Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

Ruhi, bugün carsamba dogru diyosun, ben yarin resmi tatil ya, son is günüm diye cumayla karistirdim. Biliyorum bu sira cok tatil vardi, demek sizdede termin uzun sürüyor, kiz belki hamilesindir. Doktora yalnizmi gideceksin? yaninda iyi dil bilen biriyle git, hormon tahlilleri filan iste. Aksamlari eve geldigimde, bütün bitkileri caydaniga koyuyorum üzerine kaynayan suyu koyuyorum, 19 dk. sonra süzüp iciyorum. Eczaneden Schwarzekümmelöl kapseln (Cörekotuyagi hapi) sabah 2, aksam 2 tane ic. Ac tok fark etmiyo. Hamile oldugunu ögrendiginde icmeyi birak.

bu hayıt eı ozdu arkdalarrrrrrrrrr. eczaneden aldıgım tahlıller bıle saskına dondu. ne bu yaaaaaaaa
sml81, senin napmaya calistigini anlayamadm ben, sen hangi kürü yapiyosun, alternatif tipta sogan küründede dün aksam saat 21 sularinda:
arkadaslar ben sogan kurune baslayalı 3 gun oldu. herhangı bı akıntım fala yok simdilik. bu arada pko hastasıyım 4 aydır denememızde cocugumuz olmadı. ben sogandan sonra ıncır kurune baslamak ıstıyorum ama ne zaman baslamam gerek nasıl olur bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım... yazmissin...........
Sen hangi kürü yapiyorsun anlayamadim. Bizide aydinlat bari alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
aycan ben hala adet olamadım ya en son 16 nisanda olmuştum hiç bu kadar uzun olmadığım olmuyodu gecikmeli oluyodum hep ama bu sefer baya çok gecikti nerdeyse 2 aydır olmuyo olcak burda kadın doğuma gidenlere farlutal diye bi ilaç vermişler her gidene onu yazmış forumdakiler öyle diyo yani bende alsam eczaneden içsem olurmu geçen gün test aldım eczaneden zaten korunuyoruz ama her ihtimale karşı dedim negatif zaten sonuç belliydide işte farlutal içsem olurmuyum adet olsam 3.günü gidip tekrar hormon testi yaptırırdım ama bi türlü olamadım ya streste iyice artıyo böyle olunca

bu arada kizlar ben 3 gündür aslan pencesini iciyorum. sanki gögsümdeki kitle azda olsa kücülmeye basladi gibi geldi. yaaa acaba psikolojik midir ki.. insallah gercekten etki ediyordur:Saruboceq:

Hayatim sen acayip stresli bi hatunsun, bak mevsim degisiyor, hersey mümkün, degerlerin düzgün, sen sogan kürüne en acilinden basla bence

Hayatim sen acayip stresli bi hatunsun, bak mevsim degisiyor, hersey mümkün, degerlerin düzgün, sen sogan kürüne en acilinden basla bence

evet canımcım ben herşeyi stres yapan biriyim bu huyumdan nefret ediyorum bide benim midem çok hassa soğan suyunun tadı çok kötüymüş kusmaktan korkuyorum bide o sağan kürü nasıl yapılıyo bide tarçın bal çörekotu demiştin onun tariflerininide yazda şeker olmadı onlara başlıyım hadi canım ben kaçtım sabah iş var malum havada acaip sıcak ya bu sıcakta uyunmuyoda öpüyorum kib

canım benım hayıt suyunukullandım bı 40 gun kadar ama adetım gecıktı 8 9 gun kadr pko var bende. eee uzun regl olmayınca acabalar baslıyo. eczaneden aldıgım testler pozıtıf cıktı hastanede calıstıgımdan kan testı yaptırdım negatıf tekrar eczane testı pozıtıf cıktı anlamadım gıttı. 9. gunun sonunda regl oldum oda 12- 13 gun ssurdu azar azar ve hala ara sıra gelıyo... bıraktım bı haftadır yaıt otunu. sımdı sogan kurune basladım pko den dolayı. bılmem ne kadar acıklayıcı

canim cok sagol ya bu corek otu neye iyi gelcek peki umudum yok tatlim hamile degilim bence bilmiyorum ama ole hissediyorum cok karamsarim esimle gidicem doktora burda dogmus buyumus cok iyi dili sorun turkcesinde yani anlatamiyor adam solemek istedigini insallah zamanla geliscek iste esim bana anlatabilirse herseyi yazcam canim buraya insallah kotu birseyim yoktur ya korkuyorum nedense iki gundur hep agliyorum hem ailemi cok ozledim hemde bole gunlerde insan yanliz tek basina olmasi cok zormus :kedi:

