Hayit tohumu kullananlar ve adeti düzene girenlerin paylaşım alanı

selam bebişcim nasılsın nerelerdesin ne zamandır yoksunuz ne var ne yok nasıl gidiyor varmı bir gelişme canım merak ettim kilo verirsin canım kilo vermek bizim elimizde benimde göbeğim var malesef kadınların derdi bu aman napalım sağlığımız yerinde olsunda ne olursa olsun değilmi canım arkadaşım:1hug:

Merhaba arkadaşım, hiç bir gelişme yok, cyloca içmeye başladım, 3 ay kullanacam, haala adet olamadım, belki ilaç bitiminde olurum diye düşünüyorum, bu arada iyice kilo aldım, ekmek kesinlikke yemiyorum, ama yinede alıyorum, adet olamadığımdan dolayıymış, buda iyice sinirlerimi bozuyor, bu arada hayit otunu yine devam ediyorum, incir ,soğan onları yaptım, şu fsh düşürüp adet olmas ve yumuşlarda olsa bakacaz çaresine ama yok işte :-((( , sen neler yaptın, şuan ne uyguluyorsun,

bebişçim tabiiki adetin kiloyla ilgisi var.adet olamadığımız için kilo alıyoruz canım.bende aldım.ama fazla yememeye dikkat ediyorum yürüyü soğuklardan dolayı ihmal ettim.yürüyüşe başlamam lazım.bende aldım tabii.bebişçim sen kaç yaşındasın canım.hayıt aslanpençesi civanperçemi yeşilçay karıştırarak iç arısütü bal polen iç nar suyu iç veya nar tüket.hergün bir dilim ananas ye bende başladım ananas yemeğe.oda rahim kalınlığı için iyimiş.inş. en kısa sürede olursun canım.az az ye bence

Semoşçum merhaba, sen saraçoğlunun kürünü kullanıyordun, bittimi kürün nasıl gidiyor, herbalist ömer coşkun doktora gidecektin ,baban rahatsızlanınca gitmedin diye hatırlıyorum , ne yaptın sonra gidebildin mi arkadaşım,

canım pazar gidicem tekrar randevu aldım.kür bitmedi az kaldı belki 15 gün sonra biter.az önce bir arkadaşla konuştum onunda fsh yüksek 20 lerde.izmirde bir doktora gitmiş ömer coşkun gibi bir makinaya sokuoyr.arkadaşa demiş hormon sisteminde aksaklık var ve tiroit söylemiş.eşinin rahatısızlığıda çıkmış makinada kür ve bitkisel hap vermmiş.düzelir demiş.

bakalım ömer coşkun ne diyecek bana.bende çok merak ediyorum.bişey söylemicem ben gittiğimde ilk o ne diyecek merak ediyorum.

henüz regl olmadım bebişçim 15 ocakta olmuştum en son cyclo ile şimdi bekliyorum ama bu ay cyclo almadım.bakalım ne diyecek ömer bey bana yazarım buraya p.tesi canım ok.sen nasılsın canım.
ve izmirdeki doktor demiş yumurta bitmez işlevi durur sadece.ve bu düzeltilir demiş.stres yapmayın kızlar düzelecek herşey hayıt vermiş arkadaşa.demekki hayıt iyi
bana ne verecek doktor pazar bende merak ediyorum
kısmet inş. allah dualarımızı kabul etmiştir ve buradan şifa bulurum

canım pazar gidicem tekrar randevu aldım.kür bitmedi az kaldı belki 15 gün sonra biter.az önce bir arkadaşla konuştum onunda fsh yüksek 20 lerde.izmirde bir doktora gitmiş ömer coşkun gibi bir makinaya sokuoyr.arkadaşa demiş hormon sisteminde aksaklık var ve tiroit söylemiş.eşinin rahatısızlığıda çıkmış makinada kür ve bitkisel hap vermmiş.düzelir demiş.

bakalım ömer coşkun ne diyecek bana.bende çok merak ediyorum.bişey söylemicem ben gittiğimde ilk o ne diyecek merak ediyorum.

