Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

arkadaşım neymiş o çayın adı neoluureyvahedigeldismile adını söle hemen alayım ne kadar zaman kullandın sen?

canim arkadasin dedigi cay mi bilmemde
ben adet düzeni icin gecen ay bir caya basladim gecen ay ayin 9 unda olmustumyani eylül 9 o zamanda 7 gün geciktimisti normalde 2 sinde olmustum agustosta bu ay o cayi ictikten sonra 9unda oldum hemde miktarida cogaldi bu iyi mi kötü mü bilemedimde..
civanpercemli karisik bitki cayi ama birkac markasi var
ben suanda Hel-kim karisik civanpercemli bitki cayini iciyorum icinde
civanpercemi,hayit,aslanpencesi,kirkkilit otu,melisa var
benm aldigim toz seklinde birde demlik poset vrmis aktar o iyi degil dedi
ama icindekileri oku ben yurt disinda yasiyorm gelirken turkiyeden aldim
iki uc marka gösterdi ama hepsinin icindekiler farkli
simdi lokman hekim isimli aldim onun icindede
civanpercemi,aslanpencesi,hayit,kirkkilit,papatya,ebengömeci,isirgan otu gibi birkac seyde var ama aklimda kalanlar bunlar..belki arkadasin dedigi cay budur..

Bak istersen buradada kullananlar var linki vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ar-adeti-duzensiz-olanlara-muthis-cay-13.html

Son düzenleme:

bu çayın adı nedir ve nereden aldın canım....

bebişçim sende gelişme varmı canım neler yapıyon merak ettim.ben 5 ay oldu regl olamadım cycloya başladım dün artık ilaç içicem hep.yapacak birşey yok

Semoşçum nasılsın ,ben aynı ilaçlara devam daha fsh değerime baktırmadım, cyloca 3.kutuyu kullanıyorum, bu ay adet olunca baktıracam değerime eğer 15 e düşerse doktora gidecem tüp için bakalım ne diyecek , cünkü 15 e düşerse gel demişti tabi yumurtama bakacak varsa tüp yapar yoksa yine olmaz der herzamanki gibi, eğer 15 e düşmezse doktora gitmeyecem çünkü gelme demişti,bu arada hayiti durmadan içiyorum, bal,arısütü ,hepsini yapıyorum, bilmiyorum arkadaşım, artık hakkımızda hayırlısı , inşallah birgün bizde allah bebek nasip edecek artık öyle diyorum, k.i.b. görüşmek üzere

Bebişçim canım benim hadi inş. Düşer fsh.yumurta olması önemli fsh o kadar takma kafana.o kendiliğinden düşer canım.kim hamile arkadaşlardan anlamadım. Onu yazabilirmisin.bende cyclo k8 arı sütü bal polen yiyorum.k8 içiyorum.maranki kürünü yapıyorum.elevit içiyorumrabbim ,nş. Emeklerimizin karşılığını verir

Semos427 , bir süredir erken menopoz ve adet sorunları ile ilgili başlıkları takip etmekteyim.Sizin yazılarınızı da görüyorum her başlıkta..Anladığım kadarı ile bu dert başınızda benim gibi..Yani yaşınız sanırım 30 üstü, bende farklı diilim ya pek 28 yaşındayım ve uzun süredir adet olamıyorum..Bu konuya bazı sorunlarım nedeni ile-ki aslında en önemlisi bu sorunum olmalıyken- eğilemedim..Ama şimdi evlendim ve bunun ne kadar ciddi bir sorun olduğunu anladım..Şu anda özel mesaj yazamıyorum o nedenle buradan yazıyorum size bir şekilde ulaşmak adına..Ne zamandır adet olmuyorsunuz ve nedeni nedir ..yani özür dilerim özel bir konu ama ben inanın sizin gibi cevaplar arıyorum ve çok zor bir durumdayım..sağlıksızım ve bir kadın için olabilecek en zor durumlardan birinş yaşıyorum sizin gibi..bir kadın gibi hissedemiyorum..Diğer bir başlığa da yazmıştım ama cevap veren olmadı..Belki burada siz yardımcı olursunuz..Belki yanlış yer seçtim ama dediğim gibi kafam çok dolu..Ben stres üzüntüler nedeni ile 2-3 sene önce inanılmaz zayıfladım..39 kiloya düştüm hatta..Üstelik boyum da uzun..İskelet gibiydim ..O günlerde adetim düzensizleşti..Bir ara 6 ay olmadım sonra biraz kilo almaya başladım ve hopp hemen tekrar düzene girdi..Sonra yine üzüntüler ..çok hassas bi insanım hemen mideme vuruyor acıkmıyorum mutsuz olunca..yiyemiyorum koştururup duruyorum derken yine kilo verdim ve yine kesildim adetten..Çok uzun süredir-artık hesaplamaktan vazgeçtim- olamıyorum..Burada gördüğüm tarifleri okudum ve hayıt civanperçemi ve soğana başladım..Ama bir değişiklik yok..Ben doktora gidemiyorum helede burda okuduklarımdan sonra ..çok hassasım ve doktor da kötü bişi derse naparım diyorum..hayatım kararır diye..korkuyorum..vucudumda hiçbir sorun yok..ne biliyim tüylenme yada dökülme..cildimde kırışma kuruma yok..ya da ne bileyim bir takım sıkıntılar..yani çok sağlıklı hissediyorum..çok zinde..Allaha şükür çok sağlıklı beslenir ve spor yaparım dikkat ederim herşeye..Yani hayatımda değişen bişi yok..Şimdi kilo aldım 52 kilo oldum kendi isteğimle..Eşim de sağolsun tabi.Huzurumuz yerinde bu nedenle rahatladım ve kilo aldım ancak sağlıklı beslenerek..Dediğim gibi tek eksiğim bu..Son dönemde 3 adet hamilelik bir tanede menopoz testi uyguladım ..Hamilelik testi çünkü araştırmalarıma göre orada kalmış bir yumurta bile döllenme yapabilir..Bende hasta olmadığım için her an tetikteyim..-imkansız diye bişi yok çünkü Allah bizden nefesimizi almadığı sürece- Birde menopoz testi keşfettim çok sağlam bir test evde yaptım min 20 fsh ölçebiliyor..Negatif çıktı 2 side..Yani demekki fsh ciddi oranlarda değil..Bu testleri zamana yayarak yaptım ki gerçekçi olsun..dalgalanma varsa ortaya çıksın diye..Ama aynı sonuç..negatifti..Doktora en kıza zamanda gidip sorunumu ortaya çıkarıcam..Ama ilaç kullanmak istemiyorum..Bitkilerden bile şüpheliyim..Doğru karışımmı ya da oranı miktarı nedir?Sonuçta bitkiler dermandır ama doğru kullanılmazsa Allah korusun kötü sonuçları olabilir..Son günlerde çok gaz ve karnımda şişkinlik oldu bu çaylardan sonra..Sizde de oluyor mu?Bunun dışında-uzattım özürdilerim affedin- önerileriniz nedir?Semos lütfen tecrübeleriniz doğrultusunda ne düşünüyorsunuz bu konuda?

