kızlar merhaba
4 5 gündür hayıt içiyorum.tohumunu.kesinlikle göğüslerimde dolgunnluk var bikere.zırt pırt ölçmüyorum cm olarak bi değişiklik beklemiyorum henüz ama sanki 1 2 cm oynadı gibi dedğim gibi emin değilim ölçmeden ölçmeye değişiyo bide işin psikolojik boyutu var :) hayıtında tadı fena değil.denildiği gibikaynamış suya 1 tatlı kaşığı atıp 2 dk demlıyorum cezvenın üstüne cay tabağı kapatıp sonra süzüp fincana.sıcak sıcak tadı bayağı iyi soğudukça çirkinleşiyo aman diyim:)
gelelim kreme ..krem benım icin çile.hazırladım güzelce kıvam falan süper 1 2 defa sürdüm ama tam bir işkence pis kokuyo heleki bnm gıbı ekstra koku alıyorsanız çekilmiyo ve bi de bulaşıyo.süreyim yatayım nasıl yapıyolar bilmiyorum.ama hayıtın etkisini gördüğümden sımdılık kremı arada evde oldugum zamanlar gunduzlerı akşama kdr denıcem.hayıta devam ama.
bide son olarak dumbell çalışıyorum.bir göğüs hareketi buldum ınternetten onu yapıyorum her gun.zaten 2 dkmı bıle almıyo hem tuzluk kası denılen kolların üst kısmı ıcın zaten dumbell calısıyordum bu hareketle bir taşla 2 kuş.ha bir de her gece bebe yağıyla masaj yapıyorum.herhangı baska yağ kullanmadım dışarıdan yağ desteğine pek inanmıyorum,yağların orjinalliğine de aynı şekide..bebe yağını rahatlamak ve de masajın rahatlığı açısından yapıyorum.baska bı arkadasım da hayıta baslıcak ondakı değişmeyıde yazarım.bence hayıt iyidir candır:) yine yazıcam beni bekleyin anacım baaay
kızlar merhaba ben de yeniyim malum konuyu araştırırken okudum paylaştıklarınızı.2gundur herseyı okudum kendımce bı recete hazırladım hem hayıt otunu hemde serbetcı otu kremını bırlıkte denıcem.hem cay ıcerek hem krem masajı yanı.en etkılı 2 sı olmuş sankı hep sımdıye kadar okuduklarımdan anladığım kadarıyla.cok duzenlı kullanıcam degısıklık olursa hemen sızlerle paylaşırım.ayrıca regl agrılarımda cok fazla ona da etkı ederse onuda yazarım.göğsü büyütemezsem en azından sancılardn kurtulayım şimdilik gözlemdeyim benı bekleyın anacım öpüldünüz
2.gun ıclerının doldugunu fark ettm ama gozle gorulur bı fark yok gıbı geldı ben sureklı baktıgım ıcın fark edemedım sanırım ablamda söyledi.bırde ölçtüm 10 cm falan fark etmiş.ama ıkı gundur ıcmıyorum sankı ınıolar gıbı geldı korktum devam sımdııı :)))
Arkadaşlar çok önemli bir soru sormam gerekiyor. Yani kimsede bir şey yazmamış ya da ben göremedim. Adet döneminde kesecek miyiz? Uygulayanlar nasıl yaptılar? Bir de Soğan kürü ile benzer olabilir mi acaba? Beni cevaplarsan sevinirim. Senin şahsında sorum herkese aslında =)
cnm hayıt tuhumun asıl adet donemınde ıcersen agırlarını da keser ben bı ara cok ıcıyordum bıraktım sımdı sıkıldım sanırım
cnm hayıt tuhumun asıl adet donemınde ıcersen agırlarını da keser ben bı ara cok ıcıyordum bıraktım sımdı sıkıldım sanırım
Bnde 4 gecedir iciyorum senin gogusler buyudumu hayitla ? Ve evet adet sancilarina iyi geliyor
ben bugün başladım henüz. Siz kaç kere içiyorsunuz günde bir kere iki kere mi
Tadi okadar berbat ve aciki yatmadan once bir bardak zor iciyorum iki fincani kaldiramam herhaldeoda sirf gogusumu buyutmesi icin birde ise yaramaz buyumesse oturur bu isgenceyi cektigimden aglarim
Evet yaa tadı gerçekten çok kötü bugün bir su bardağıyla içtim acaba arkasından su içmek ya da bir kaç bir şey atıştırmak kötü etki yapar mı? bir de illa ki günde iki kere mi uygulamak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?