Haykır içindekileri =)

disiua1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
2.327
104
323
İstanbul
Seviyorum ama.. şu huyundan rahatsızım..
Bunu kabullenemiyorum , yada seviyorum bundan rahatsızım ama kabul ediyorum.dediğiniz durumlar oluyormu paylaşalım..Pöykürelim içimizdekileri :roflol: Pöykür neyse artık :utangac: :roflol:

pöykür ne be ayyyy güldüm sabah sabah.
o zaman ilk ben pöykürüyorumm..
SEVİYORUM AMA İNADINDAN BÖYYY GELDİİİ....(böy geldi pöykür gibi tek başına bi anlam ifade etmeyen cümle içinde her anlama gelen bişey)....

:lepi:

Son düzenleme:
deliler gibi aşığım ama inadından dolayı pöykürüyorum

çekilin beeeee pöyküresim geldi.
beni buralarda bırakıp taaaaa oralara gittiğin ve 1 hafta beni sensiz bıraktığın için sana vargücümle pöykürüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Korkak olup kaçmayı tercih ettiğin için pöykürüyorummmmmmmmmmmm.

Ve hatta bi pöykürmeyi de beceremediğin için ayrıcana bi daha pöykürüyorummmm....

Heh...rahatladım.

Korkak olup kaçmayı tercih ettiğin için pöykürüyorummmmmmmmmmmm.

Ve hatta bi pöykürmeyi de beceremediğin için ayrıcana bi daha pöykürüyorummmm....

Heh...rahatladım.

dur ben gaza gelmişken seninkinede bi pöyküreyim.seni kaçak seni seni pöykürme özürlü seniiiiii
pöööööööööööööööööööööööö :roflol: :roflol: :roflol:

Konuyla alakası yok ama tam 4 sene sonra tatile gitmeye 4 gün kala nezle olmayı başardığım için hem pöykürüyorum hem de aksırıyorummm... pöykürmek ne bu arada yaa.....yaa off yaaaaaa....

Konuyla alakası yok ama tam 4 sene sonra tatile gitmeye 4 gün kala nezle olmayı başardığım için hem pöykürüyorum hem de aksırıyorummm... pöykürmek ne bu arada yaa.....yaa off yaaaaaa....

walla onu bende bilmiyorum ama geçen gün nişanlımla kartışırken PÖYKÜRTME BENİ BE demişim.şimdi aklımıza geldikçe gülüyoruz :roflol: :roflol:
ve bu mevsimde nezle olmayı başardığın içinde ayrıca tebrik ediyorum :)))

İki işte birden çalıştığı için,birbirimize yeterli zamanı ayıramadığımız için pöykürüyorum bende yawwww...

Kocamı istiyorum bennn....

İşlerinin yoğunluğunu,devamlı yorgunluğunu,o bir türlü kırılmaz inadını ve beni bazen bir türlü anlayamamasını pöööyyyyyküürüüüüyoooorummmmm:mymeka:
Ooooofffffffffffff çok doluymuşummmm-tatlicadiarzu-

Bıktım şu bitmek tükenmez işlerinden....
yeter artık yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr..........
ben neciyim yaa....
ben neyim yaniii.....
ilişkimizi mahvetti senn şu çok değerli işin....
ömür boyu o olur sennle...
pfffffsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Back