- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
hımm anladım ama ben de adet sancısı sıkıntısı hiç yok şükürler olsun. Ben hem tüylenmeyle hem de göğüs büyütmeyle alakalı kullanacağım inşallah. Demekki adetliyken içmekte sıkıntı yok tamam teşekkür ederim =)
Arkadaşlar mehaba, ben hayıtı aslında farklı bir nedenle kullanıyorum. bende çikolata kisti var bebek istiyorum ayrıca çok ağrılı adet dönemlerim oluyordu. bu gün itibarı ile tam 27 gündür her sabah aç karnına bir gün bile aksatmadan içtim. ben hayıtı bir marketten aldım tohum halinde üzerinde bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynamış suya atın asla kaynatmayın yazıyordu. ben kaynamış suyu hayıtı koyduğum bardakta bardağın üzeri kapalı şekilde demleyip içiyorum. evliyim önce eşim fark etti göğsümdeki değişikliği hatta adet döneminde büyür ya, eşim adetin mi yaklaştı diye sordu :) dudaklarımda da dolgunluk hissediyorum ruj sürdüğümde. bence kesinlikle büyütüyor. şuan 75 olan sütyenimden taşıyor yeni sütyen baktığımda daha iyi anlaşılacak. deneyin derim ben 1 hafta ara vericem. saç dökülmesi filan da olmadı gerçi günde bir kez içiyorum ben. inşallah herkes dilediği sonuca ulaşır.
Ne mutlu sana canim bende 15 gundur her aksam yatmadan once ictim ama goguslerim kuculdu ben napmami onerirsin ? Sabah ac karninami deniyeyim yo ksa birakayimmi bnim goguslerde kucuktu dahada kuculdu eridi zayiflamadimda ayni kilodayim cok umitliydim hayittan bna ters tepti
Öncelikle merhaba Zeycan, küçülmesinin hayıta bağlı olduğunu düşünmüyorum ama istersen sabahları aç karnına içmeye başla bir denemiş olursun zararı yok nasılsa. ben tamamen mecburiyetten sabahları içtim öğretmenim ve öğlenciyim akşam yemek telaşından unutuveriyodum :) hayıtı kullanırken istediğiniz vakit için diyorlar ama ben buna inanmıyorum bir ilacı bile her gün aynı saatte alman gerek faydası olması için. ben düzenli kullanıma bağlıyorum hep aynı saatte ilaç alır gibi içmek gerek canım. dediğim gibi ben farklı nedenden içiyorum bakalım inşallah bu ay hayıt ile bebeğime kavuşurum. inşallah sende istediğin sonucu alırsın
nerden bulunuyor bu tohum?
Bu sabah ictim hayit rezene ve isirgan ayni kupada demledim ilk isim onu icmekti bakalim peki goguslerin buyudu tek hayitmi kulandin yada goguslerine masaj yada baska bisey yaptinmi
Zeycan, sadece hayıtı içtim başka bir şey içmedim, masaj yapmadım dediğim gibi kist için kullandığım için. ama sonra netten araştırdım göğüs büyütmek için de kullanıldığını öğrendim..
Zeycan, sadece hayıtı içtim başka bir şey içmedim, masaj yapmadım dediğim gibi kist için kullandığım için. ama sonra netten araştırdım göğüs büyütmek için de kullanıldığını öğrendim..
Büyuttu dimi senin gogusleri bnde duzenli kullandim ne dolgunluk ne buyume ne baska bisey hatta tuhaf olan gogus alti 79 du simdi ise 72 gogus ucuda 86 di simdi 83bn anlamadim bu isi ve kiloda vermedim neyse iste simdide uzum cekirdegi tozu deniyorum pek umidim yok ama denemedende edemiyorum ve kafaya koydum serbetci otunu bu ülkede bulacagim o kremi yapip uygulicam goguslerime cemenide denemek isterdim ama pastirma gibi kokusu varmis bizimkiler zaten bikti ugrasmalarimdan birde eve kokutursa canima okurlar onlarla ugrasmak istemiyorum ama hic bisey ise yaramassa cemenide denemek istiyorum egzersiz yapmiyorum telkinli melodiyi duzenli dinliyemiyorum oda zor gunde 6 saat dinlemek ya gece yatarkene kullaklikla takiyordum sabah uyaniyordumki cikmis tabi oyle oda kaldi biktim bu ugrasmalardan ama birakamiyorumda
kalçalarimi bütüyormus asla kulanamam arkadaş ben onlari verip kurtulmaya çalişiyorum şimdi göüslerim büyüsün diye onu kulanicam külo alcam yok öyle :/kesinlikle bende bekliyorum yaa yalnız ilk sayfaları okudum tüylenme yapmıyor çene ve yüzdeki tüyleri döküyor yazmışlar ve kalçaları dolgunlaştırır yaa benim kalçaların maşallahı var zaten ama meme yokdaha bide kalça yaparsa ayvayı yerim artık gelişmeleri yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?