- 1 Aralık 2009
- 10
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim bu iyi dileklerin için semos427 Rabbim inşallah sizede nasip eder hep dualarım sizinle
öncelikle doğal yolla hamile kaldım tüp bebekten 2 ay sonra yaşım 28 ve adetlerim normal bir şekilde oluyordu ilaç kullanmadan ama fsh ım 20 ve civarıydı dediğim gibi tüp bebekten sonra kürleri, hayıtı ve aslan pençesini içtim sanırım hepsi etkili oldu gerçi dualara da çok inanıyorum herşeyden önce Rabbimin izniyle oldu
birde bahsettiğim kan pıhtılaşması olayı var ona baktırmanı tavsiye ederim ben ankarada tüp bebek tedavisi için profa gittim ama o beni hiç bu konuda bilgilendirmedi bakmadı bile hamile kaldıktan sonrada konyada gittiğim doktora yaşadıklarımı anlattığımda hemen genetik test istedi ve düşündüğü çıktı iyi doktor çok önemli ben profa güvenmiştim ama boş çıktı buradaki doktorum uzman ve şimdi anladım ki prof. diye doktora körü körüne güvenmeyeceksin tek bildikleri nasıl para alırım
merhaba arkadaşlar ben uzun süredir yazmıyordum forma öncelikle hayırlı ramazanlar inşallah bu ayda istediğiniz dilediğiniz her şeye kavuşursunuz bende sizin gibi fsh madurlarındanım hala onun ceremesini çekiyorum .Bir çok yol denedim tüp bebeği bile denedim ama olmadı.daha sonra formda yazan karışımları yaptım hayıt ,aslan pençesi,incir kürü ve de soğan kürü ve şükürler olsun ki işe yaradı.Rabbimin izniyle
ben hamileyim arkadaşlar darısı hepinizin başına ama zor bir hamilelik geçiriyorum ilk önce 10 haftalıkken kan pıhtılaşması sorunumun olduğunu öğrendim ve biliyormusunuz bu kan pıhtılaşması sorunu fsh şı tetikliyormuş o yüzden sizlerinde bu genetik testi yaptırıp bunu öğrenmenizi tavsiye ederim ona göre tedavi yöntemi olabilir çünkü ben iğne kullanıyorum bebeğim iyi beslensin diye clexane diye belki duymuşsunuzdur ve şimdide 6 .ayımdayım ama bebeğim olması gerekenden aşağıda olduğu için tehlikem var bu yüzden evde yatmak zorundayım
umudunuzu yitirmeyin
öncelikle Rabbime dua edin ve buradaki kürleri deneyin Allah hepimizin yardımcısı olsun hepinize iyi günler
merhaba cnm ben polikistikover hastasıyım kendiliğimdne adet olduğumu bilmem ben hayıt otunu içmeye başladığımda mart ayıydı 3 ay sabah akşam içtim haziranda bıraktım işe yaramadı diye ve benim adetim düzene girdi eylüle kadar 3 ay kendiliğimden adetim geldi çok şaşırdım bu ot 3 ay sonra işe yarıyor yaramıyor die bırakma adet oluncada hemen kesme günde 1 bardağa düşür çook yarayışlı bir ot tavsiye ederim ben denedimherkese merhabalar arkadaşlar birşeyler danışmak istiyorum sizlere öncelikle pco hastası olduğumu söyledi doktorum onu öğrendikten sonra 3 ay hayıt suyu alıp içtim aktarlardan ve maalesef adet olamadım gittim doktora söktürücüyle adet oldum.aranızda ben içtim ve polikistikoverimi tedavi etti diyen var mı veya şu kadar süre sonra hamilelik elde ettim diyen var mı bende 1 yılı aşkın süredir anne olamıyorum yaşım 24 ve ayrıca testesteronum da yüksek onun için ne yapmak gerekiyo?
bebişçim sende gelişme varmı canım neler yapıyon merak ettim.ben 5 ay oldu regl olamadım cycloya başladım dün artık ilaç içicem hep.yapacak birşey yok
konyadaki dr kimdi canım bende konyadayım da...?
