o degişiklik kalçalarinda da oldumu külo aldin mi yani?5 günde 10 cm fark mı şaka mı bu :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o degişiklik kalçalarinda da oldumu külo aldin mi yani?5 günde 10 cm fark mı şaka mı bu :S
hormon oranı yüksek bir ot olmalı kadını yumurtlamaya yada yumurta çatlatmaya etkisi var muhtemelen ama bu tür bitkilerin çok tüketilmeside iyi değil die biliyorum
hormon oranı yüksek bir ot olmalı kadını yumurtlamaya yada yumurta çatlatmaya etkisi var muhtemelen ama bu tür bitkilerin çok tüketilmeside iyi değil die biliyorum
aynen kalıcı mı ve de 16 yaşındakiler kullanabilir mi sen kullandın mı canım bu arada ? yada başka bir şey göğsün için? artık 75 i tam doldurmak gözle görülür fark istiyorummmkalicimi arkadaşlar kulananlar cevap versin?
hobaa konuyu acıp bizi bilgilendirenin eleri dert görmesin inşAlllah hormanel dengem düzeldi , az bi dolgunlukta geldi ki bunu kullanalı bir hafta oluyor , kullanmaya devam kızlar , aktarada sordum hiç bir zararı yok yararı cok fazla , Allah herseyin dermanını veriyor :)
Arkadaşım merhaba.Nasıl kullandığını öğrenebilir miyim?
hobaa konuyu acıp bizi bilgilendirenin eleri dert görmesin inşAlllah hormanel dengem düzeldi , az bi dolgunlukta geldi ki bunu kullanalı bir hafta oluyor , kullanmaya devam kızlar , aktarada sordum hiç bir zararı yok yararı cok fazla , Allah herseyin dermanını veriyor :)
canım Hayıt tohumu diye isteceğim değilmi aktardan??
Bir de bişi daha sorucam bu hazırlama konusunda biraz detay verirmisin sen nasıl hazırlayp da içiyorsun??
cnm ozelden mesaj yazdın ama bı turlu gıtmıyr cevap mesajım burdan yazayım inş görürsün
hayıt otu kullanıyrm cnm , aktardan bes liralık aldım bır bucuk ay yettıyor bana
canım ben 19 yasındayım etkisi olur herhalukarda sende farkedersın ,
ketıla suyu kaynatıp bı bardakta bır tatlı kasıgı kadar bazen bıraz daha az hayıt otunun ustune sıcak suyu dokup ılıyıncaya kadar bekle , sonra iç rahatlıkla
bnm annemn de kucuk genetık bırazda ıkı hafta ıcınde dolgunlastıgını hıssedıyosun , bı tanıdıgım var , tesadufen konu acıldı , o da kullanıyrmus 6 aydır ılk basladgnda 75 miş su an 85
ben hala kullanıyrm canım