henüz regl olmadım bebişçim 15 ocakta olmuştum en son cyclo ile şimdi bekliyorum ama bu ay cyclo almadım.bakalım ne diyecek ömer bey bana yazarım buraya p.tesi canım ok.sen nasılsın canım.
ve izmirdeki doktor demiş yumurta bitmez işlevi durur sadece.ve bu düzeltilir demiş.stres yapmayın kızlar düzelecek herşey hayıt vermiş arkadaşa.demekki hayıt iyi

ınşallah arkadaşım, pazartesi bana yazarsın nasıl bir uygulama yaptığını,neler verdiğini ve neler söylediğini, bende ona göre randevu alıp giderim arkadaşım, semoşcum okadar çok gerildimki anlatamam tam 5 ay oldu arkadaşım haala adet olamadım, artık stresten geriliyorum ve bu ara kiloda aldım, iyice geriliyorum, insanların cocuk yokmu sorusundan artık bıktım arkadaşım, herkese cevap vermekten bıktım, ya sanki cocuğum olsa insanlara ne olacak, sanki onlar alıp bakacaklar anlamıyorum ki, bir yandan yaşımız ilerliyor onu düşünüyorum, artık gerildim dedim ya arkadaşım, şuan senle konuşurken döküldüm baksana...,kusura bakma arkadaşım ya, kimseyle bu konuyu konuşamıyorum, benim doktor yumurtan yok bitmiş deyip kestirip atıverdi artık gelme dedi ,kusura bakma arkadaşım, sıkımtılarımla seni de sıktım ,

Son düzenleme:
İnşallah arkadaşım, pazartesi bana yazarsın nasıl bir uygulama yaptığını,neler verdiğini ve neler söylediğini, bende ona göre randevu alıp giderim arkadaşım, semoşcum okadar çok gerildimki anlatamam tam 5 ay oldu arkadaşım haala adet olamadım, artık stresten geriliyorum ve bu ara kiloda aldım, iyice geriliyorum, insanların cocuk yokmu sorusundan artık bıktım arkadaşım, herkese cevap vermekten bıktım, ya sanki cocuğum olsa insanlara ne olacak, sanki onlar alıp bakacaklar anlamıyorum ki, bir yandan yaşımız ilerliyor onu düşünüyorum, artık gerildim dedim ya arkadaşım, şuan senle konuşurken döküldüm baksana...,kusura bakma arkadaşım ya, kimseyle bu konuyu konuşamıyorum, benim doktor yumurtan yok bitmiş deyip kestirip atıverdi artık gelme dedi ,kusura bakma arkadaşım, sıkımtılarımla seni de sıktım ,

o doktor "ben yetersiz bir doktorum, daha fazla anlamıyorum," dememişte seni başından savmak için yumurtan yok ben naapiyim havasında konuşmuş.

herkesin eline doktor diploması verirlerse olacağı budur.

canım ben hemşireyim, ameliyathanede, hastayı açıp böbreği bulamayan ürolog mu arasın, hastayı yatırıp kesip apandist i bile bulamayan cerrah mı ararsın.........

neler neler......

rasgele insanlara gidip, ne zamanınızı ne paranızı, ne emeğinizi, ne de umudunuzu boş yere harcamayın noolur.

ben böyle yok yere üzülen insanlar görünce kahroluyorum.

yok yere bozma moralini.

nasipten öteye geçilmez zaten.

yumurtalar taşsa ne olur, nasibinde yoksa!!!!!!

arkadaslar mrb bu hayit tohumu erken menopozda olup adet göremeyenlerde de ise yariyormu acaba?? ve tam olarak nasil kullanmam gerekiyor anlatirsaniz sevinirim