AUDİTOR canım bence doktora gitmelisin.kendi başına hareket ederek bu sorunu aşamazsın.henüz çok gençsin.geçici bir durum olabilir.lütfen doktora git.kötü şeyler söyleyecek diye gitmemezlik yapma.bu hayatının en büyük hatası olur.bende bana cyclo ilacını vermişti onu içmedim.ne kadar büyük hata yaptığımı anladım.belki ilaç içerek fsh düşecekti ve yumurtlama olacaktı.

doktor senden adetin 3. günü testler ister canım.ona göre o testleri yaptırırsın ilaç verir.kullanırsın.
ben açıkçası arısütü bal polen kullanıyorum.marankinin erken menopoz kürünü yapıyorum.arada soğan kürü yapıyorum 15 gün.rahmi temizlesin diye kist falan varsa yani.elevit vitamin içiyorum.kola gazoz gibi asit şeylerden uzak dur.yürüyüş yap bol bol.hormonlu gıdalardan uzak dur.sebze meyva ve baklagil ye.balık yiyebilirsin.
aslan pençesi ve civanperçemi çok iyi geliyor kadın hastalıklarına.hayıt tohumu iç.adaçayı zaten maranki kürünü yapmanı tavisye ederim maranki web sayfasında yazar erken menopoz bölümünde onu uygula canım.

kizlar slm, ben hayit tohumunu arastirirken bu topige denk geldim... bende adet duzensizligi yok ancak kistim var, onun icin bir arkadasim duymus televizyondan karabasotu, funda yapragi, isirgan, hayit tohumu ve kirkilitotu bir arada yarim litre kaynamis suya birer tutam atip demleyecekmisim. bunu soyleyen doktor, bu karisimin rahmi temizleyecegini solemis, ben ayni zmnda hamile de kalmaya calisiyorum. ben biraz arastirdim ama bu otlarin icerisinde dusuge neden olacak bir bitki yok degil mi??? belki daha once yazmissinizdir ama ben hepsini okuyamadim, bir kac sayfayi okuyabildim ancak 2008 yilina ait olan... yardimci olursaniz sevinirim

