Merhaba arkadaşım, geçen ay baktırdım fsh a ,156 'dan 148 e düşmüş , inşallah hayırlısıyla olacak bebişlerimiz
Bebişcim ilaçsız mı düştü. ben cylo kulannıyorum 31.55 düştü 3 ay önce 88 deydi 1 ay ilaca araverdim şimdi 3. kutuya başladım.inşallah düşer 19 martta dr gittcem bakalım ne diyecek.
semoşcum hayırlısı olur inşşlllh hepsinin zararı olmaz inşllh. ben cylo içiyorum adetim dün bitti hayıt çayı içtim (öğütülmüş hayıt) tekrar adetim yeni başlıyacakmış gibi lekelenme oldu. anlamadım hayıtı birkaç gün içmiycem..
hepimizin hakkından hayırlısı olur.inşşllh. rabbim ol derse olur... dua ile....
Semoşcum mrhb, inşallah faydasını görürsün, ben de olmazsa giderim , sen saraçoğlunun verdiği kürü bıraktınmı , çünkü hem saraçoğlunun kürü hemde bu doktorun verdiği kürler nasıl olacak canımmrb sevicicim bebişçim gittim ömer beye kızlar 2 makinada bakıldı herşeyime kan sayımım düşük bağışıklık sistemim problemli hormonlar problemliymiş.
neyse bunlara göre bir sürü kür verdi hepsi de aç karna yapılan kürler hayt suyu adaçayı suyu ebegümeci civanperçemli karışık bitki çayı 10 saat soğuk suda demlenen çay verdi.hayıt macunu verdi aslan pençesi bitkisel tablet verdi günde 3 defa aç karna.daha 2 tane tablet verdi bitkisel hatta içeriğinde safran var baktım.çörtük suyu verdi sabah akşam aç karna.yani 3 aylık bir sürü şey verdi eve zor getirdik.
inş. şifa olur 1.5 ay sonra kontrole çağırdı.test yap dedi. ama nasıl test yapıcam anlamadım.adet olurmuyum bilmiyorum inş. olurumda hormonlar düzelir bakalım.
bunları yapmakla bitmiyor bence inanarak ve allaha dua edip şükretmemiz lazım yinede herşeye. o zaman rabbim bizi geri çevirmez
Evet ilaçsız düşürdüm hayit, aslanpençesi, soğan ,incir kürü ne varsa yaptım, anca okadar düşürebildim, şimdi cylo kullanıyorum, inşallah adet olurum, bu bittiktensonra tekrar baktıracam fsh a onagöre doktora gidecem
cyclo içiyorsan düşer canım kaç ay içeceksin 3 ay falan iç öle baktır moralin tavan olur:) ben ilk ay içtim 88 den 45 düştü. çok sevinmiştim. allah yardımcımız olsun canım fsh bu ilaçla düşür öyle dr git. istersen ben öle yapacam.innşllh hakkımızdan hayırlısı olur....
İnşallah canım ya fsh düşer de yumurta oluşur, senin yumurtan varmı nasıl durumun
mrb sevicicim bebişçim gittim ömer beye kızlar 2 makinada bakıldı herşeyime kan sayımım düşük bağışıklık sistemim problemli hormonlar problemliymiş.
neyse bunlara göre bir sürü kür verdi hepsi de aç karna yapılan kürler hayt suyu adaçayı suyu ebegümeci civanperçemli karışık bitki çayı 10 saat soğuk suda demlenen çay verdi.hayıt macunu verdi aslan pençesi bitkisel tablet verdi günde 3 defa aç karna.daha 2 tane tablet verdi bitkisel hatta içeriğinde safran var baktım.çörtük suyu verdi sabah akşam aç karna.yani 3 aylık bir sürü şey verdi eve zor getirdik.
inş. şifa olur 1.5 ay sonra kontrole çağırdı.test yap dedi. ama nasıl test yapıcam anlamadım.adet olurmuyum bilmiyorum inş. olurumda hormonlar düzelir bakalım.
bunları yapmakla bitmiyor bence inanarak ve allaha dua edip şükretmemiz lazım yinede herşeye. o zaman rabbim bizi geri çevirmez
İnşallah canım ya fsh düşer de yumurta oluşur, senin yumurtan varmı nasıl durumun
slm bayanlar bende sizler gibi bebek için ugraşanlardanım bu hayıt otu tam anlamıyla niçin kullanılıyor benım hromon degerleirm iyi yumurta olusumunda faydası olurmu adet düzenimde iyi sevgiler bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
ömer coşkun da kim anlamadım?selam canım. bahsettiğin ömer çoşkuna gittin herhalde. ben tabletleri merak ettim. 2 tableti de kendi mi üretmiş marka ne yazıyor üstünde söyler misin? bana da 1 dr 2 tablet verdi. 1 i safranlı sadece adwetliyken 1-5. günler arası içiliyor öğleden sonra diğeri her sabah aç karnına içiliyor adı sarı haleleri gibi bişi. bu arada nasıl bir makinada baktı ve bunları gördü bilgi verebilir misin?
ömer coşkun da kim anlamadım?
selam canım. bahsettiğin ömer çoşkuna gittin herhalde. ben tabletleri merak ettim. 2 tableti de kendi mi üretmiş marka ne yazıyor üstünde söyler misin? bana da 1 dr 2 tablet verdi. 1 i safranlı sadece adwetliyken 1-5. günler arası içiliyor öğleden sonra diğeri her sabah aç karnına içiliyor adı sarı haleleri gibi bişi. bu arada nasıl bir makinada baktı ve bunları gördü bilgi verebilir misin?
mrb sevicicim bebişçim gittim ömer beye kızlar 2 makinada bakıldı herşeyime kan sayımım düşük bağışıklık sistemim problemli hormonlar problemliymiş.
Arkadaşım kusura bakma semoş427 yazacaktım yalnışlıkla sana yazdım, kusura bakma tekrar