muyum? Bir de hangi pozisyonlarda orgazm yaşanıyor? Başka kistaslari var mı ?

Henüz bir aylık evliyim . Başlarda baskı hissediyordum zevk alamıyordum artık alıyorum ama orgazm olamıyorum. Daha erken mi zamanla olur muyum? Bir de hangi pozisyonlarda orgazm yaşanıyor? Başka kistaslari var mı ?
nette dünya bilgi var ve bir cogu dogru :)

Once kendi vücudunuzu anlamanız lazm evde yalnız olduğunuzda kendi g noktanızı bulabilirsiniz ayıp günah değil illa ki zevk aldığınız ve orgazmı kolaylaştıran bir pozisyon bulunacaktır . Birde orgazmı sürtünerek yaşayan biriyseniz o yüzden de orgazm olmak zorlaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…