- 24 Ağustos 2009
- 4.633
- 1.123
Cok teşekkür ederim o kadar ugrasmissiniz.
Ama nihayet aradığım bilgileri bunlar yani INCI ya gore içindekiler. Zaten bakmamız gereken de bunlar kızlar diğer yazılanlar bana boş geliyor.
Ve sonuc....
Gereksiz yere nerden alinir diye ugrasiyormusum cunku benim kullandığım marka cok daha masum aynı zamanda Türk mali ve de cok daha ucuz.
Herneyse tekrar tekrar teşekkür ediyorum cevabınız icin.
sen ne kullaniyordun yader
Kızlar iki gün önce urtekramın iki tane ürününü sipariş verdiğimi yazmıştım.e-organik.com diye bir siteden verdim ben bu siparişi.ve dolandırıldığımı düşünüyorum.Ne mesaj var kargomun gelişiyle ilgili,ne de aradığımda doğru dürüst güvenilir bir tarzda konuştular.Zaten sisteme email adresim ve şifremle giriş de yapamıyorum.Ne yapmalıyım sizce?Dolandırıldım mı acaba?Kredi kartı numarasını da yazdım sisteme üstelik,çok kötü hissediyorum..
yader senin kullandığın marka hangisi?Söyle benim de arayışlarım biter belki
sen ne kullaniyordun yader
Kızlar iki gün önce urtekramın iki tane ürününü sipariş verdiğimi yazmıştım.e-organik.com diye bir siteden verdim ben bu siparişi.ve dolandırıldığımı düşünüyorum.Ne mesaj var kargomun gelişiyle ilgili,ne de aradığımda doğru dürüst güvenilir bir tarzda konuştular.Zaten sisteme email adresim ve şifremle giriş de yapamıyorum.Ne yapmalıyım sizce?Dolandırıldım mı acaba?Kredi kartı numarasını da yazdım sisteme üstelik,çok kötü hissediyorum..
Kredi kartını aldığın şubene en kısa zamanda gidip, internetten alışveriş yaptığını fakat teslim edilmediğini söylersin,muhtemelen sana bir form doldurtacaklardır.Karşı taraf yani internet sitesi, ürünlerin sana teslim edildiğini kanıtlamak zorunda.Aksi taktirde satış yapan firmaya pos veren banka, senin paranın iadesi sağlamak zorunda.Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.
Konu dışı olacak belki ama, neden benim mesajlarımda alıntılar böyle iki defa çıkıyor acaba? Birden dikkatimi çekince yazmadan edemedim ve göz yorgunluğu yaratmasından ötürü kusura bakmayın demek için, farkında olmadan ortaya çıkan bir durum olduğunu paylaşmak istedim.
Bu arada candan senin bana önerdiğin sonya concealer wheel forever living ürünü mü?bir de sonya diye mi yazılıyor sonia mı?
Gratis'teki hayvan dostu ürünlerden bazilari
- Enliven'in dus jelleri, seyehat boy sampuanlari
- Bee beauty'nin vucut losyon dus jelleri, dikkat et hepsi degil
- Andre marka foot spa ayak bakimi (tek kullanimlik maskeler gibi ambalaji var)
- Dalan marka zeytinyagli vucut yagi
- Bebak marka aci badem sutleri
- Valentina by kejal goz farlari palet seklinde
- treffina far ruj kucuk ambalajli palet
- du'it marka ayak bakim urunleri
- giovanni vitapro fusion protective moisture nemlendiri bakim kürü/spreyi (kuru saç diye çıkmış bakım kürü diyecektim) sac icin sprey seklinde
Kızlar everyday minerals allık ve fırça kullanan var mı?Memnunmusunuz?
Hangi ülkenin bilen var mı?Netten bulamadım.
siyah noktalar için temizleme ürünü markası tavsiye edermisiniz çok ihtiyacım varr
"THALIA" MARKA ÜRÜNLER (BUAV SERTİFİKALI)
bu markayı bulabileceğiniz satış noktalarından bazıları
http://www.misircarsisindan.com/images_buyuk/f70/Thalia-Dogal-Meyve-ozlu-Gliserin_670_1.jpg
bunun haricinde aktarlarda da vardır sanırım
Merhaba arkadaşlar ,
Cildim son aylarda çok bozuldu. Güzel bir pudra arıyorum. Önerileriniz olursa çok mutlu olurum.
Alix Avien konusunu kafamda bir türlü netleştiremedim , yoksa çok beğenilen 'mucize pudra' sı varmış , onu alabilirdim. Mineral makyaj markalarını da araştırıyorum.
Akneye yatkın ciltler için bir pudra arıyorum. :26:
alix avien terracotta pudra/mucize pudra bu ürünün methini ben de duymuş denemiştim ama kapatıcılığı beni memnun etmemişti..netten bakınca arkasında tavşan olduğunu gördüm..
1numarası mat, diğer numaraları ışıltılıymış..
birkaç kişide sivilce yapmış..
bunun dışında everday minerals ürünlerine de bakabilirsin..
en uygun fondöten rengine karar vermen için sample kit gönderiyorlarmış 6tl ye..ama şuan stokta yok..
Çok teşekkür ederim! :)
Aslında Alix Avien ' e güvenmemek için pek bir sebep göremiyorum ama kapatıcılık benim durumumda çok önemli.
Sanırım mineralli ürünlere yönelmem daha doğru olacak cilt tipim nedeniyle , bu markaya bakıyorum şimdi , Youngblood da olabilir.
Tekrar çok teşekkür ederim.