selam semoşcum noldu canım bana küsmüsün cvp yazmamışsın çok üzüldüm vallaha aşkolsun yanlış bişeymi yaptım bilmeden yaptıysam özür dilerim canım neyse afferdersin beni hatalıysam canım senin o arkadaşın izmirde hangi dr gitmiş bende gideyim ömer coşkun gibi bir drmuş herhalde öyle yazmışsın banada ismini verebilirmisin canım ömer coşkun hergün kanal 7de ikbalin programında hergün konuşup bilgi veriyor hastalra semoşcum sen bide karanfil kaynatıp içsene adeti getiriyormuş 3 veya 4 tane karanfili 1 bardak suda bir kaç dk kaynat sonrada iç bunu günde 1 veya 2 defa yap adeti getiriyormuş canım inşallah en kısa zamanda bebklerimize kavuşuruz canımömer coşkuna gittinmi bize bilgi verirsin değilmi?bu arada babn nasıl oldu canım?k.i.bopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşım, hiç bir gelişme yok, cyloca içmeye başladım, 3 ay kullanacam, haala adet olamadım, belki ilaç bitiminde olurum diye düşünüyorum, bu arada iyice kilo aldım, ekmek kesinlikke yemiyorum, ama yinede alıyorum, adet olamadığımdan dolayıymış, buda iyice sinirlerimi bozuyor, bu arada hayit otunu yine devam ediyorum, incir ,soğan onları yaptım, şu fsh düşürüp adet olmas ve yumuşlarda olsa bakacaz çaresine ama yok işte :-((( , sen neler yaptın, şuan ne uyguluyorsun,

merhaba canım adet olursun canım merak etme streste yapma bende çok yaşadım bunları seni çok iyi anlıyorumsende karanfil kaynatıp içsene adeti getiriyormuş eskiler öyle diyorlar bence denemekte fayda var sinirlerini bozma nolur fshı fbaktırdınmı yakında nasıl?ben adetimi bekliyorum 22 şubatta olacağım eğer gecikmezse adetin 3. günü dr gideceğim kistim kaybolduysa tedaviye yine başlıcaz ama kaybolmadıysa ilaç verecek kist erisin diye bakalım hayırlsı artık hepimiz için inşallah bizlerde annelik duygusunu tadarız canımöpüyorum seni çok çok k.i.bopuyorumnanaktan

sevicim olurmu ya yok canım bebişçim sordu diye yazdım sana da yazacaktım işyerinde olduğum için birinize yazıyorum nasıl olsa ikinizde okursunuz diye.niye darılayım

mustafa yaşar canım doktorun adı çok hastası varmış.bence git ona.bende inş. allah kısmet ederse pazar gidicem ömer coşkuna.yazarım gelişmeleri kulladıklarımı tahlillerimi hepsini götürecem.

ve benim gibi hastası olup olmadığını sorucam.benim gibi fsh yüksek hastalarda başarı yüzdesi kaç olduğunu sorucam.
size tabiiki gelişmeleri yazarım p.tesi canlarım dua edin benim için pazar günü olumlu geçsin.

peki sevicim sen evdesin sanırım.ömer coşkunu dinliyor musun tv.de nasıl neler konuşuyor.herkes çok övüyor onu.bizim gibi hastalardan hiç bahsettimi.
ben çalıştığım için dinliyemiyorum.yazarsan sevinirim canım ok.
canım ben karanfil kaynatmadım bakalım pazar ömer coşkun ne verecek ona göre hareket ederim artık.

hala saraçoğlunun kürünü kullanıyorum 1 ay oldu küre başlayalı adet olacakmıyım diye başka bişey kullanmak istemedim ilaçta almadım zaten bakalım belki ömer coşkun saraçoğlunun kürünü bıraktırır.
yazarım sizede görüşürüz kızlar

arkadaslar aranıza yeni katıldım adet olamıyorum ilk defa bu ay gecikti doktora gittim farlutal verdi ama hap biteli 5gün oldu hala adet olmadım ne olucak bilmiyorum çok üzgünüm civanpercemi aldım çok acı içemedim

sevicim olurmu ya yok canım bebişçim sordu diye yazdım sana da yazacaktım işyerinde olduğum için birinize yazıyorum nasıl olsa ikinizde okursunuz diye.niye darılayım

mustafa yaşar canım doktorun adı çok hastası varmış.bence git ona.bende inş. allah kısmet ederse pazar gidicem ömer coşkuna.yazarım gelişmeleri kulladıklarımı tahlillerimi hepsini götürecem.

ve benim gibi hastası olup olmadığını sorucam.benim gibi fsh yüksek hastalarda başarı yüzdesi kaç olduğunu sorucam.
size tabiiki gelişmeleri yazarım p.tesi canlarım dua edin benim için pazar günü olumlu geçsin.

