- 22 Nisan 2012
- 1.604
- 170
bi de ekolojik olarak test edildi ibaresi var, hiç rastladınız mı bu olay da biraz şüpheli gibi...
Ay açıkçası bu tabir veya deyim ya da ifade veya ibare, her ne ise artık;
sadece şu an mantıken böyle bir ifadenin kendimle dalga geçilmesi olduğunu düşünüyorum bir tüketici olarak.
Sizleri bilemiyorum, ancak Ekolojik olarak test nasıl yapılır vallahi benim aklım almıyor. Daha doğrusu ben zaten teste tabi tutulan şeylerin tümünü reddediyorum. Yani öyle ay testi iyi sonuç vermiş falan diye kendimi kandırmanın komik olacağını düşünüyorum.
Ha eğer bir test yapılıyorsa bu her ne için yapılırsa yapılsın olumsuz etki beklentisi olduğu ve bunun sağlama alınması yani olumsuz etki görülmediği veya ne kadar görüldüğünü ölçmek için yapılıyordur herhalde öyle değil mi?
Eğer olumsuzluk riski taşıyan birşey değilse neden test edilsin ki?
Eğer bu tür bir şey değil ve benim aklımın kesmediği anlamda birşeyler için yapılıyorsa da bunların adını sanırım yanlış koymuşlar belki de değişmesi gereken sadece ekolojik test yerine her ne testi yapıyorlarsa onu yazmaları belki de daha doğru olacaktır.
Ya da belki benim, algılama, sorgulama ve değerlendirme konusunda sanırım problemim veya eksikliğim var.
En iyisi ben yine sadece yazılanları okuyup bilgilerimi arttırmaya devam edeyim.