Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oya 75ten 85e mi kilo almiış mı canım bahsettiğin arkadaş ?
evet hayıt çayı içiyorum ama hazır çay pakette tohumunu aldırmadı adam bunun içinde adaçayı falanda var dedi daha başka çaylarda varmış ondan almıştım ama galiba hayıt tohumunun kendisi daha etkili olucak o aldığım çayın adıda lokman sedadan hayıt tohumlu çaydı sanırım kutusu atıldığı için net hatırlamıyorum. birde benim büyümesi hastalanmam yakın diye olablir :S
yok canım yıllardır ellı kılo da
Arkadaşlar ben biliyosunuz macununu kullanıyordum hayıtın gerçi hala bitmedi.Ama bugün kapsülünü de aldım hemde çemenotu kapsülünüde aldım.Başladım bugün bakalım 1 ay sonunda nasıl etki edicek.İnşallah etki eder devam edicem koydum kafama.En az 6 ay kullanıcam.
Arkadaşlar ben biliyosunuz macununu kullanıyordum hayıtın gerçi hala bitmedi.Ama bugün kapsülünü de aldım hemde çemenotu kapsülünüde aldım.Başladım bugün bakalım 1 ay sonunda nasıl etki edicek.İnşallah etki eder devam edicem koydum kafama.En az 6 ay kullanıcam.
iyi akşamlar kızlar ben 7 yıldır hamile kalamadığımiçin bundan 3 4 ay evvel mecit efendi hayıt suyu aldım çok düzenli olmasada içtim gerçi çok fazla içmedim ama zaten büyüktü göğüslerim şimdi her adet dönemime doğru
çok acaip büyüyo adetim sona ersede çok fazla küçülmüyo sizce bunun sebebi hayıt suyumudur:26::26::26::26:
hayır başka bişey kullanmadım bende merak ediyorum ve geçen aylarda eğer adet günüm gecikmiş olsaydı acaba hamilemiyim diye şüphe bile edicektimYani küçülmüyorsa hala büyümeye devam ediyor? Ya ondan mı acaba başka birşeyler kullanmışmıydınız farklı? Biz büyütmek istiyoruz
hayır başka bişey kullanmadım bende merak ediyorum ve geçen aylarda eğer adet günüm gecikmiş olsaydı acaba hamilemiyim diye şüphe bile edicektim
regil olduktan sonra bi hafta kadar ufalıyo ama çok değil sonra yine büyümeye başlıyo
hayır başka bişey kullanmadım bende merak ediyorum ve geçen aylarda eğer adet günüm gecikmiş olsaydı acaba hamilemiyim diye şüphe bile edicektim
regil olduktan sonra bi hafta kadar ufalıyo ama çok değil sonra yine büyümeye başlıyo
Ben de kullanICAM en kısa sürede.... ..BELKİ hiç inmez HEP öyle kalır.......
tadı çok kötü değil ben çay bardağına yarısına gelmeyecek kadar hayıt suyu koyuyodum üzerinede su ekliyodumArkadaşım merhaba,
Sen nasıl kullanıyorsun bu hayıt suyunu öğrenebilir miyim? Bir de tadı kötü değil mi? Ben kullanmıştım 3 sene önce 2 hafta kadar ama inan zar zor içtim.
iyi akşamlar kızlar ben 7 yıldır hamile kalamadığımiçin bundan 3 4 ay evvel mecit efendi hayıt suyu aldım çok düzenli olmasada içtim gerçi çok fazla içmedim ama zaten büyüktü göğüslerim şimdi her adet dönemime doğru
çok acaip büyüyo adetim sona ersede çok fazla küçülmüyo sizce bunun sebebi hayıt suyumudur:26::26::26::26:
Günde ne kadar içtiniz ve bu büyümeyi ne kadar sürede farkettiniz acaba?
DÜZENLİ KULLANMAMIŞTIM Kİ günde bir çay bardağınla ya bir sefer yada 2 sefer içiyodum sanırım
zaten hayıt suyunun göğüs büyütmekte kullanıldığını duymuştum ve kullanmaya başladıktan bir ay falan sonra göğüsleriimde çok belirgin olmayan değişim oldu ama şu 2 aydır daha bi fazla büyüyo ama yinede bilmiyorum belki bu benim hormonlarımla alakalıdır
ben şu an korkuyorum acaba hormonlarımda bir sorun mu var ondan mı böyle büyüme oldu diye
Hmm anladım ben hayıt suyundan olduğunu düşünüyorum. Çnkü bende duymuştum fakat uygulamadım.
Gögüslerimden dertliyim bende bi büyüseler ahh. Etrafımdaki bütün kızların büyük
Tibetin gençlik pınarı egzersizlerini yapıyorum 1.ay bitmek üzere inşallah faydası olur. Eğer olmzsa hayıt tohumunu denemek istiyordum ama sen şmdi hayıt suyu işe yaradı deyince kafam karıştı açıkcası acaba hayıt suyu mu alsam:))
ben sana birazını veriyim o zaman
bende küçük olsun istiyorum sen yinede dene ama diyorum ya ben emin değilim mecit efendi hayıt suyu aktarlarda var
inş allah sana büyük göğüs banada bi bebiş verir
inşhh canım:)))))))))))))))))))