- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.505
Teşekkür ederim cevap yazdığın için,bir şey daha soracağım organix i internet siteleri dışında nerde bulabilirim acaba?
Bugün sırf NYX marka ürün alabilmek için Kanyon a Douglas mağasına gittim.Nyx sadece Kanyon ve City's deki şubelerinde satılıyor.Cruelty free yazıyor Lys temiz marka demişti.Deneme amaçlı ürünler aldım şimdi incelerken görüyorum ki U.S.A markası ama 1 ürün de made in Taiwan diğer 2 üründe p.r.o.c yazıyor !!!
Kanlı ürünlerden kaçmaya çalışırken , o kadar yolu yine onlar için mi çektim.
giovanni saç şampuanı ve kreminin küçük boyutlarını almıştım deneme amaçlı gratisten aldım, buav sertifikalı bi marka bildiğim kadarıyla...
Eki Görüntüle 500961 Eki Görüntüle 500962
Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır bu konuya yazamıyordum , konunun devamlılığı beni çok mutlu etti.
Ben Watsons ' taki kampanyadan Down Under Naturals şampuan ve sıvı saç kremi almıştım denemek için , ama Lys şüpheli bir marka olduğunu yazmış , keşke almasaydım.
Bir de diş macunu arayışındayım , sizce Urtekram mı , L'angelica mı alayım ? L'angelica ' yı alışveriş yaptığım iki 3M Migros ' ta da gördüm. Ama kararsız kaldım
Diş macunumuz hala bayağı var ama şimdiden alternatifleri inceliyorum.Geçen Migros ta L'angelica gördüm fiyatı 15 TL idi,kutuda tavşan logosu göremedim,sadece yazı ile hayvanlar üzerinde test yapılmamıştır yazıyordu.Emin olamadığımdan almadım Urtekram ı denemeyi düşünüyorum ben.
bence urtekram al, buav logosu var ürünlerinde...
kızlar hiç lush ürünü kullanan var mı? acaba onda var mı buav logosu yani sıçrayan tavşan???
belki daha önce sorulmuştur ama göremedim ben
nivea,sebamed,eyüp sabri tuncer markaları ve bunların alt markaları temiz mi acaba bi bilginiz var mı
eğer temizse tüm vücut bakımımı bunlarla halledicem
belki daha önce sorulmuştur ama göremedim ben
nivea,sebamed,eyüp sabri tuncer markaları ve bunların alt markaları temiz mi acaba bi bilginiz var mı
eğer temizse tüm vücut bakımımı bunlarla halledicem
Nivea ' nın PETA ya da BUAV onayı yok ama mail attığımda hayvanlar üzerinde test yapmadıklarını belirttiler.
Ama ben yine de Çin ' de satışları olduğu için güvenilir bulmuyorum.
Eyüp Sabri Tuncer hakkında bir fikrim yok ne yazık ki.
Gerçi birkaç yıl önce EST ' den satın aldığım Perfume Jewels ürünlerinde 'This finished product is not tested on animals.' / 'Bu tamamlanmış ürün hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.' yazıyordu. Önce sevindim ama sonradan kelime oyunu yapıldığını düşünmeye başladım. Çünkü önemli olan içeriğindeki maddelerin de hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması. Umarım daha geniş bilgiye sahip bir arkadaşımız sizi daha iyi bilgilendirir. Bu arada , zaten iki çeşit kremini almıştım ve hiç güzel değillerdi , beğenmedim.
saolun kızlar cevaplarınız için.başka alternatif bakmak gerek ozaman?
peki sizin önereceğiniz ürünler var mı vücut bakımı ile ilgili?
duş jeli,nemlendirici krem,losyon,parfüm,koltukaltı roll on vb...
saolun kızlar cevaplarınız için.başka alternatif bakmak gerek ozaman?
peki sizin önereceğiniz ürünler var mı vücut bakımı ile ilgili?
duş jeli,nemlendirici krem,losyon,parfüm,koltukaltı roll on vb...
Çin'de hayvan deneyleri zorunlu olduğundan, çinde üretilen tüm ürünler test ediliyor bence. zaten çinden nefret ediyorum pislik uygulamaları yüzünden
bitmiş ürün test edilmemiş yazısı da aynen düşündüğün gbi çok şüpheli. zaten est türk firması, türkiyede test yapamaz kozmetikte ama içerikteki maddeler test ediliyor olabilir. ben güvenmedim hiç...
ürünü çin de üretmek ayrı çin e ihraç etmek ayrı şeyler değil mi? benim kafam karıştı.
ne istiyo bu çin sen benim ülkeme bi ürün sokmadan önce illa 50 tane tavşanın gözünü kör ediceksin.bunu mi istiyo.
kendilerini de hayvanlar üzerinde test etmişlermi acaba
bu markanın hacim veren şampuanında "leaping bunny" logosu yok, ben o yüzden bu markayı eledim sevgili kalp organik. eğer cruelty free ise neden o logo aynı serideki bir şampuanda var bir şampuanda yok değil mi?
açıkçası tek güvendiğim şey bu logo artık, diğer tavşan logolarına ya da test edilmemiş yazılarına güvenmiyorum ben...