- 20 Kasım 2010
- 4.850
- 8.897
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar flormar hakkında kesin sonuç nedir yapıyor mu yapmıyor mu flormarın bir sürü ojesi ruju var bende nolur olmasınnnn
bir de listelerin bazısında avon var bazısında yok , kesin olarak var mı yok mu kafam karıştı :/
Oriflame'in ilgili sayfasından bir paragraf:
''Oriflame Kozmetik olarak, kozmetik bileşenler veya kozmetik ürünler için hayvanlar üzerinde hiçbir zaman test yapmadığımız gibi, hayvanlar üzerinde test yapmayan hammadde tedarikçileriyle işbirliği yapıyoruz.''
Kataloğun arkasında, hayvanlar üzerinde test yapılmadığına dair bir simge ve açıklama da bulunmakta.
kızlar flormar hakkında kesin sonuç nedir yapıyor mu yapmıyor mu flormarın bir sürü ojesi ruju var bende nolur olmasınnnn
bir de listelerin bazısında avon var bazısında yok , kesin olarak var mı yok mu kafam karıştı :/
Avon'un yeni poşetlerinin üzerinde de hayvan deneylerine hayır tarzı bir mesaj var.
Ama Avon'un test yaptığı kesin.
O yüzden o ibareye ve Oriflame markasına güvenmeyelim derim.
Benim anlayamadığım bunu denetleyen bir mercii yok mu nasıl bu kadar rahat yalan ibareler ekleyebiliyorlar?
Dava açılsa kazanılır.
Avon'un yeni poşetlerinin üzerinde de hayvan deneylerine hayır tarzı bir mesaj var.
Benim anlayamadığım bunu denetleyen bir mercii yok mu nasıl bu kadar rahat yalan ibareler ekleyebiliyorlar?
Dava açılsa kazanılır.
Flormar'dan gelen cevabı önceki sayfalara ekledim.
Avon da kesin olarak deney yapıyor artık.
Dava açılsa kazanılır.
Flormar'dan gelen cevabı önceki sayfalara ekledim.
Avon da kesin olarak deney yapıyor artık.
ladyevil o poşeti resmedebili misin?
şuna kim kıyabilir Allah aşkına !
yok böyle bişey ya :)
flormarı okudum yapmıyoruz demişler doğruluğuna inanmak istiyorum , avon da kara liste oldu o zaman
avon zaten peta nın kara listesinde, benim size nacizane tavsiyem cruelty-free ararken aynı zamanda size ve çevreye de duyarlı ürünler seçin avon ve benzeri pek çok marka maalesef paraben denen illeti hala kullanmakta, mümkünse hem cruelty-free hem de parabensiz ürünleri araştırın, ben öyle kullanıyorum!.. eğer merak ettiğiniz ürün grupları varsa bildiğim kadarıyla isimleri burada paylaşırım
merakla bekliyorum...Peta ya da mail attım küçük şirketlerin -flormar- gibi niye olmadığını sordum... Deborah Milanoyu sordum.. Ve Avonun kara listede olmasına rağmen hala nasıl kendini masum gösterebldiğini sordum... Cevap gelince buraya yazarım...
Ev temizliği: Amway'ın çok amaçlı temizlik ürünü, Karbonat , elma sirkesi
Şampuan sabun krem:doa kozmetiğin ürünleri
Güneş koruyucusu: Forever markasınınki
Diş macunu : powerdent (bimdeki)
Çamaşır deterjanım perwoll onu bilemiyorum kara listede de görmedim yapmadığına dair bilgim de yok. Alternatifiniz varsa çamaşır deterjanı konusunda önerilere açığım