• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım iki bardak içiyorum birde her gun duşta 5dk masaj yapıyorum + spor hocamın tavsıye ettıgı bı hareket vardı kucuk plates topunu ellerımın arasına alıp bastırıorm gogus kaslarını calıstıo o . ama ben bu masajı ve dıger hareketı baaydır yapıorm hayıttan önce hıc buyume olmamıştı.annem bıle fark etmiş bugun :21:

5 günde 10 cm mi? :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

gerçekten şaşırtıcı :53: bu arada benimde saçlar çok dökülmeye başladı :5: kafamı yastıga koymamla kaldırmam bir oldu bi baktım :53: 4 5 tel birden yatagın üstünde :5: devam etsemm mi kararsızım zaten azıck saçm var bu arada göğüslerm küçük diye bugn dk. kan tahlili istedi yaptrdm bide ultrasn onuda yarn özelde yaptrp sonucu öğrencm inşallah :)

gerçekten şaşırtıcı :53: bu arada benimde saçlar çok dökülmeye başladı :5: kafamı yastıga koymamla kaldırmam bir oldu bi baktım :53: 4 5 tel birden yatagın üstünde :5: devam etsemm mi kararsızım zaten azıck saçm var bu arada göğüslerm küçük diye bugn dk. kan tahlili istedi yaptrdm bide ultrasn onuda yarn özelde yaptrp sonucu öğrencm inşallah :)

cnm gunde ıkı bardaktan fazla ıcem sakın ondan olabılır ya da
senın metabolızman farklıdır belkı bı bardak ıcmenı tavsıye ederım eb oyle yapıyodum dolgun olmuslardı ama sonduler
umarım sızın ole olmaz bende bıraktım am ahayıtı hala arada ıcerım cok faydasını gordum cılt ıcın adet agrıları vs
bayanların kesın ıcmesı gerek bence gogus ıcın olmasa da am asan aonerım her gece 5 dk sadece masaj yap yapmaz zaten hemen dolgun oluyo
ben anladımkı o kadar cabalarımdan sonr adolgunluk ancak estetıkle guzllık ıcınde estetık dusunmedıgım ıcın yaptırmadım
o yuzden her gece 5 dk masaj yapınca hem sarkık olmaz hem dolgun olur
sen bılırsın yınede cnm ama ben cıdden cok sey uyguldım

cnm gunde ıkı bardaktan fazla ıcem sakın ondan olabılır ya da
senın metabolızman farklıdır belkı bı bardak ıcmenı tavsıye ederım eb oyle yapıyodum dolgun olmuslardı ama sonduler
umarım sızın ole olmaz bende bıraktım am ahayıtı hala arada ıcerım cok faydasını gordum cılt ıcın adet agrıları vs
bayanların kesın ıcmesı gerek bence gogus ıcın olmasa da am asan aonerım her gece 5 dk sadece masaj yap yapmaz zaten hemen dolgun oluyo
ben anladımkı o kadar cabalarımdan sonr adolgunluk ancak estetıkle guzllık ıcınde estetık dusunmedıgım ıcın yaptırmadım
o yuzden her gece 5 dk masaj yapınca hem sarkık olmaz hem dolgun olur
sen bılırsın yınede cnm ama ben cıdden cok sey uyguldım

sağol teşekkür ederim canım önerin için :16:

ben de aldım bu hayıt tohumundan ama allahım o nası bi tattır ya bir yudum içebildim sadece sanki zehir içiyorum :) ben göğüs büyütücü deil de adet düzenleyici olarak duymustum. 10cm fln büyüdü diye yorumları okuyunca heyecan bastı birden. zehir de olsa içeceğiz artık nabalım :52:

