canm ben klomeni yumurta gelişimi için kullanacağm. pco var ama doktor takip etmicek yumurtaları bi de progestan verdi çatlatma iğnesi de olmayacakmşm. napcam bilmiyorum
sorma canim ayni dert bende de var. benimde almancam cok iyi degil. aksi gibi esiminde trkcesi cok iyi degil. o yüzden herseyi kendim yapmaya calisiyorum. ben köln tarafindayim. keske yakin olsaydik evet, destek olurduk birbirimize. bak ben arastirirken senin hastaliginin icin de iyi geldigini ögrendim benim kullanmaya basladigim bitkinin. ismi testere disli aslan pencesi. hatta burdan bir arkadas sagolsun yönlendirdi beni. tam olarak bilemiyorum o bitki mi ama dün buldum cayini. bu sabah icmeye basladim. sen de ic istersen. bir de sogan kürü de sana iyi gelir. cünkü sogan kürü kistleri yok etmeye birebir..tatlim malesef suphelendi henuz haziranda 4 te gidicem doktora iste
oldum meraktan yani ne cektigimiz ya benidem esim ceviriyor almancaya iste ole bakiyor burda bulabildiklerini aliyor bende henuz alamnca yok sen neresindesin benim burda kimsem yok keske yakin olsakta gorusebilsek ya ayni dertten muzdaribiriz destek olurduk birbirmize insallah sende hepimiz bir an once meleklerimize kavusuruz tatlim ben shaffhausende oturuyom singenden yapiyom alisverii sen nerdesin
Selam,sorma canim ayni dert bende de var. benimde almancam cok iyi degil. aksi gibi esiminde trkcesi cok iyi degil. o yüzden herseyi kendim yapmaya calisiyorum. ben köln tarafindayim. keske yakin olsaydik evet, destek olurduk birbirimize. bak ben arastirirken senin hastaliginin icin de iyi geldigini ögrendim benim kullanmaya basladigim bitkinin. ismi testere disli aslan pencesi. hatta burdan bir arkadas sagolsun yönlendirdi beni. tam olarak bilemiyorum o bitki mi ama dün buldum cayini. bu sabah icmeye basladim. sen de ic istersen. bir de sogan kürü de sana iyi gelir. cünkü sogan kürü kistleri yok etmeye birebir..
Hormon degerlerin normalse, hayittan uzak dur derim. Adet düzensizlikleri herzaman hormonlarla alakali olmayabilir, streslede baglantili olabilir. Bana göre bal, tarcin, cörekotu hatta polen kullan, Hayittan uzak dur.kızlar bende bugün hayit tohumu aldım benim adetlerim her ay 10 günle 14 gün arasında değişiyo ama her ay oluyodum gecikmelide olsa bu ay ilk defa olmadım yumurtalıklarda bişey yok hormon testindede bişey çıkmamıştı ama doktor normal bi günde yaptı testi adetli falan değildim ne kadar doğru emin değilim yani bir sorun olmasa bile hormonlarda yumurtalıklarda falan yinede adetim daha düzenli olsun diye bu şeyi içebilirmiyim bide ben eşimle korunmayı bırakıp çocuk çalışmalarına başlıcaz bu sırada hayit içmek sakıncalı olurmu göğüslerimde yeni yeni acımaya başladı inşallah adet olurum biran önce adet olamazsak bebekte olmaz demi kızlar inşallah hayırlısıyla allah banada bebiş nasip eder yumurtalıklarımada geçen sene böbreklerime bakılırken bakılmıştı bişey çıkmamıştı ama birden bişey gelişebilirmi kızlar ben çok stres yaparım herşeyi adetimin gecikmesini hep ona bağlarım ama inşallah ondandır
selam canim, benim testere disli aslan pencesine ihtiyacim var. dün marketlerde baktim ama ''löwenzahn'' isminde bir cay buldum. yani tam olarak testere disli aslan pencesinin almancasini bulamiyorum. sözlüklerde aradim ama bulamadim... eger sen biliyorsan cok memnun olurum canim yaa...Selam,
neyin Almancasini bilmek istiyorsun arkadasim,
Aslan Pencesi (Frauenmantel), Civan Percemi (Schafgarbe), Coban Cantasi (Hirtentäschel), birde türkcesini bilmedigim Kindermacher olarak taninan Storchschnabel var, Himberblätter (Ahududu Yapragi), Hayit tohumu burada eczanede Mönchspfeffer -Ratiopharmdan- hap olarak satiliyo. Bu bitkileri vede hayit haypini eczaneden temin ediyorum. Sizde eczaneden alabilirsiniz. Adacayida Salbeitee canim.
