Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet cnm hıc onemlı degıl zaten bu ot kadınlara yonelık cok faydalı
kadınların tum kadınsal dertlerıne bırebır
aslında tekraradan ıcmek ıstıorum ama 6 7 aya yakın ıctım ve bı zararı olurmu kı dıye korkuyorum ıcemıyorum o yuzden
bu arada adacayı da ıcebılırsınız

yalnız sole bı sorun ar yalnızca hayıtı ıcemyın derım ben dedıgım gıbı uzun bı sure ıctım dolgunluk oldu evet ama bıraktından sonra gectı
o yuzden her gun 5 dknızı masaja ayırın kı daha uzun sure dolgun kalsın
aıckcası gogus oyle bı cayla masajla buyumez ben ınanmıyorum her gun 5 dk masaj yaparsanız dolgun ve dık gozukur ama hıc bırakmamak sartıyla
yoksa gogus buyutmek ıcın etkılı cozum bence amelıyat

bu arada yorumların bırazını okudum gunde sakınıkı kere ıcmeyın derım arkadaslar sac doker
ayrıca hayıtları ezıp de ıcmeyın skın cok felaket oluyo gerek yok yanı normal bı taalı kasıgı kupa bardaga koyun demleyın 5 dk dursun oyle ıcın
sogutmayın da cok acı oluyo soguyunca

merhaba kızlar, geçen sene hayıt tohumunu 1 ay içitm benim saçlarımı tutam tutam dökmeye başlayınca bırakmak zounda kaldım.
uzun süre kullanınca saç dökülmesi devam etti mi sizde? merak ettim.

Bnde 7 gundur iciyorum sacimi hic dökmedi ama gogusumde buyumedi dahalik

baya bir araştırmadan sonra dayanamayıp bende aldım günde bir kere içiyorum şimdilik hatta ikinci bardağım yanımda psikolojik mi bilmem ama sabahtan beri göğüslerim de bir sızı var ben de 75 i bırak tam destekli südyeni bile zar zor dolduranlardanım hormonal durumumu bilmiyorum ama tüylenme sorunum ya da adet düzensizliğim yok göğüs için de doktora hiç gitmedim belki işe yarayabilir inş onun habercisidir bu hassasiyet

Ya kizlar hayiti kullanali 8 gece oldu ictigim yani 8 kere yatmadan once ictim birer bardak hala bi degisiklik yok sizde nekadar sure sonra buyume olduki ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar mehaba, ben hayıtı aslında farklı bir nedenle kullanıyorum. bende çikolata kisti var bebek istiyorum ayrıca çok ağrılı adet dönemlerim oluyordu. bu gün itibarı ile tam 27 gündür her sabah aç karnına bir gün bile aksatmadan içtim. ben hayıtı bir marketten aldım tohum halinde üzerinde bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynamış suya atın asla kaynatmayın yazıyordu. ben kaynamış suyu hayıtı koyduğum bardakta bardağın üzeri kapalı şekilde demleyip içiyorum. evliyim önce eşim fark etti göğsümdeki değişikliği hatta adet döneminde büyür ya, eşim adetin mi yaklaştı diye sordu :) dudaklarımda da dolgunluk hissediyorum ruj sürdüğümde. bence kesinlikle büyütüyor. şuan 75 olan sütyenimden taşıyor yeni sütyen baktığımda daha iyi anlaşılacak. deneyin derim ben 1 hafta ara vericem. saç dökülmesi filan da olmadı gerçi günde bir kez içiyorum ben. inşallah herkes dilediği sonuca ulaşır.