Son düzenleme:
bide bi sorum olacak. bunu içiyoruz ama bi zararı olmaz demi bikaç arkadas tüylenme yaptıgını yazmıs onun dısında sağlığı etkileyecek bi zararı yoktur değil mi? ay tadı okadar çirkin ki onun yararlı bişey olacagına bitürlü inanamıyorum :53:

buradaki yazılanları okudum... birçok internet sitesinde araştırdım.. hayıt tohumunun mucizesinden bahsediyo hep... bugün aldım... adet düzensizliği problemim var.. az gibi oluyor ve ancak 3.5 gün filan... bende 1 hafta olanlara hep imrenerek bakarım çevremde:) şimdi hayıt otu ve civan perçemini bugün kullanmaya başlıyorum inşallah..... sizlerle paylaşırım sonucumu... inşallah olan problemi düzeltir ve 4 gün dolu dolu geçer bu periyotlar :)

birde göğüs büyütmesinden bahsedenler olmuş:) kadınlık hormonlarını düzene getiriyorsa .. dam üstünde un eleyen tombul tombul memelere sahip olabiliriz belki:) ayy dolgun ve dik göğüslerim olsun isterim:) evlenmeden bu işi halletmeli:).. haydi bismillah deyip başlıyorum bugünnnnn:)

Ne kadar zamanda büyüdüğünü fark ettin canım ben 2 gündür içiyorum bir gelişme değişme yok :(

2.gun ıclerının doldugunu fark ettm ama gozle gorulur bı fark yok gıbı geldı ben sureklı baktıgım ıcın fark edemedım sanırım ablamda söyledi.bırde ölçtüm 10 cm falan fark etmiş.ama ıkı gundur ıcmıyorum sankı ınıolar gıbı geldı korktum devam sımdııı :))):52:

birde göğüs büyütmesinden bahsedenler olmuş:) kadınlık hormonlarını düzene getiriyorsa .. dam üstünde un eleyen tombul tombul memelere sahip olabiliriz belki:) ayy dolgun ve dik göğüslerim olsun isterim:) evlenmeden bu işi halletmeli:).. haydi bismillah deyip başlıyorum bugünnnnn:)

allahııım herkeste aynı dert :D canım değişiklik hissettikçe gelişmeleri buraya yaz dört gözle bekliyorum :34:

allahııım herkeste aynı dert :D canım değişiklik hissettikçe gelişmeleri buraya yaz dört gözle bekliyorum :34:
kesinlikle bende bekliyorum yaa yalnız ilk sayfaları okudum tüylenme yapmıyor çene ve yüzdeki tüyleri döküyor yazmışlar ve kalçaları dolgunlaştırır yaa benim kalçaların maşallahı var zaten ama meme yok :43:daha bide kalça yaparsa ayvayı yerim artık gelişmeleri yazarsanız sevinirim

arkadaşlar ben günde 1 çay bardağı içiyorum az mı içiyorum çünkü çok bi etkisini göremedim ve 4 gün oldu :((

herkese merhaba..bende kullandım onbeş gün kadar düzenli olarak.farkedilir derecede dolgunluk oluyo evet.küçük göğüslü olanlar o dolgunluğun bile nasıl güzel bi his olduğunu bilirler..yalnız bende şöyle bişey oldu;göğüslerim çok fazla acıdı.özellikle sol göğsümde koltuk altıma yakın kısmı çok fazla acıyodu elimi sürmeye korkuyodum ve sanki elime bi sertlik geliyodu.hayıttan önce böyle bişey yoktu.hayıtı bıraktım bi süre sonra geçti.doktora gitmedim geçtiği için.kullanacak olanlar kendisini iyi gözlemlesin.hormonlara etki ettiği için temkinli kullanılmalı diye düşünüyorum.

inanılmaz adet sancısı ceken bir arkadasım var ona da tavsiye ettim suan ikimiz beraber kullanacagız. Göğüs cevrem 85 ama 5-10 cm daha büyüse fena olmaz diyerek deneyeceğim :)

nerdeyse bütün mesajları okudum kafam çok karıştı ama anladımki herkesin bünyesine göre farklı sürelerde farklı sonuçlar görülüyo. bi deneyip görmek lazım. acaba vitamin hapıyla birlikte kullansam bişey olur mu ???

Back