canim merhaba, burda sana elbette yardimci olmaya calisiriz, burda insanlarla konusarak kafani dagitirsin vs ancak senin ne olursa olsun bir doktora gorunmek gerekli. kotu birsey soylerse diye gitmemek de ne demek... ya tedavi edilecek bir rahatsizligin varsa ve sen tedavide gec kaliyorsan. 1 sene snr gittiginde ya doktor gec kalinmis daha once gelmeliydiniz derse??? bu riski goze alamazsin, hemen bir doktora git cnm, hatta bir degil, birden fazla doktora git... ne yazik ki herkes isinin ehli degil. ben doktora gittigimde benimde hic bir sikayetim yoktu, smear testi icin gitmistim, ancak orda bir kist gordu, onemli bir kist dedi doktor bana, baska bi yerde ultrason daha cektirdim, orda baska kistlerim oldugu ve bir de polipimin oldugu goruldu, sana birden fazla doktora git deme sebebim bundan. ilk doktor bu diger kistleri ve polipi goremedi... snr ilk doktorun gordugu ve onemli dedigi kiste diger doktorum onemli degil, onu adetle bile atarsin dedi, dogum kontrol hapi kullandim bir ay, o buyuk kistim tamamen gitti, digerleri kuculdu, polipin icin basit bir ameliyat oldum... simdi iki kistim daha var ama doktor kontrolunde buyumesine izin vermeden bebek olmasi icin calisiyoruz... ama hersey doktor kontrolunde. ole su cikarsa kotu bisi derse diye gitmemezlik yok... gideceksin tedavisi neyse yapilacak. kendi kendine bitkiyle, ilacla tedavi edemezsin ne oldugunu bile bilmeden. lutfen canim bir an once bir doktora git, belki de cok basit birsey cikacak, icin rahatlar....

selam semoşcum canım nasılsın ben artık bundan sonra nete gireceğim nihayet internetimiz geldi sizleri çok özledim vallaha nasılsın nasıl gidiyor varmı bir gelişme ?bende senin gibi polen yiyiyorum sabahları hayıt aslan pençesi adaçayı içiyorum hergün ama 1 haftadır içmedim çünkü 12 ekimde ses tellerimde nodül vardı küçük bir operasyon geçirdim şimdi iyiyim ama baharat acı ekşi yok dedi dr 10 sesim bile daha yeni çıkmaya başladı şükür allahıma iyiyim bende adetimi bekliyorum normalde dün gelmesi gerekiyordu ama gelmedi ilaçlardanmı gelmedi bilmem inşallah gelir kasıklarımda ağrı var ara ara göğüslerimde ağrıyor ama tık yok nedir bu çektiğimiz bizim bilmem yaaa acaba biz annelik duygusunu tadabilecelmiyiz semoş ben artık yavaş yavaş umudumu yitirmeye başladım hayırlısı artık hakkımızda rabbim bilir herşeyi vardır bir düşündüğü değilmi canım öpüyorum seni çok çok kendine iyi bakolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
hayıtın tohumu mu yoksa yaprağımı kullanılacak ve nasıl kullanılacak yazarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar
hayıtın tohumu mu yoksa yaprağımı kullanılacak ve nasıl kullanılacak yazarsanız sevinirim

selam canım hayıt tohumunu kullanacaksın canım 1 su bardağı klorsuz suyu kaynatacaksın sonrada 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu koyacaksın ocağın altını kapatacaksın 5 dk demlensin sonrada süzüp içeceksin canım

Bebişçim sevicim canlarım valla bende sizi çok özlüyorum.bende k8 içiyorum kadınlarda kısırlık diye bir şurup baharatçıdan aldım maranki kürü yapıyorum böğürtlen yaprağı içiyorum.soğan suyu yapıyorum.regl oldum ilaçla doktor folülük gördü.iğne verdi.ama daha büyümedi folikülüm.geçen hafta çarşambadan beri iğne oluyorum dün gittim kontrole 4 mm henüz büyümemiş 8-9 olması gerekiyordu dedi doktor.çarşamba yine kontrole çağırdı.dua edin ne olur benim için.fsh hiç baktırmadım bile.sonra gerekirse bakarız dedi doktor

Semos çok çok teşekkürler cevabın için..Bu dediklerini yapıyorumYani kürleri yeni yapmaya başladım ama sağlıklı yaşamakla ilgili olarak dediklerin ise..zaten yıllardır bu şekilde yaşıyorum.O yönden bir sorun olacağını sanmam..Ben iyi bir jinekolog bulmak istiyorum ..İstanbuldayım..Bu konuda KK da bir başlık gördüm..herkes tavsiyede bulunmuş isim ve adresleri vererek..Ancak ben özellikle bu durumdan müzdarip olan siz ve diğer arkadaşların önerilerini rica edeceğim..Çünkü bu konularda başarılı ve herşeyden önce çok bilgili ve tecrübeli bir doktora görünmek isterim..

Belizz çok sağol önerilerin için..Beni dikkate aldığın için. Biliyorum çok haklısınız yani semos da sende..Ancak dediğim gibi kendimi yeni yeni dinlemeye başladım evlendikten sonra..3 aylık evliyim henüz ve korkmaya başladım..Doktora gitmek bende isterim..İstiyorum merak ediyorum sonuçta..Ama korkuyorum..İyi doktor bulmak da zor..Çevremden soruşturdum..Öneriler aldım ancak sırf bu konularda uzmanlaşmış ve daha da önemlisi psikolojimi de bozmayacak bana güç verecek beni başından atmadan sabırla tedavi edebilecek bir hekime ihityacım var..Hüsrana uğramak doktor doktor gezmek istemiyorum sadece..
Sen de sormuşsun ..Kusurabakmazsan ben de tekrar sormak istiyorum..Eğer memnun olduğunuz iyi bir doktor varsa buraya yazarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…