sanırım benden bahsediyorsunuzyer silme tuvalet küvet mutfak mermerler bulaşık makinesine bile çalıştırırken tablet artı çamaşır suyu dökerim yani çamaşır susuz bir temizlik temizlik değil benim için .. bu konuda çok abartıyorum biliyorum ama içime sinmiyor 6 kiloluk büyük domestoslardan alıyorum eve hep dün tetik diye türk markası olan bir çamasır suyu aldım koyu olanlardan arıyordum buldum ama ne derece güvenilir bilmiyorum domestos almaktansa türk malı almayı tercih ettim ama yinede içim rahat değil
bluemel yazdiklarin cok guzel cok dogru..saol paylastigin icin..
Bingonun bir reklami var hazal kaya nar sikiyor..nar lekesini bile cikartiyor diyor deneyeniniz var mi?belki o ise yarayabilir leke cikarma konusunda
activex antibakteriyel sabunun hayvanlar uzerinde denendigini bilmiyordum..nerden ogrendiniz?
ben de şampuan ve güneş kremi arıyodum zaten bakalım... elbette burda paylaşıcam, bu haber çoook ii oldu...:=))))
bu arada diş macunları, şampuanlar, duş jelleri ve hatta kalıp sabunlarda bizi bekleyen en önemli tehlikelerden birinin de özellikle ürün içeriklerini bitkisel kaynaklı(organik sertifikalı) seçmeyen markalarda bazı maddelerin hayvansal ve hatta domuz kaynaklı olabileceği hakkında bir yazı okudum, bu konu hem müslüman oluşmuzla ki sıkı yahudiler de domuz kullanmazlar; hem de domuzun da hayvan olduğunu düşünürsek cruelty-free olamayacak ürünler konusunda dikkatli olmalıyız, özellikle yabancı markalar bu konuda hassasiyetle incelenmeli... Link veremiyorum ama aşağıdaki cümle çok dikkatimi çekti, paylaşmak istedim.
Kullandığımız ürünün içinde myristic acid, stearik acid, jelatin, lesitin, biotin, L-cysteine ve collagen varsa dikkatli olmamız gerekiyor. Çünkü bunlar yumuşatma, akışkanlık, parlatma gibi özellikleri vermekle birlikte hem bitkisel hem de hayvansal olabilir. Eğer bitkiselse sorun yoktur. Fakat hayvansalsa domuzdan elde edilmiştir."
yok arkadaşlar sanmıyorum ki bi marka olsun deney yapmayan bi ürününe yapıyosa diğerine yapmıyor...veya kendi yapmıyosa bünyesindeki bi marka yapıyo sonuç nerden bakarsan bak...bi şekilde paramız o canilere ulaşıyor ....
bu arada geçenlerde gratis e uğramıştım, burada biri giovanni şampunların bazılarında zıplayan tavşan göremediğini söylemişti, kim olduğunu hatırlayamıyorum,kusura bakmasın nolur, ama gerçekten raflardaki şampuanlarında leaping bunny yok saç kremlerinde var ama... bu ne şerbet bu ne lahana turşusu anlamadım... e hani giovanni buav sertifikalıydı??? annem raftaki şampuanların sertifikasyondan önce üretilmiş olabileceğini söyledi, evet bu da bi ihitmal ama ne düşüneyim bilemedim...:44:
o nar lekesi için olanı aldım ben, ama hayat kimyanın sana verdiği laubali cevapları düşündükçe bilemedim. güzel kokuyo memnunum, ama çok zor leke denemedim açıkçası...
activex'in en büyük boylarına bakıyodum, arkasındaki açıklamalarda altbaşlık var sanırım adı zehirlenme...
orada bir yabancı madde ve parantez içinde sıçan yazıyo . öncesinde göz irritasyonu falan diyodu. o maddenin mg ını falan yazmış...
activex de evyap'ın biliyosun...
O kadar çok yazı var ki burda hepsini okumaya ne vaktim yetti ne yüreğim dayandı özellikle ilk sayfadaki resimlerden sonra..
Sadece birşey sormak istiyorum rimmel markası test yapıyormu hayvanlar üzerinde
O kadar çok yazı var ki burda hepsini okumaya ne vaktim yetti ne yüreğim dayandı özellikle ilk sayfadaki resimlerden sonra..
Sadece birşey sormak istiyorum rimmel markası test yapıyormu hayvanlar üzerinde
Bende Gülşah aseton var A101 den almıştım gayet de güzel baktım şimdi tavşan yokama Türk malı...:44: Ama bilmiyorum ki temiz mi değil mi...
Çok soru soruyorum ama yapmayan markaları tek bir sayfada görebiliceğim öğrenebilceğim bir site var mı yada bu konunun içinde var mı öyle