Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hormon oranı yüksek bir ot olmalı kadını yumurtlamaya yada yumurta çatlatmaya etkisi var muhtemelen ama bu tür bitkilerin çok tüketilmeside iyi değil die biliyorum

hormon oranı yüksek bir ot olmalı kadını yumurtlamaya yada yumurta çatlatmaya etkisi var muhtemelen ama bu tür bitkilerin çok tüketilmeside iyi değil die biliyorum

haftada 1-2 içicek bir insan eyer içicekse hergün degil bencede öyle tehlikesi vardir.

16 yaşındayım acaba kullansam olumlu sonuç alır mıyım günde veya haftada kaç kez nasıl kullanmalıyım ? göğüslerim büyüsün artık yani yeter

Hormonlu bitkileirn başında adaçayı geliyor. Ben kokusunu tadını sevdiğim için hergün içerdim ertesi ay 2 kere regl olmuştum. Bir ayın başında birde aynı ayın sonlarında hemde baya çok gelmişti. Göğüsleri de büyütmüştür bilmiyorum hiç dikkat etmemiştim ama aynı ay 2 kere adet olmama rağmen ne ağrı ne şişlik ne de sinirlilik vardı, çok rahat geçti.. Adaçayı seveler lütfen az içsin...

Hayıta başlamıştım ama tadı çok kötü birde ezmek var uğraşamadım açıkçası ama tüylenmeye falan iyi geliyorsa hemen içerim hemen :)

internette hayıtın kullanımıyla ilgili birçok siteye baktım ve her sitede farklı şeyler söyleniyor biri eziceksiniz demiş birinde farklı yazıyor
@gkc19
1. si tam olarak bir bardak suya bir çay kaşığı mı
2. si tohumu suya kaynarken mi atıcaz yoksa önce mi
3. sü bir süre demlenmesi için bekletiliyo mu
benim için çok önemli çünkü yumurtalığımda kist oluşumu var ve yüz hatlarım çok erkeksi bu da sinirimi bozuyo. göğüs büyümesi çok da önemli değil bunların yanında. tam olarak nasıl hazırladığını yazabilir misin. şimdiden teşekkürler.

16 yasindayim hayit tohumunu kullansam kalici etkisi olur mu veya yan etkisi var midir yardimm

hobaa konuyu acıp bizi bilgilendirenin eleri dert görmesin inşAlllah hormanel dengem düzeldi , az bi dolgunlukta geldi ki bunu kullanalı bir hafta oluyor , kullanmaya devam kızlar , aktarada sordum hiç bir zararı yok yararı cok fazla , Allah herseyin dermanını veriyor :)

benim 5 gün falan oldu bişey yok ama ben hazır çayını aldım hayıt tohumunun ondan mı acaba :S pof

Arkadaşlar bende yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum hayıtı.Ama macununu aldım çünkü diğer türlü kullanamıyorum.Aktardan aldım.Sabah aç karnına bir yemek kaşığına yakın yiyorum.İnanılmaz derecede afrodizyak etkisi var Ama onun dışında benim göğüslerim düz gibiydi nerdeyse hafif çıkıntı oluştu.Yuvarlak hatlarım oluşmaya başladı.Kendimi inanılmaz dişi hissediyorum.Ve tüylenme yavaşlatıcı etkisi var.Bitince tekrar bilgilendireceğim sizi.

Bu arada aldığım ürün; Furkan Marka Hayıt Tohumlu Macun 30 tl bir ay rahat kullanabilirsiniz.

Arkadaşım merhaba.Nasıl kullandığını öğrenebilir miyim?

canım Hayıt tohumu diye isteceğim değilmi aktardan??
Bir de bişi daha sorucam bu hazırlama konusunda biraz detay verirmisin sen nasıl hazırlayp da içiyorsun??

bi hayıt içmediğim kalmıstı onuda aldım :) dün ilk bardağımı içtim hadı bakalım hayırlısı ama benım boğazımda bı yanma hıssı olusturdu sanırım hayıtı cok koydum goz kararı bı tutam cezveye koydum kaynayınca tüpün altını kapattım bı 10 dk sonra süzdüm içtim..ama siz tohumu dezdıgınızı yazmıssınız bende havana koydum ezmeye calıstım yok banamısın demıyo ezılmıyokı taş mübarek bende ezmeden demledim hadı bakalım hayırlısı sonuc ne olcek

canım Hayıt tohumu diye isteceğim değilmi aktardan??
Bir de bişi daha sorucam bu hazırlama konusunda biraz detay verirmisin sen nasıl hazırlayp da içiyorsun??

cnm ozelden mesaj yazdın ama bı turlu gıtmıyr cevap mesajım burdan yazayım inş görürsün

hayıt otu kullanıyrm cnm , aktardan bes liralık aldım bır bucuk ay yettıyor bana
canım ben 19 yasındayım etkisi olur herhalukarda sende farkedersın ,
ketıla suyu kaynatıp bı bardakta bır tatlı kasıgı kadar bazen bıraz daha az hayıt otunun ustune sıcak suyu dokup ılıyıncaya kadar bekle , sonra iç rahatlıkla
bnm annemn de kucuk genetık bırazda ıkı hafta ıcınde dolgunlastıgını hıssedıyosun , bı tanıdıgım var , tesadufen konu acıldı , o da kullanıyrmus 6 aydır ılk basladgnda 75 miş su an 85
ben hala kullanıyrm canım

Oya 75ten 85e mi kilo almiış mı canım bahsettiğin arkadaş ?

benimde iki hafta falan oluyo 82-83 arasıydım şuan 85 üst 74 alt ama hastalanmamda çok yakın bitince anlıcam neyden olduğunu büyümenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…