• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eDLaM

Kısmetten başka şey olmuyor
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
355
95
318
Merhaba arkadaşlar ben kendimi nçbildim bileli pkoluyum adetlerim hep düzensizdir 2014 te glifor ve inofolik kullanıp kızıma hamile kalmıştım çok şükür sağlıklı bi kızım var şu an ama 1 yıldır ikinci için uğraşıyordum ve hormon değerlerim fsh Lh yüksek e2 progesteron düşüktü ve fazla klomen tedavisi sonucu rahimde incelme oldu bende tedaviye ara verip vücudumu dinlendirmek istedim ilk ay hiç bişey kullanmadım sonraki ay hayıt tohumuna başladım ve Rabbime şükürler olsun bana vesile kıldı umarım sizlerede fayda verir ve muradınıza erersiniz hayırlısıyla

Hayirli olsun bize de dua edin

Merhaba arkadaşlar ben kendimi nçbildim bileli pkoluyum adetlerim hep düzensizdir 2014 te glifor ve inofolik kullanıp kızıma hamile kalmıştım çok şükür sağlıklı bi kızım var şu an ama 1 yıldır ikinci için uğraşıyordum ve hormon değerlerim fsh Lh yüksek e2 progesteron düşüktü ve fazla klomen tedavisi sonucu rahimde incelme oldu bende tedaviye ara verip vücudumu dinlendirmek istedim ilk ay hiç bişey kullanmadım sonraki ay hayıt tohumuna başladım ve Rabbime şükürler olsun bana vesile kıldı umarım sizlerede fayda verir ve muradınıza erersiniz hayırlısıyla
Hayırlı olsun canım resmen beni anlatmışsin ya bende fsh prolaktin yüksek 2 Ay klomen yaptım rahim çok fena inceldi doktor 2 Ay ara verelim dedi hatta hayit o kendisi önerdi koşa koşa gidip eczaneden aldım 2 Ay içtim çok şükür pazar günü güzel haberi aldım yazını okurken dedim ben böyle bir başlık mi acmistim ya dedim o kadar benzer:)

Hayırlı olsun canım resmen beni anlatmışsin ya bende fsh prolaktin yüksek 2 Ay klomen yaptım rahim çok fena inceldi doktor 2 Ay ara verelim dedi hatta hayit o kendisi önerdi koşa koşa gidip eczaneden aldım 2 Ay içtim çok şükür pazar günü güzel haberi aldım yazını okurken dedim ben böyle bir başlık mi acmistim ya dedim o kadar benzer:)
Senin adına çok sevindim cnm daha önce bi kaç başlıkta daha yazılarını görmüştüm sonuç aldığını duymak çok sevindirici umarım sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşaAllah

Hayirli olsun bize de dua edin
Cnm inşaAllah en kısa zamanda sende bu mutluluğu yaşarsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben hiç bir zaman sadece kendime dua etmedim her zaman evlat isteyen bütün kullarına diye dua ettim etmeyede devam edecem inşaAllah sende tez zamanda muradına erersin ve burdan hayırlı haberini duyurursun

Senin adına çok sevindim cnm daha önce bi kaç başlıkta daha yazılarını görmüştüm sonuç aldığını duymak çok sevindirici umarım sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşaAllah
Amin canım benim insallah

Canm merhaba hangi hayıt hapını kullandın yazarmsn

Çok sevindim adiniza tohum olarak mi kullandiniz hap olarak mi aldiniz acaba

KIZlar hayırlı olsun ikinizede darısı başıma benimde duymak istediklerim bunlardı bende bu ay kullandım hayıt aslan pençesi ve civanperçemi önümüzdeki ay inşallah gelir meleğim benimde bide kızlar kaç gün kullandınız kaçıncı günde başladınız ?

Ben adet olduğumda başladım ve ara vermeden günde iki bardak içtim zaten ilk ay hamile kaldım çok şükür inşaAllah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm

KIZlar hayırlı olsun ikinizede darısı başıma benimde duymak istediklerim bunlardı bende bu ay kullandım hayıt aslan pençesi ve civanperçemi önümüzdeki ay inşallah gelir meleğim benimde bide kızlar kaç gün kullandınız kaçıncı günde başladınız ?

Ben adet olduğumda başladım ve ara vermeden günde iki bardak içtim zaten ilk ay hamile kaldım çok şükür inşaAllah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm
Amin canım inşallah peki canım ya bebek gelmişse zararı olmaz dimi öğrenene kadar hamileliği en çok o takıldı aklıma

Olacağını sanmıyorum cnm sonuçta kimyasal değil hormonları dengeleyen bi bitki bebeğe neden zarar versin ki

Olacağını sanmıyorum cnm sonuçta kimyasal değil hormonları dengeleyen bi bitki bebeğe neden zarar versin ki
Yüreğime su serptiniz ve çabalarım boşuna değil buna inanıyorum teşekkür ederim konuyu açmış olman beni çok mutlu etti ♥️

Ve ilaveten ben bu ay adet geçikince 3. Günü FSH bakıldı yüksek çıktı (12.27)dr şüphelendi polikistik over olabilir dedi ve amh testi bakıldı onun sonucuda 4.29 çıktı optimal seviye olmaması için hiç bir sebep YOk denildi şeker direncimde güzel çıktı 1 sene öncesi kendiliğinden 1 gebelik yaşadım düşükle sonuçlandı o zamandan beri korunmadım olmadı korktum bi sorun var diye mutlaka ya yumurtlamayı tutturamıyorsun yada stresten hormon değerin yükseliyor gebelik oluşmuyor denildi inşallah bu ay gelir meleğim çok zor bir süreç geçirdim dr herşey temiz diyene kadar aklım çıkmıştı şükür rabbime bana güzel haberler verdirdi ♥️

Back