Merhaba arkadaşım, çok sevindim senin için umarım darısı bizlerin başına, düzenli adet olabiliyormuydunuz ve kendiliğinden mi hamile kaldınız ? hiç bir tedavi uygulamadan[/Q
CANIM ARKADAŞIM EN KISA ZAMANDA Allah sizlerede nasip eder inşallah BEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM AMA TEDAVİDEN 2 AY SONRA KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALDIM ve düzenli adet görüyordum
ya kızlar bende de adet düzensizliği var, adet olunca da çok az oluyor.Dün gittim civan perçemi aldım 3 bardak içtim sonra soğan kürü yaptım.Bugünde sadece civan perçemi içtim,sizce hangisi daha iyi civan perçemi mi hayıt otu mu ne yapmalıyım sizce?
merhaba arkadaşlar sizinle kendi hikayemi yazmak istiyorum
benim de prolaktin problemim vardı 70-90 larda geziyodu
şubattan başlayarak 8 ay çocuk için deneme yaptık
mayıs ayında bir gebeliğim kimyasal oldu düştü çok problem yaşadım
bu agustos eylülde gene denedik dostinex te parlodel de kullanmadım
tabi önce Allah istedi de oldu bunlar bi vesileydi belki
hayıt tohumu ve civanperçemini karıştırıp sabah akşam içtim
her sabah aç karna babamın kendi arılarından hazırladığı
bal-polen ve arı sütü karışımından 1 kaşık yedim.
adetim prolaktinden yüzünden düzensiz olduğu için adet bitiminden 1 hafta sonra
diğer adet günüme kadar 2 günde 1 ilişkiye girdik
ve Ramazan ayına da denk geldiği için bol bol dua ettim,
ve sonuç şükürler olsun ki hamileyim üstelik geç döllenme oldu
yani adetime yakın bi tarihte döllenme olmuş
adet 3 gün gecikti test yaptırdım 0,2 çıktı ağladım
ama asla isyan etmedim Rabbimle dertleşir gibi konuştum zaten gerçek dost o değil mi
adetim 5 gün gecikti beta 23 çıktı prolaktin de 99 baş belası :)
7 gün sonra beta 50
9 gün sonra 75
ve 11 gün sonra 150 çıktı
Rabbimin bir mucizesi resmen.
inanın her duamda kk de isteyen arkadaşlarıma da nasib et diye dua ettim
sizde herkese dua edin tanıdıklarınıza isim isim dua edin
Rabbim hayırlı sağlıklı doğmasını da nasib etsin inş.
NE OLUR BANA DA DUA EDİN
ÇOK KORKUYORUM GENE DÜŞECEK BİŞE OLACAK DİYE.
ve ne olur moralinizi bozmayın, sabırsız olmayın,
prolaktin de stresle ilgili bişe olduğpu için ben moralimi hep yüksek tutmaya çalıştım.
Canım bence kesinlikle düzenli olarak soğan kürü yap..Çok faydasını görürsün..O bittikten sonra civanperçemine başla.. ben 2 ay düzenli soğan kürü uyguladım..O iki ay düzenli adet oldum..Şimdide civanperçemine başladım..İkisini bir arada yapma bence..
tamam canım o zaman ben ilk önce soğan kürünü yapıyım ara vermiyim. daha sonrada civanperçemine geçerim
Evet kesinlikle doğru karar..Ama kaytarmak yok..Düzenli bir şekilde yemeklerden 15dk önce ılımış sogan suyunu iç..Çok soguk yada sıcak güzel olmuyor içimi..Bak çok faydasını göreceksin..Civanperçemi ile ilgili sonuçlarımı yazarım sana. Hadi kolay gelsin..