selam semoşcum benim adetim geldi bu ayda beceremedik canım 26 tısında geldi adetim bugün dr a gittik yumurtam çatlamamış kist oluşmuş yine 3 buçuk cm dedi dr bu ay bekleyeceğiz önümüzdeki ay bakacağız kist kaybolursa tedaviye yine başlıcaz kaybolmadıysa ilaçla eriteceğiz kisti dedi kist için soğan suyu iyidi değilmi?acaba içsemmi başak bişey varmı kiste yok edicek canım sana bişey sorcam ben bugün dr a gittiğimde yanımda başka bir bayan vardı 2.çocuğu doğum yapmış 15 olmuş onu görünce kıskandım biz 1 taneyi bulamıyoruz milet 2.ciyi doğuruyor diye kıskandım dah doğrusu imrendim bu kötü bişeymi günahamı girdim ben böyle düşününce nolur bana akıl ver ben bazen böyle oluyorum dışarda gördüğümde Allahım affetsin beni eğer günah işliyorsam napayım yaaaa se cumartesi gidiyormusun inşallah faydasını görürsün canım alternatif tıptı değilmi?bide ben soğan suyu kürünü içeceğim kist için ne zaman başlanıyordu küre adetin kaçıncı günü başlanıyordu canım ban atarif edermisin?baktım siteye kimi 7.günü diyor kimi 10 gün sonra edt bitiminden diyor sence hangisi doğru?bana bilgi verirmisin canım?sağol
sağol canım yaa Allah razı olsun verdiğin bilgiler için çok sağol babana noldu geçmiş olsun canım Allah şifa versin önemli bişey yoktur inşallah dediğin gibi nsan hastaneye gidince sağlığının kıymetini anlıyor benimm 3 gündür başım ağrıyor ilaç içtiğim halde geçmedi galaib astersten çünkü bende gerilim tipi baş ağrısı oluyor 3-4 gün sürüyor ALllahım vucüt sağlığımızı bozmasın herşeyin vakti saaati vardır rabbim ne zman isterse o zman verir istemezse vermez hepimiz için hayırlısı canım :1hug::teselli:SEVİCİM İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır. BENCE HEMEN BAŞLA BİR AN ÖNCE ERİYİP GİTSİN KİST.ZAMANI ÖNEMLİ DEĞİL.YUKARDAKİ GİBİ YAP.CANIM HER ŞEYDE HAYIR VAR İMRENEBİLİRSİN BU DOĞAL.AMA ALLAHINDA BİR BİLDİĞİ VAR.ÇEVRENDE GÖRÜYORSUNDUR.BENİM ÇEVREMDE 2 KİŞİ GENÇ EVLİLER VE KADININ 2 SİDE 7 AYLARINDA DÜŞÜK YAPTILAR.YETERKİ ZAMANINDA ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.BİR ARKADAŞIMDA DA HİÇBİR SORUN YOK AMA BEBEKLERİ OLMUYOR 4 DEFA AŞILAMA YAPTILAR YİNE OLMADI.KIZ 80 Lİ ADETLERİ DÜZENLİ HİÇ SORUN YOK AMA OLMUYOR.HERŞEYİN HAYILSININ ALLAH ZAMANINDA VERECEKTİR.YETERKİ SAĞLIK OLSUN.BEN GİDEMEDİM HERBALİSTÇİYE BABAMI HASTANEYE KALDIRDIK.İNAN O HASTANEYE İNSAN GİDİNCE SAĞLIĞININ DEĞERİNİ ANLIYORSUN YETERKİ HUZUR OLSUN SAĞLIK OLSUN. LÜTFEN ÜZÜLME BENCE SEVİCİM.BENDE UYGUN BİR ZAMANDA ALMAYA BAKICAM TEKRAR RANDEVU HERBALİSTÇİDEN
Sevicim, hiç kıskanma allah ne öngürürse onu yaşıyacaz, hakkımızda hayırlısı , önce allah hayırlısını nasip etsin, hayırlısıyla olacak bebişlerimiz ben ümitle bekliyorum.
BENDE ÇOK İSTİYORUM HAYAL EDERKEN BİLE O KADAR HEVESLENDİĞİME GÖRE GERÇEK OLUNCA NAPARIM BİLMİYORUM.dün akşam tefriciyeyi bitirdim hepimiz için okudum.inş. rabbim kabul eder 3 ayda mı ne bitti.çalıştığım için anca bu kadar sürede bitirebildim.
bence hayata olumlu yönden bakmalıyız.eksik tarafından değilde dolu tarafından bakarsak bence daha pozitif olumlu bakarız hayata.karamsar olmayız.allahtan gelen herşeyde ben hayır olduğuna inanıyorum.ama biz tabiiki yinede yaptıklarımıza devam edelim kürlerle dualarla.
rabbimizde bize mükafatını elbet verecektir.yeterki sabredelim ve pozitif olalım bence
BENDE ÇOK İSTİYORUM HAYAL EDERKEN BİLE O KADAR HEVESLENDİĞİME GÖRE GERÇEK OLUNCA NAPARIM BİLMİYORUM.dün akşam tefriciyeyi bitirdim hepimiz için okudum.inş. rabbim kabul eder 3 ayda mı ne bitti.çalıştığım için anca bu kadar sürede bitirebildim.
