Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

selam canım nerelerdesin sen uzun zamandır yoktun bende senin gibi artık hiç bişey içemk istemiyorum kendi haline bıraktım hakkımda hayırlısı neyse o olsun dr rada gitmicem zaten bugün adetüm geldi erken geldi herhalde artık menepoza giriyorum ya geç geliyor yada erken 2 aydır böyle napalım kısmet işte kredi veriyorlar diyorsun hiç bilmiyordum nasıl acaba bende araştırayım bi kere hangi banka veriyor ki ayy inşallah :emir_bebek olu yaa rabbim isteyen herkese bebek versin sende üzülme nolur böyle kendimizi yıpratıyoruz aslında sağlığımızdanda olacağız bebk derdinden kafaya takmammak lazım ama insanın elinde değil kendine iyi bak canımopuyorumnanaktan

canım benim bende herşeyi saldım onun için giremiyordum buraya sizlerin ne yaptığını nasıl olduğunuzu merak ediyordum ama inan elim avrmıyordu siteye girmeye bilmiyorum ama acayip bir durum içindeyim. rahatlık ve umutsuzluk nasıl olabilir bilmiorum ama psikolojimiz iyice bozuldu. o kadar emek sarfediyoruz içmediğim şey kalmadı çok ümitliydim biliyorsunuz işte hep inançlı konuşuyordum ama bu ay yoruldum sanırım. birde geçen ay doktora gittiğimde 2-3 folikül oluşacak gibi gözüküyor dedi bu benim için süper bir haberdi ama hala hastalanamadım....
Bahçeci kliniğinde görmüştüm onlar 2-3 bankayla anlaşmışlar oraya yönlendirip kredi kullandırtıyorlar eğer istanbula giderim dersen orası iyi bir yer. ben burda olmazsa artık oraya gitmeyi düşünüyorum

fsh nedir bu arada cok bilgisizim

canım ne sen sor ne biz söyleyelim :)
fsh bizim başımızın belası.

canım fsh hormonu kısaca yumurtalık rezervinin durumunu gösteriyor. fsh hormonunun yüksekliği menapoz öncesi durum ve yumurtalık rezervinde azalma olduğunun habercisi. Yumurtalık rezervin azalıyorsa zaten hamile kalman zorlaşıyor hatta bazen imkansızlaşıyor(doktorların yalancısıyız)

canım benim bende herşeyi saldım onun için giremiyordum buraya sizlerin ne yaptığını nasıl olduğunuzu merak ediyordum ama inan elim avrmıyordu siteye girmeye bilmiyorum ama acayip bir durum içindeyim. rahatlık ve umutsuzluk nasıl olabilir bilmiorum ama psikolojimiz iyice bozuldu. o kadar emek sarfediyoruz içmediğim şey kalmadı çok ümitliydim biliyorsunuz işte hep inançlı konuşuyordum ama bu ay yoruldum sanırım. birde geçen ay doktora gittiğimde 2-3 folikül oluşacak gibi gözüküyor dedi bu benim için süper bir haberdi ama hala hastalanamadım....
Bahçeci kliniğinde görmüştüm onlar 2-3 bankayla anlaşmışlar oraya yönlendirip kredi kullandırtıyorlar eğer istanbula giderim dersen orası iyi bir yer. ben burda olmazsa artık oraya gitmeyi düşünüyorum

canım bende araştırdım kredi olayını ama ödemesi çok bizi aşıyor bide istanbula gelsem bile nerede kalacağım yer yok napalım canım hayırlısı artık sende üzülme canım adetin gelir de sende tedavine devam edersin canım dün arkadaşıma gittim 2. ciyidoğurdu 40 yaşında oda nasıl tatlı bir kızı var Allahım bizede gösterir inşallah canım umudumuzu yitirmeyelim biz yeterki :1hug:canım öpüyorum seni çok

bende öyle duydugum icin icmeye baslamistim canim ama burda okuduklarimdan sonra korktumda acaaba dogru yapiyrum diye diye düsünüpte aslinda yanlis mi yapiyorum diye

ben de lh düşsün diye içiyorum bu arada aslanpençesi de hormonları dengeleme gibi bir özelliği varmış..ben gün aşırı da ondan içiyorum

ben de lh düşsün diye içiyorum bu arada aslanpençesi de hormonları dengeleme gibi bir özelliği varmış..ben gün aşırı da ondan içiyorum

ne cok sey var ya di mi?? ben de bir gün ada cayi birgün yaban mersini iciyorum.. yaban mersini de hamileligi kolaylastiriyorumus..:kahve:

