- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 294
Aman yarabbim nasil bir vahset bu! Mideme kramplar girdi resmen dayanamiyorum yavrucuklarin dehset dolu bakislarina...
Kizlar hepinizden Allah razi olsun.ben bu Konuya as once tesadufen rastladim.
Beni taniyan bilir biyoloji ogretmeniyim alanimda doktora yapiyorum ve kimyasallara karsiyim ve evime aldigim her urune gida da dahil olmak uzere COK dikkat ederim COK vakit harcarim bu tarz konulara.
Size kendi cabalarimla buldugum hem temizlik hemde kozmetik firmasindan bahsedebilirim eger reklam oldugunu dusunuyorsaniz lutfen gerisini okumayin cunku Ben herkes dogru ya saglikli ve guvenilir urunlere yonlensin diye bikac Konuya yazdim AMA COK tePki aldim dolayisiyla artik markanin adini vermekten korkar oldum.
Uzun Uzun yazicam kusura bakmayin bunu insanlik gorevim olarak goruyorum.
Bu Marka tamamen bitkisel organik hayvanlar uzerinde denenmeyen hatta iceriginde hayvansal madde kullanilmayan(cogu urunun icinde nemlendici vs katki maddesi olarak hayvani malzeme ozelliklede domuz kullaniliyor) bunu da helal sertifikasi alarak ispatlamis bir TURK markasi...
Artik market temizlik reyonlarindan hiic urun almiyorum hem dogayi koruyorum hem sagligimi hem butcemi herseyden onemlisi hayvanciklari koruyormusum bunuda sizden ogrendim COK tesekkur ediyorum duyarli arkadaslara.
Markanin ismini bu mesajimda vermek istemiyorum tepkileri almamak icin eger gercekten ilgilenen olursa buraya yazilan yorumlara gore yazarim
Yazın lütfen, bilgimiz olsun.