Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

kızlar merhabalar..

benimde fsh değerim yüksek hatta daha yüksekti 15,4 tü soğan kürü yaptım 15 gün 10,2 ye düştü.şimdide hayıta başlıcam ama size soğan kürünü tavsiye ederim.ot çöp şifa arıyoruz allah herkesin yardımcısı olsun ..

kızlar merhabalar..

benimde fsh değerim yüksek hatta daha yüksekti 15,4 tü soğan kürü yaptım 15 gün 10,2 ye düştü.şimdide hayıta başlıcam ama size soğan kürünü tavsiye ederim.ot çöp şifa arıyoruz allah herkesin yardımcısı olsun ..

EWET arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum ama herşey Allah tan bol bol dua etmemiz gerekiyor ... İnşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

BEBıŞÇıM canım ben 1 hafta kürlerime ara vermek zorunda kaldım annem ameliyat oldu o yüzden hastanede kaldım annemin yanında henüz regl olamadım.şimdi devam ediyorum kürlere fsh testide yapamadım o yüzden regl olamadığım için.inş. rabbim yardım eder.

BEBİŞÇİM canım ben 1 hafta kürlerime ara vermek zorunda kaldım annem ameliyat oldu o yüzden hastanede kaldım annemin yanında henüz regl olamadım.şimdi devam ediyorum kürlere fsh testide yapamadım o yüzden regl olamadığım için.inş. rabbim yardım eder.

bende seni meral ettim canım annene de geçmiş olsun dileklerimi iletirsin öenmli bişey yoktur inşalah canım ne zamandır yoksun bebişcimde yok ne zamandır bakıyorum sizleri merak ettim canım en kısa zamanda adetin gelir inşallah kürler faydasını gösterirde sende bizlerde hepimizde anne oluruz canım çok öpüyorum seni gelişmeleri haberda et uzuklaşma bizden

Semoş 427 arkadaşım mrhb, nasılsın? Doktorun verdiği kürler nasıl gidiyor, normal olarak adet olabildinmi ?
sen nasılsın bebişcim neler yapıyorsun varmı bir gelişme ne zamandır yoksunuz hergün giriyorum ben siteye ama siz yoksunuz senide kocaman öpüyorum canım

sevicim ben buralardayım her zaman merak etme gelişme olursa hemen yazıcam.sadece 1 haftadır hastanedeydim malum annem için.ama gelişme oluduğu an yazarım.allahın izniyle canlarım.sen ne durumdasın sevicim.
bende regl olamadığım için fsh tahililide yaptıramıyorum hastalanınca inş. tahlil yaptırıp yazarım

BEBİŞÇİM canım ben 1 hafta kürlerime ara vermek zorunda kaldım annem ameliyat oldu o yüzden hastanede kaldım annemin yanında henüz regl olamadım.şimdi devam ediyorum kürlere fsh testide yapamadım o yüzden regl olamadığım için.inş. rabbim yardım eder.

Canım geçmiş olsun,umarım annen iyidir şuan arkadaşım, tekar geçmiş olsun, stres yapma kendine herşey yoluna girecek dualarımızı yüce rabbim boş cevirmeyecek k.i.b.canım

sen nasılsın bebişcim neler yapıyorsun varmı bir gelişme ne zamandır yoksunuz hergün giriyorum ben siteye ama siz yoksunuz senide kocaman öpüyorum canım