Ne mutlu sana canim bende 15 gundur her aksam yatmadan once ictim ama goguslerim kuculdu ben napmami onerirsin ? Sabah ac karninami deniyeyim yo ksa birakayimmi bnim goguslerde kucuktu dahada kuculdu eridi zayiflamadimda ayni kilodayim cok umitliydim hayittan bna ters tepti

Öncelikle merhaba Zeycan, küçülmesinin hayıta bağlı olduğunu düşünmüyorum ama istersen sabahları aç karnına içmeye başla bir denemiş olursun zararı yok nasılsa. ben tamamen mecburiyetten sabahları içtim öğretmenim ve öğlenciyim akşam yemek telaşından unutuveriyodum :) hayıtı kullanırken istediğiniz vakit için diyorlar ama ben buna inanmıyorum bir ilacı bile her gün aynı saatte alman gerek faydası olması için. ben düzenli kullanıma bağlıyorum hep aynı saatte ilaç alır gibi içmek gerek canım. dediğim gibi ben farklı nedenden içiyorum bakalım inşallah bu ay hayıt ile bebeğime kavuşurum. inşallah sende istediğin sonucu alırsın

Bu sabah ictim hayit rezene ve isirgan ayni kupada demledim ilk isim onu icmekti bakalim peki goguslerin buyudu tek hayitmi kulandin yada goguslerine masaj yada baska bisey yaptinmi

kadaşlar yaa, ben bu hayıt tohumunu ilk Arkadaşlar yaa, ben bu hayıt tohumunu ilk denediğimde ezerek kullandım. Biraz fazla denediğimde ezerek kullandım. Biraz fazla beklettim sanırım, o kadar acıydı ki ben de çok beklettim sanırım, o kadar acıydı ki ben de çok kuvvetli bir ögürme hissine sebep oldu. Ben de bu kuvvetli bir ögürme hissine sebep oldu. Ben de bu sefer ezmeden bir tatlı kaşığı kadar hayitin üzerine sefer ezmeden bir tatlı kaşığı kadar hayitin üzerine bir bardak sıcak su koydum. On dakika bir bardak sıcak su koydum. On dakika demlendirip süzdüm ve hemen içtim. Bu sefer acı demlendirip süzdüm ve hemen içtim. Bu sefer acı değildi. Faydası olur mu? Cevaplarinizi bekliyorum değildi. Faydası olur mu? Cevaplarinizi bekliyorum canlarim.

Arkadaşlar yaa, ben bu hayıt tohumunu ilk denediğimde ezerek kullandım. Biraz fazla beklettim sanırım, o kadar acıydı ki ben de çok kuvvetli bir ögürme hissine sebep oldu. Ben de bu sefer ezmeden bir tatlı kaşığı kadar hayitin üzerine bir bardak sıcak su koydum. On dakika demlendirip süzdüm ve hemen içtim. Bu sefer acı değildi. Faydası olur mu? Cevaplarinizi bekliyorum canlarim.

bu hayıt tohumu hormonları da düzenliyormuş dimi testestorenu özellikle
peki bunun tohumunu mu içeceğiz bunun için nasıl yapılıyor peki çayın tarifi nasıl mesela kaynatıyor mu demleniyor mu?

Büyuttu dimi senin gogusleri bnde duzenli kullandim ne dolgunluk ne buyume ne baska bisey hatta tuhaf olan gogus alti 79 du simdi ise 72 gogus ucuda 86 di simdi 83 bn anlamadim bu isi ve kiloda vermedim neyse iste simdide uzum cekirdegi tozu deniyorum pek umidim yok ama denemedende edemiyorum ve kafaya koydum serbetci otunu bu ülkede bulacagim o kremi yapip uygulicam goguslerime cemenide denemek isterdim ama pastirma gibi kokusu varmis bizimkiler zaten bikti ugrasmalarimdan birde eve kokutursa canima okurlar onlarla ugrasmak istemiyorum ama hic bisey ise yaramassa cemenide denemek istiyorum egzersiz yapmiyorum telkinli melodiyi duzenli dinliyemiyorum oda zor gunde 6 saat dinlemek ya gece yatarkene kullaklikla takiyordum sabah uyaniyordumki cikmis tabi oyle oda kaldi biktim bu ugrasmalardan ama birakamiyorumda

Son düzenleme:

göüsün mü küçültü ya kulanmasak mi acaba bunu 16 yaşindayim ama sun 70 doldurmuyorlar çok kötü durumdayim cidden:/

kalçalarimi bütüyormus asla kulanamam arkadaş ben onlari verip kurtulmaya çalişiyorum şimdi göüslerim büyüsün diye onu kulanicam külo alcam yok öyle :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…