slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 .5 yıllık evliyim korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı adet düzensizliği var bütün tekkitleri yaptırdık normal çıktı bende 2 gün oldu hayıt tohmuna başladım günde 2 çay bardağı içiyorum sabah akşam ama tok karnına acaba doğrumu
ben herbalist dr ömer coşkundan randevu aldım bu .c.tesiye inş. hayırlı olur arkadaşlar burda şifa bulurum inş.
aramıza hoşgeldin canımfsh ın normalse hayıtı içmene gerek yok onun yerine soğan suyu içebilirsin çünkü adet düzensizliğine iyi geliyor hayıt tohumu benim bildiğim kadarıyla fsh ı düşürüyor canım bide tok karnına değil yemklerden 30 dk önce içeceksin ozaman daha faydasını görürsün peki sorunun sadece adet düzensizliğimi? dr lar ne diyorlar peki?inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım
fsh 9.77 doktor normal dedi adet düzensizliğinden başka bi sorunum yok soğan kürünü denedim ama bi fayda görmedim doktorlar herşey normal dedi rahim filmide normal çıktı bekleyin dedi
3 ay cylclo prognova adlı ilaç kullanıyorum şimdide bal tarçın ve çörek otu kürüne başlıcam belki faydası olur bunların
tamam bebişçim.bana faydası olur inş. yazarım nasıl muayene edeceğini neler verdiğinine söylediğini
tsh ım yükselmiş..hipotiroidi var bende acaba hayıt yapmış olabilir mi diyorum...bence de yeter artık ta...bi de başlayınca mutlaka 6 ay için falan denmiyomu hayıt hakkında..
evet canım bal tarçın çörek otu fayda ediyor benimde yumurtam onun sayesinde gelişmişdi fsh ın normal seninki sebepsiz infertilite galiba inşallah en kısa zamanda bebğine kavuşursun canım:1hug:
bal çörek otu tarçını macun yapıpmı yiyosun ne kadar günde
hayıtınn tsh ı yükseltceğini sanmıyorum canım çünkü bendede var tsh benim normal geldi ben hayıtı 3 ay içtim 1 ay ara verdim yine 3 ay içtim ama 3 aydırda içmiyırum galiba yine başlayacağım bakalım hayırlısı hepimiz için
evet canım 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı çörek otu 40 adet karanfil bunları havanda dövüyorsun sonra içne bal katıyorsun macun kıvamına geldiği zaman sabhaları açkarnına 1 tatlı kaşığı yiyiyorsun akşamlarıda yiyebilirsin istersen canım ben içine 1 tatlı kaşığıda keten tohumu koydum istersen sende koy oda hormonlara iyi geliyormuş canım
teşekkürler verdiğin bilgiler için inşallah bunların faydasını görürüz hepimiz
Selam arkadaslar, nasilsiniz, ben size birsey soracagim, yardimci olursaniz sevinirim, benm adetim duzensiz, ve civanpercemi iciyorum, ve hala adet olmadim 40 gun oldu. 10 gundur iciyorum. acaba hayit tohumu icsem dahami faydali olur?
Ben hayıtı hiç denemedim ama en son soğan kürünü 15 gün yaptım ara verip tekrar yapılacakmış bilmediğim için aslanpençesine başladım ve yaklaşık 1 hafta sonra adet oldum ve sanırım bu ay da olacağım. ıstersen dene aslanpençesini çünkü ben en çok onun faydasını gördüm eğer olmasaydı hayıtı da almıştım deneyecektim ama gerek kalmadı. Ben Saraçoğlu'nun adet düzensizliği için olan kürünü uyguladım. 1 bardak kaynayan klorsuz suya 1 tatlı kaşığı ( 1 tutam) aslanpençesi atıp 5 dakika çok kısık ateşte kaynat.Soğumaya bırak ve ılıyınca süz, 1 ay boyunca her gün 1 su bardağı iç sonra 1 hafta ara ver, aynı şekilde 1 aylık kürü tekrar uygula ve kürü bitir.ıçmek için en uygun zaman kahvaltıdan iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına . Ben çalıştığım için akşam yemeklerinde 1-2 saat sonra uyguladım oldu. Ancak bu arada hamile kalınırsa bir sakıncası olur mu bilmiyorum. Çünkü soğan kürünün böyle bir sakıncası olduğu söyleniyor.
merak etme adet söktürücü kullandıysan gelir mutlaka.bende 45 gün falan olmadıa ama ben klomen tedavisi görüyorum .sonra civanperçemi ve hayıt tohumu kullandım birde farlutal bittikten 8 gün sonra adet oldum .arada soğan suyu da içtim.inşallah olursun gerçekten zor adet olamamak insanın bütün hayatını etkiliyor.birde stres yapmayacaksın oluruna bıraktım ben bi baktım olmuşum
SEVİCİM İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır. BENCE HEMEN BAŞLA BİR AN ÖNCE ERİYİP GİTSİN KİST.ZAMANI ÖNEMLİ DEĞİL.YUKARDAKİ GİBİ YAP.CANIM HER ŞEYDE HAYIR VAR İMRENEBİLİRSİN BU DOĞAL.AMA ALLAHINDA BİR BİLDİĞİ VAR.ÇEVRENDE GÖRÜYORSUNDUR.BENİM ÇEVREMDE 2 KİŞİ GENÇ EVLİLER VE KADININ 2 SİDE 7 AYLARINDA DÜŞÜK YAPTILAR.YETERKİ ZAMANINDA ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.BİR ARKADAŞIMDA DA HİÇBİR SORUN YOK AMA BEBEKLERİ OLMUYOR 4 DEFA AŞILAMA YAPTILAR YİNE OLMADI.KIZ 80 Lİ ADETLERİ DÜZENLİ HİÇ SORUN YOK AMA OLMUYOR.HERŞEYİN HAYILSININ ALLAH ZAMANINDA VERECEKTİR.YETERKİ SAĞLIK OLSUN.BEN GİDEMEDİM HERBALİSTÇİYE BABAMI HASTANEYE KALDIRDIK.İNAN O HASTANEYE İNSAN GİDİNCE SAĞLIĞININ DEĞERİNİ ANLIYORSUN YETERKİ HUZUR OLSUN SAĞLIK OLSUN. LÜTFEN ÜZÜLME BENCE SEVİCİM.BENDE UYGUN BİR ZAMANDA ALMAYA BAKICAM TEKRAR RANDEVU HERBALİSTÇİDEN