Canım mrhb, iyiyim sağol , sen nasılsın arkadaşım, ben aynı bildiğim gibi hayit otunu sabah akşam içiyorum, bal,polen ve arısütü karışımını sabah akşam bir kaşık yiyorum, bu arada geçen ay cyloca ilacını içtim ve adet oldum, şimdi ikinci kutuyu içiyorm, üç ay bitiminde fsh ölçtürecem ve doktora gidecem öyle işte canım ümitle bekliyorum, sen nasılsın neler yaptın

sevgili arkadaşım benimde senin gibi fshım 20 lerde benim sana tavsiyem iyi bir doktor bul sana daha açıklayıcı bilgi veren ve bununla ilgilenen bende ilk fshım 10 civarıydı ve normal bir doktora gittim hiç deneyimi olmayan normal devlet hastanelerinde bir doktora ve bana hiç birşey söylemedi sadece hormonun yükselmiş dedi ve hangi sonuçları doğuracağını söylemedi ve bana hormon ilacı verdi ben 6 ay kullandım ve bıraktıktan sonra fsh değerim 33 oldu daha sonra öğrendimki benim için çok önemli bir durum o yüzden iyi bir doktor bul ve hayıtı kullan benim tavsiyem biran önce evlenip çocuk için uğraşman ben bunu duyduğumda nişanlıydım şimdi evliyim ve 1 yıla yakındır bebek için uğraşıyoruz tüp bebek bile denedim ama olmadı o yüzden iyi bir doktor bul iyi günler iyi şanslar Allah gönlümüze göre versin ve herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben Ebru_Ankara

Merhaba Ebru_Ankara,
Gittiğim doktordan bir kaç tanıdığımda memnun değildi ben de doktorumu değiştirdim.Yaşadığım yerdeki en iyi doktora gittim zaten akrabamın arkadaşıydı:)) sağolsun ilgilendi.Ultrasonda herşey normaldi ama tahlil sonuçlarımı tabiki yüksek buldu.Doğum kontrol hapı ve progestan verdi.Tekrar tahlil yaptırcağım bir ay içinde.Hayıt tohumuda aldım ama düzenli kullanmaya başlayamadım daha.İnşalla yakında düzenli içmeye başlayacağım sanırım en az altı ay içmek gerekiyormuş. yeni olduğum için fazlada bilgim yok:))
Ebru_Ankara senin de herşey gönlünce olsun umarım sen de bebeğini yakın zamanda kucağına alırsın.İyi günler.

EWET arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum ama herşey Allah tan bol bol dua etmemiz gerekiyor ... İnşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

öyle öyle vallahi. ne nazlı bebeklermiş daha dünyaya gelmeden bize bu kadar çektirdiler doğdukları zaman popoya popoya vuralım :emir_bebek: nasılmış hıımm iyimiymiş hııımm diyerek yerimseniben napalım işi arada bir şakaya vurmak lazım bizim moralimiz yüksek olmalı :Saruboceq:

Canım mrhb, iyiyim sağol , sen nasılsın arkadaşım, ben aynı bildiğim gibi hayit otunu sabah akşam içiyorum, bal,polen ve arısütü karışımını sabah akşam bir kaşık yiyorum, bu arada geçen ay cyloca ilacını içtim ve adet oldum, şimdi ikinci kutuyu içiyorm, üç ay bitiminde fsh ölçtürecem ve doktora gidecem öyle işte canım ümitle bekliyorum, sen nasılsın neler yaptın

napayım canım geçen ay yine olmadı dr 2 yumurtan gelişmiş dedi hemde ilaçsız oldu ama biz yine tutturamadık olmadı nasip değilmiş herhalde bu ay yine gideceğim dr perşembe randevum var bakalım ne diyecek dr ilaçmı verecek artık çocuk işini bıraksamı diyorum her ay strese giriyoruz eşimle hele ben daha fazla o işi bebk için yapıyoruz yaa olcakmı olmucakmı diye millet bi kere yapıyor hamile kalıyor biz uğraşıyoruz olmuyor nasıl bişey anlamadım yaaa napalım hayırlısı hepimiz için canım ben fsh ı 3 aydır baktırmıyorum ne alemde bilmiyorum yükseldimi aynımı belli değil 2 gündür kendimi iyi hissetmiyorum çok yorgun ve halsizim neden bilmem havalardanmı yoksa depresyonamı girdim bilmem hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah canımbende bazen ümileniyorum bazende umudumu yitiriyorum niye böyle anlamıyorum yaa:teselli::1hug:eek:puyorumnanaktan

