Bazen düşünüyorum insanlığın yaptığı ayıbın içinden çıkamıyorum. kedimi kuru mama ile besliyorum ama mamanın içinde balık ve bazen tavuk oluyor. tamam bir hayvanın başka bir hayvanla beslenmesi ki özellikle kediler gibi etçil hayvanlarınki haklı gerekçe olabilir ama bu mamalar nasıl üretiliyor. az önceki iletide bahsedilen erkek civcivler benim kedimin midesine giren etler mi, ki muhtemelen öyle.
diyeceğim girdabın içindeyim, kedim ne vegan ne vejetaryen :) sabahtan akşama kadar evdeki karıncaların peşinde koca kafalı.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. Yani helal mi üretim yapılıyor? Helal üretim pek moda oldu ya bu aralar.
Bazen düşünüyorum insanlığın yaptığı ayıbın içinden çıkamıyorum. kedimi kuru mama ile besliyorum ama mamanın içinde balık ve bazen tavuk oluyor. tamam bir hayvanın başka bir hayvanla beslenmesi ki özellikle kediler gibi etçil hayvanlarınki haklı gerekçe olabilir ama bu mamalar nasıl üretiliyor. az önceki iletide bahsedilen erkek civcivler benim kedimin midesine giren etler mi, ki muhtemelen öyle.
diyeceğim girdabın içindeyim, kedim ne vegan ne vejetaryen :) sabahtan akşama kadar evdeki karıncaların peşinde koca kafalı.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. Yani helal mi üretim yapılıyor? Helal üretim pek moda oldu ya bu aralar.
O zaman uygun fiyata almışsin canim
Bugün alix avienden aldıklarında makyaj yaptım cok beğendim yalnız allik bana yine rapsodi de ki gibi ellimde guzel denedim yüzümde yine koyu geldi biraz tozutiyor alligi rimel orda bakarken kıvrımli fırçali olandan alicaktim alırken baktım logo vardı sonra kız tombik fircaliyi gösterince o olsun dedim ve geldim oda logo yok fondotenede dikkat etmemişim onda da yok
Anlamadım gitti eski urun mü acaba bilemedim
Gratis beni batırdı :)
Eki Görüntüle 708920
Eki Görüntüle 708919
Bu da bugün ki alix avienle makyajım
arkadaslar ne kdr bilgilisiniz hem de sorguluyosunuz...
Fark ettiyseniz goruntulenme sayimiz gun gectikce artiyor ama buraya yazanlar genelde hep ayni..uzuluyoum bu duruma..destek verseler keske..suan icin en azindan boyle bir vahsetin varligindan haberdar olmalari yeter alip almamak onlara kalmis vicdanlari elverirse alsinlar ama ne oldugunu bilerek alsinlar (simdilik)
parkta baktigimiz bir kopege park bekcisi ya da gorevlisi mi demeliyim, parki pislettigi icin kafasina sopayla vurmus..cocugun teki kopegin sesine kalktim dedi..yazili olarak belediyeye sikayet edicem iyi bir dilekceyle..sozlu olarak yapmak pek kesmeyecek beni..
Bu arada civciv oldurme mevsimi derken pazarda satilanlari kastetmistim..hicbir bilgi sahibi olmadan alip olduruyorlar yine..cocuklara oyuncak ediyorlar..2komsuyu uyardim daha alacaklarini sanmam..
Fark ettiyseniz goruntulenme sayimiz gun gectikce artiyor ama buraya yazanlar genelde hep ayni..uzuluyoum bu duruma..destek verseler keske..suan icin en azindan boyle bir vahsetin varligindan haberdar olmalari yeter alip almamak onlara kalmis vicdanlari elverirse alsinlar ama ne oldugunu bilerek alsinlar (simdilik)
parkta baktigimiz bir kopege park bekcisi ya da gorevlisi mi demeliyim, parki pislettigi icin kafasina sopayla vurmus..cocugun teki kopegin sesine kalktim dedi..yazili olarak belediyeye sikayet edicem iyi bir dilekceyle..sozlu olarak yapmak pek kesmeyecek beni..
Bu arada civciv oldurme mevsimi derken pazarda satilanlari kastetmistim..hicbir bilgi sahibi olmadan alip olduruyorlar yine..cocuklara oyuncak ediyorlar..2komsuyu uyardim daha alacaklarini sanmam..
Canım sana Mariah Carey i andırdığını söyleyen oldu mu?
kopegimiz gayet saglikli yemrgini suyunu eksik etmiyorum..cocuklarla elbirligiyle besliyoruz..sabah aksam yiyecek getiriyorum ona..beni gorunce cildiriyo..bacagima yapisiyor gitmeyeyim diye ama isten zaten gec geliyorum oynayamiyorum onunla..ama gece pencerem hep aralik sesini duyarsam bisey olursa diye..yavrum benim..tuyleri de yumusacik..
O parktaki köpek ne durumda acaba? sağlık durumunda inş. bir problem yoktur. kedi köpek sesi duysam hemen irkiliyorum camdan bakıyorum biri bir zarar mı verdi diye.
hayvan sevgisi olmayanın benim evimde çevremde bir işi yoktur. biliyor musunuz bana misafir gelecek olana söylerim. kediden ürküyorsan korkuyorsan evime girme diye. hani bu konuda hiçç mütavazi davranamam. her zaman masumun yanındayım. bana ihtiyacı olan her canlıya gönülden kucak açarım. allah bizim gibi düşünenlere sağlık sıhhat versin ki bizler hep olalım. dünyayı, o köğepin kafasına vuran adamlar işgal etmesin.
Şuan hurriyet gazetesinde vahşi bir haberle karşılaştım. antalya da bir köpek eğitim!!! merkezinde köpeklere tekme tokat girişen küfürler yağdıran işkence ve eziyet eden sözde görevli kişiler var. haklarında işlem başlatılmış. sinir krizi geçirmek üzereyim. görüntürleri izleedim fotograflara bile dayanamıyorum. artık yuh diyorum. nasıl bir insan bunlar, nasıl bir iktidar sorunu var bunların sürekli kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. bunca insanda köpeklerini veriyor oraya eğitim için. eğitmiyorlar köpeklerinizi anlayın artık. sindiriyorlar, canlarını acıtıp hasta ruhlu yapıyorlar. çünkü asıl ordakilerin ciddi eğitime ihtiyaçları var. yazıklar olsun, her ortamda paylaşalım bu konuyu daha neler var kimbilir.