Canim ya, insaallah hersey iyi neticelenir, cuma terminin varsa kan tahlili hemen yapilmaz, yani sürer, ay ne korkusoyrsun, bisey cikmaz Allahin izniyle,
Sen yenisin anladigim kadariyla, zaten yakinda izine gidersin insaallah. Annenler sag olsun saglikli olsun önemli olan bu. Unutma dünyayada yalniz geliyoruz, güzel bi cevren olur, coluk cocuga karisirsin, alisirsin.
Cörekotu yagi hapi cok iyi, Her derde deva. Peygamber efendimizde diyo, ölümden baska her derde deva diye. Tabi yinede sen bilirsin. Bu kadar stres adetin niye geciktigi hic sasirtmadi beni.
Orada hic arkadasin yokmu, kursa filan gitmiyormusun dil kursuna

Son düzenleme:
kızlar bu sabah nihayet adet oldum şuan karnım baya bi ağrıyo gecikmeli olunca ağrıda arttı kekik suyu adet sökmeye iyi diye okudum buralarda dün akşam bir bardak içtim sabah içtim bi baktım adet oldum artık kekik suyumu yoksa olacağımı vardı bilmiyorum ama kekik suyu içince olduğu için ben kekiğe bağlıyorum kafam rahatladı oh ya artık doktora gitmeme gerek varmı sizce şekerler

canim 1 yillik evliyiz fakat 4 ay oldu geleli once turkiyede yasamaya karar vermistik esimle sonra burasi nasipmis yani alismak zor iste bende cocugum olsun mesgul eder beni diyorum hemde hep hayalim anne olmak simdide korunmadigimiz halde hamile kalmayinca siddetli adet agrisi yuzunden gittim doktora endometroseden suphelendi korkuyorum varsa diye ya burda baya seyler okudum moralim cok bozuldu iste suan daha iyiyim yani olcakla olcegin onune gecilmiyor allah ne zaman takdir ederse o zaman oluyor burda kursa baslicam sezon degil ya agustosu beklemek zorunda kaldim vakit kaybi oldu baya arkadaslara gelince var ama ne kadar olsa insanin cani gibi olmuyorki ailenede birsey soleyemiyorsun uzulmesinler diye ice ata ata insan yipraniyor dua et lutfen yarin icin

sevindim canim ya cok sukur rahtlarsin bari adet olmazsa nasil bebek olcakki
insallah duzene gircek anne olcaz bizde

canim yaaa.... seni o kadar iyi anliyorum ki... ayni seyleri ben de yasadim ve dönem dönem yasiyorum da. yalnizlik kadar kötü birsey yok ne yazik ki hayatta. bunun tek caresi sensin hayatim.. böyle karamsar oldukca degil bebek sahibi olmak allah korusun baska hastalik kaparsin. birseylerle ugrasmaya calis.. hayvan besle, resim ciz, bagira bagira sarki söyle, giy esofmanlarini cik dolas taze nefes al v.s. ama böyle olumsuz düsünürsen hersey daha zor olur senin icin...

kizlar bugun doktora gitttim bildiginiz uzere baisnizin etini yemistim ve inanamiyorum ama hamileyim 6 haftalik hemde ay cok mutluyum ama ruya gibi inanmasi cok zor allah herkese yasatsin doktor gosterdigi halde inanamadim illa test istiyorum dedim testtede cikti cok sukur insallah yuzunu gormek nasip olur

tebrikler canım darısı bizlere çok sevindim ne güzel sevincini görmek isterdim çok güzel bir duygudur değilmi arkadaşım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :))

ayyy canim yaaaa.. tebrik ederimopuyorumnanaktan inan cok sevindimalkisalkisalkis

Eh be Ruhi,
gördünmü bosu bosuna okadar strese girdin, artik bizlere bol bol dua ediyosun hic anlamam. kaydirigubbakcemile3
Canim ya Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Öptüm kocaman kaydirigubbakcemile3

kizlar cok sagolun sizi burda baya bunalttim biliyom hakkinizi helal edin ama biliyomrusun acile gittigim doktor ole kotu seylerden suphelendiki benim psikolejimi bozmustu sanki anne olmaicam zannettim ay bugun doktora inanamadim resmen dusunun artik ama cok sukur melegim benleymis ya onuda uzdum bunca zaman allahim hepinize nasip etsin her zaman yaninizdayim sizi cok seviyorum kader arkdaslarim dualarim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…