öyle öyle vallahi. ne nazlı bebeklermiş daha dünyaya gelmeden bize bu kadar çektirdiler doğdukları zaman popoya popoya vuralım :emir_bebek: nasılmış hıımm iyimiymiş hııımm diyerek yerimseniben napalım işi arada bir şakaya vurmak lazım bizim moralimiz yüksek olmalı :Saruboceq:

ewet arkadaşım kesinlikle hayatımıza devam edip rahatlamamız gerekiyo ama ben bir türlü bunu yapamıyorum aklımın bir köşesinde hep sorular ve umutsuzluklarla dolu inşallah rahatlayabilirim iyi günler :-)

napayım canım geçen ay yine olmadı dr 2 yumurtan gelişmiş dedi hemde ilaçsız oldu ama biz yine tutturamadık olmadı nasip değilmiş herhalde bu ay yine gideceğim dr perşembe randevum var bakalım ne diyecek dr ilaçmı verecek artık çocuk işini bıraksamı diyorum her ay strese giriyoruz eşimle hele ben daha fazla o işi bebk için yapıyoruz yaa olcakmı olmucakmı diye millet bi kere yapıyor hamile kalıyor biz uğraşıyoruz olmuyor nasıl bişey anlamadım yaaa napalım hayırlısı hepimiz için canım ben fsh ı 3 aydır baktırmıyorum ne alemde bilmiyorum yükseldimi aynımı belli değil 2 gündür kendimi iyi hissetmiyorum çok yorgun ve halsizim neden bilmem havalardanmı yoksa depresyonamı girdim bilmem hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah canımbende bazen ümileniyorum bazende umudumu yitiriyorum niye böyle anlamıyorum yaa:teselli::1hug:eek:puyorumnanaktan

Canım benim, ümidini yitirme lütfen , hepimiz aynı durumdayız,başaracaz okadar çok uğraşıyoruz , ümidimizi yitirirsek ozaman kötü , durmadan uğraşacaz , havalardan kendini halsiz hissediyorsundur,k.i.b.

arkadaşlar bir sürü yorum yapılmış ben macun şeklinde olanını kullanmaya başladım hayıt tohumunu 4 gündür kullnaıorum pembe bi akıntı geldi normal mi acaba adetime daha 2 hafta var

Son düzenleme:
Canım benim, ümidini yitirme lütfen , hepimiz aynı durumdayız,başaracaz okadar çok uğraşıyoruz , ümidimizi yitirirsek ozaman kötü , durmadan uğraşacaz , havalardan kendini halsiz hissediyorsundur,k.i.b.

canım benim doğru söylüyorsun bugün dr a gittim klomen verdi dr bakalım hayırlısı artık yumurtam gelişecekmi rabbim hepimizin emeklerimizin karşılığını veriri inşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul olur opuyorumnanaktan

kızlar merhaba bende hayıt tohumuna başlayalı 5 gün oluyor. çok midem bulan ıyor çok ta kasık ağrısı yapıyor ama bırakma yok yola devam inş bizde hamiş kalıcaz.. ben kendliğinden adet ggören biri değilim 6*7 ayda bir adet görüyorum bakalım benimkide düzelcek mi?? hadi herkes için hayırlsııs

kızlar merhaba bende hayıt tohumuna başlayalı 5 gün oluyor. çok midem bulan ıyor çok ta kasık ağrısı yapıyor ama bırakma yok yola devam inş bizde hamiş kalıcaz.. ben kendliğinden adet ggören biri değilim 6*7 ayda bir adet görüyorum bakalım benimkide düzelcek mi?? hadi herkes için hayırlsııs

i akşmlr arkdşm senin sorunun sadece adet mi , fsh değerlerin ve yumurtan varmı

Son düzenleme:
X