Arkadaşlar ben de dün başladım içmeye.Yumurtlama problemim var,pko hastasıyım.Umarım işe yarar.Sonucu bildiririm

slm kimse varmi arkdaslar ya ben hala adet olmadim ama test negatif cikti 3 gun gecince idrar etsti yapmistim of cok canim sikiliyorrrrrrrr

ben de yaklasik 1,5 aydir hayit tohumu iciyorum ama dün adet oldum:çok üzgünüm:. üstelik adet sancisini yok ediyormus diye seviniyordum ama banamisin demiyor, agridan agliycaktim nerdeyse..senağlama

canim benim 17 gun gecikti hala olmadim ya bazen olcakmis gibi kasiklarima agri giriyor he olcam diyom olamiyom yani birdaha da test yapmak istemiyom korkuyom bahsettim okudun sanirim ay cildircam sabretmek cok zor bakalim haziranin 4 une kadar gelmezse doktorda cikacak hersey meydana bebekmi var yoksa hastalikmi var bende diye dua edelim birbirimize canim sende bebek istiyormusun istiyosan ne zamandir istiyon ben 2 aydir korunmayi biraktim ama doktora gittigimde kist falan yok dedi hicbirsey temiz gelgelelim endometriose diye bir rahatsizliktan suphelendi hamile kalmama engelmis gecen ay sogan kuru yaptim sonra hayit kapsulune basladim yoksa benim anatomi bu kurlerdenmi karisti hic bilmiyorum ama doktora gidinceye kadar artik icim yaslandi resmen burda pc basinda arastirmaktan boynum agriyor acaba hamilemiyim acaba hastamiyim suphesi beni cok yordu anlayacaginiz icimi dokup sizin basinizi agrittim hakkinizi helal edin

canim biz 1 yildir korunmuyoruz ama hala tik yok:çok üzgünüm: benim prolaktinim yüksek, bu yüzden de yumurtlama olmuyor. 4 aydir ilac iciyorum, 1,5 aydir hayit tohumu iciyorum, ada cayi, yaban mersini......-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- delirmek üzereyim. ben de saatlerce inetrnette arastirip bir de almancasina cevirmeye calisiyorum.. bugün de testere disli aslan pencesinin iyi oldugunu ögrendim ama onun tam almancasini bulamiyorum. kosa kosa gittim markete bir cay buldum ama umarim dogrudur...
sen de bence biran önce doktora basvurmalisin, adetin gecikmis. ama hamilelik icin endise etme canim daha iki ay olmus cünkü. stres falanda sebep olabilir. insallah dogal yolardan hamile kalirsin, insallah hepimiz dogal yollardan hamile kaliriz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yazini tekrar okudum da sana endometriozisten mi süphelendi doktor? umarim sadece süphe olarak kalir. cünkü tedavi süreci zor bir hastaliktir. bence tam teshis konmadan birsey yapma derim ben. ama ibrahim saracoglunuda takip etmelisin. cok bilincli tedavi yollari sunuyor..

kızlar mrb ben de hayıt kullanıyorum. bu ay ilk defa klomen kullanıcam. hayıtta içsem bi zararı olur mu?

kızlar mrb ben de hayıt kullanıyorum. bu ay ilk defa klomen kullanıcam. hayıtta içsem bi zararı olur mu?

selam canım sorunun needir peki?fsh yüksekliğimi?kullanabilirsin zararı olacağını sanmıyorum ama klomeni niçin kullanacaksın adet düzensizliği içinmi yoksa yumurta gelişimi içinmi?eğer yumurta gelişimi içinse bununla birlikte bal tarçın çörek otunuda yiyebilirsin canım ...

tatlim malesef suphelendi henuz haziranda 4 te gidicem doktora iste
oldum meraktan yani ne cektigimiz ya benidem esim ceviriyor almancaya iste ole bakiyor burda bulabildiklerini aliyor bende henuz alamnca yok sen neresindesin benim burda kimsem yok keske yakin olsakta gorusebilsek ya ayni dertten muzdaribiriz destek olurduk birbirmize insallah sende hepimiz bir an once meleklerimize kavusuruz tatlim ben shaffhausende oturuyom singenden yapiyom alisverii sen nerdesin

canm ben klomeni yumurta gelişimi için kullanacağm. pco var ama doktor takip etmicek yumurtaları bi de progestan verdi çatlatma iğnesi de olmayacakmşm. napcam bilmiyorum

X