Umarim yardimci olmusumdur. Selamlar zemuszemus
sorma canim ayni dert bende de var. benimde almancam cok iyi degil. aksi gibi esiminde trkcesi cok iyi degil. o yüzden herseyi kendim yapmaya calisiyorum. ben köln tarafindayim. keske yakin olsaydik evet, destek olurduk birbirimize. bak ben arastirirken senin hastaliginin icin de iyi geldigini ögrendim benim kullanmaya basladigim bitkinin. ismi testere disli aslan pencesi. hatta burdan bir arkadas sagolsun yönlendirdi beni. tam olarak bilemiyorum o bitki mi ama dün buldum cayini. bu sabah icmeye basladim. sen de ic istersen. bir de sogan kürü de sana iyi gelir. cünkü sogan kürü kistleri yok etmeye birebir..
Bak yukarida yazdim ama okumamissin. Testere disli Aslan Pencesi nin adi Frauenmanteltee, Eczaneden al ama. Drogeriemarkt MÜLLER dede var ama Eczanede paketlenmis olarak satiliyorselam canim, benim testere disli aslan pencesine ihtiyacim var. dün marketlerde baktim ama ''löwenzahn'' isminde bir cay buldum. yani tam olarak testere disli aslan pencesinin almancasini bulamiyorum. sözlüklerde aradim ama bulamadim... eger sen biliyorsan cok memnun olurum canim yaa...
Hormon degerlerin normalse, hayittan uzak dur derim. Adet düzensizlikleri herzaman hormonlarla alakali olmayabilir, streslede baglantili olabilir. Bana göre bal, tarcin, cörekotu hatta polen kullan, Hayittan uzak dur.
Sevgili Bortween vede Ruuhiiiii,
yukarida bitkilerin türkcelerini yazdim, ama siz hala dil bilmemekten yaziyorsunuz. Türkce yaziyorum ama ilginc. Yada yazilanlari okuymuyorsunuz. bilmiyorumkismile
Sevgili Bortween vede Ruuhiiiii,
yukarida bitkilerin türkcelerini yazdim, ama siz hala dil bilmemekten yaziyorsunuz. Türkce yaziyorum ama ilginc. Yada yazilanlari okuymuyorsunuz. bilmiyorumkismile
Bak canim Saracoglunun sayfasindanda tekrar Copyledim yolluyorum.sen ilk yazdiginda sadece aslan pencesi yazmistin, oysa ki ben sana testere disli aslan pencesini sormustum. o yüzden tekrardan sordum!! okuyoruz yani.. ayrica tesekkür ederim, hemen temin edicem...
hormon testini doktor bana yaptığında adetli değildim sivilce ve tüylenme var göbeğimde falan dedim lazere gidiyorum hormon testi yaptırmak istiyorum dedim ogün hemen yaptı adetli değilken yapılan testler ne kadar güvenilir bide hormonlorda bişey yoksa bile hayiti içmede ne sakınca olur acaba öyleyse bi daha doktora gidip kontrol olduktan sonra içerim öyle bişey varsa adet olamadım olsaydım 3.günü kadın doğuma gidip bi daha test yaptırcaktım ama bu ay olmadım göğüslerim baya acıyo
Bak yukarida yazdim ama okumamissin. Testere disli Aslan Pencesi nin adi Frauenmanteltee, Eczaneden al ama. Drogeriemarkt MÜLLER dede var ama Eczanede paketlenmis olarak satiliyor
Löwenzahn=Karahindiba demek (Safra kesesi vede bagirsaklara iyi geliyor.
Selam,aycan banada bi cvp yazarmısın bide senin bahsettiğin ot tüylenmeye iyimi benim göbeğimde üst taraflara doğru ince tüyler var lazer görmez dediler almadılar acaba senn dediğin otumu içsem bide üste yazdıklarıma bi cvp lütfen
Dilerim sifa olur. Tez zamanda yavrunu kucagina alirsin. Almancada takildigin bisey olursa herzaman sorabilirsin.arkadasim allah ne muradin varsa versin vallahi sen olmasan ben yanlis bir cay icicektim, sonra da umutla bekleyecektim. oysa ki simdi cayimi aldim hatta suyunu kaynatiyorum. süpersin ya valla süpersinopuyorumnanaktana.s.