bence hayata olumlu yönden bakmalıyız.eksik tarafından değilde dolu tarafından bakarsak bence daha pozitif olumlu bakarız hayata.karamsar olmayız.allahtan gelen herşeyde ben hayır olduğuna inanıyorum.ama biz tabiiki yinede yaptıklarımıza devam edelim kürlerle dualarla.
rabbimizde bize mükafatını elbet verecektir.yeterki sabredelim ve pozitif olalım bence
bebişçim sağolçok teşekkür ederim daha iyi.başka şikayetleri başladı onun içinde bugün doktora götürdüler henüz haberim yok ne oldu diye.
bende bu ay bakalım bekliyorum 15 inde regl olmuştum bu ay kaçında olucam bekliyorum ilaç almıyorum.sadece nar suyu ve saraçoğlunun bitkikürünü içiyorum.inş. faydasını göreceğime inanıyorum nedense içime öyle geliyor.belkide allah dualarımızı kabul etti. o yüzden bu duyguyu yaşıyorum.
hemen size burdan yazıcam o zaman arkadaşlar.
herşey allahın elinde o isterse olur o yüzden üzülmeyin sakın.tabiiki elimizdn geleni yapalım ama dualarımızı da eksik etmeyelim bence.
sen ne yapıyorsun bebeişçim nasıl gidiyor.keyfin nasıl?
sevicim sende ne durumdasın sizleri merak ettim.
sakın karamsarlığa kapılmayın olurmu arkadaşlar alnımızda varsa bu bebek er yada geç gelecek.
bende alnımıza yazıldığına inanıyorum.çünkü hep rabbimin kapısını tıklıyoruz bizi geri çevireceğini sanmıyorum.dualarla bunu başarıcaz ve az gayretle canlarım ok
hadi keyifler yerine gelsin havalarda ısınır yakında yürürüz bol bol temiz hava ooo deymeyin keyfimize
bebişçim sağolçok teşekkür ederim daha iyi.başka şikayetleri başladı onun içinde bugün doktora götürdüler henüz haberim yok ne oldu diye.
bende bu ay bakalım bekliyorum 15 inde regl olmuştum bu ay kaçında olucam bekliyorum ilaç almıyorum.sadece nar suyu ve saraçoğlunun bitkikürünü içiyorum.inş. faydasını göreceğime inanıyorum nedense içime öyle geliyor.belkide allah dualarımızı kabul etti. o yüzden bu duyguyu yaşıyorum.
herşey allahın elinde o isterse olur o yüzden üzülmeyin sakın.tabiiki elimizdn geleni yapalım ama dualarımızı da eksik etmeyelim bence.
sakın karamsarlığa kapılmayın olurmu arkadaşlar alnımızda varsa bu bebek er yada geç gelecek.
bende alnımıza yazıldığına inanıyorum.çünkü hep rabbimin kapısını tıklıyoruz bizi geri çevireceğini sanmıyorum.dualarla bunu başarıcaz ve az gayretle canlarım ok
hadi keyifler yerine gelsin havalarda ısınır yakında yürürüz bol bol temiz hava ooo deymeyin keyfimize
bebişçim daha adet olmadım bekliyorum bakalım bu ay cyclo almadım normalde 15 şubat olmam lazım.ama ben bu ayın sonuna kadar süre verdim bakalım inş. olurum
regl olursam bende hormon testi yaptırırım.en son aralıkta baktırmıştım galiba hormonlarıma.
herşeyin hayırlısını rabbim hepimize versin.
dularımızı kabul etsin inş.
bebişçim tabiiki adetin kiloyla ilgisi var.adet olamadığımız için kilo alıyoruz canım.bende aldım.ama fazla yememeye dikkat ediyorum yürüyü soğuklardan dolayı ihmal ettim.yürüyüşe başlamam lazım.bende aldım tabii.bebişçim sen kaç yaşındasın canım.hayıt aslanpençesi civanperçemi yeşilçay karıştırarak iç arısütü bal polen iç nar suyu iç veya nar tüket.hergün bir dilim ananas ye bende başladım ananas yemeğe.oda rahim kalınlığı için iyimiş.inş. en kısa sürede olursun canım.az az ye bence
bebişçim tabiiki adetin kiloyla ilgisi var.adet olamadığımız için kilo alıyoruz canım.bende aldım.ama fazla yememeye dikkat ediyorum yürüyü soğuklardan dolayı ihmal ettim.yürüyüşe başlamam lazım.bende aldım tabii.bebişçim sen kaç yaşındasın canım.hayıt aslanpençesi civanperçemi yeşilçay karıştırarak iç arısütü bal polen iç nar suyu iç veya nar tüket.hergün bir dilim ananas ye bende başladım ananas yemeğe.oda rahim kalınlığı için iyimiş.inş. en kısa sürede olursun canım.az az ye bence
kızlar polikistik over bildiğim kadarıyla kilo yapıyor. özellikle bel ve göbek bölgesindeki kalınlaşma, bel kıvrımının bozulmasından sorumlu. yani hormonal dengeblraz vere bozukluğu adet görememye ve kilo alımına neden oluyor. e sporla bu kiloları vermek içn sabırlı olmak lazım. en güzeli bu dengesizliği tedavi etmek.
mrhba arkdşm evet bel ve karın bölgemde kilo çk spora başladım inşllh biraz vereblirim daha kilo almayımda