peki sevicim sen evdesin sanırım.ömer coşkunu dinliyor musun tv.de nasıl neler konuşuyor.herkes çok övüyor onu.bizim gibi hastalardan hiç bahsettimi.
ben çalıştığım için dinliyemiyorum.yazarsan sevinirim canım ok.
canım ben karanfil kaynatmadım bakalım pazar ömer coşkun ne verecek ona göre hareket ederim artık.

hala saraçoğlunun kürünü kullanıyorum 1 ay oldu küre başlayalı adet olacakmıyım diye başka bişey kullanmak istemedim ilaçta almadım zaten bakalım belki ömer coşkun saraçoğlunun kürünü bıraktırır.
yazarım sizede görüşürüz kızlar

selam canım sağol verdiğin bilgiler için araştıracağım bir kere pc de dr u nasılmış ben hiç duymadım izmirde oturuyorum ama haberm yok vallaha sen nerelerden duyuyorsun neyse canım senin için dua edeceğim inşallah ömer bey sana güzel şeyler söyler canım ben hergün seyrediyorum ama bizim gibiler civanperçemi hayıt aslan penççesini söyledi başak da bişey görmedi bende işim olmadığı zamanlar seyredebiliyorum telefonla soru soruyorlar cvp veriyor çok soru soran oluyor adama ama hep dr unuza sorun öylesi için diyor bitkileri canım benim yaa inşallah bigün bizimde yüzümüz güler opuyorumnanaktan hadi bize hayırlı haberler vermen dileklerimle canım arkadaşım:1hug:

arkadaslar aranıza yeni katıldım adet olamıyorum ilk defa bu ay gecikti doktora gittim farlutal verdi ama hap biteli 5gün oldu hala adet olmadım ne olucak bilmiyorum çok üzgünüm civanpercemi aldım çok acı içemedim

aramıza hoşgeldin canım test yaptırdınmı canım belki hamilesindir bide farlutal bittikten sonra1hafta içinde geliyor adetin merak etme bide hayıt tohumu var adeti düzene sokuyor oda acı ama civanperçemi kadar değil ondan çok dah iyi istersen onu dene iç ama adet düzensizliğin varsa iç

slm kızlar dun aldım bende bıtkılerı adet oldum bugun ama cok az gelıyor adetlıyken ıcılıyormu acaba acele cevap beklıyorum

slm kızlar dun aldım bende bıtkılerı adet oldum bugun ama cok az gelıyor adetlıyken ıcılıyormu acaba acele cevap beklıyorum

evet canım içiliyor ama sen hangi bitkiyi içeceksin hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi bunlar adetliyken içiliyor hatta düzenli 3 ay içersen faydasını görüyorsun adeti düzene sokuyor:1hug:

evet canım içiliyor ama sen hangi bitkiyi içeceksin hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi bunlar adetliyken içiliyor hatta düzenli 3 ay içersen faydasını görüyorsun adeti düzene sokuyor:1hug:

Adet öncesi görülen, adetin başlamasıyla kesilen, alınganlık, kızgınlık, duygusal çöküntü, göğüslerde şişme ve hassasiyet, tatlı yiyeceklere aşırı istek, kabızlık veya ishal, karın şişmesi, başağrısı gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılır.

canım oncekı sayfadan yazdım bunu kesılmesı gerekıyormus sıtelerın hepsınde yazıyor bu

mrb sevicicim bebişçim gittim ömer beye kızlar 2 makinada bakıldı herşeyime kan sayımım düşük bağışıklık sistemim problemli hormonlar problemliymiş.

neyse bunlara göre bir sürü kür verdi hepsi de aç karna yapılan kürler hayt suyu adaçayı suyu ebegümeci civanperçemli karışık bitki çayı 10 saat soğuk suda demlenen çay verdi.hayıt macunu verdi aslan pençesi bitkisel tablet verdi günde 3 defa aç karna.daha 2 tane tablet verdi bitkisel hatta içeriğinde safran var baktım.çörtük suyu verdi sabah akşam aç karna.yani 3 aylık bir sürü şey verdi eve zor getirdik.

inş. şifa olur 1.5 ay sonra kontrole çağırdı.test yap dedi. ama nasıl test yapıcam anlamadım.adet olurmuyum bilmiyorum inş. olurumda hormonlar düzelir bakalım.

bunları yapmakla bitmiyor bence inanarak ve allaha dua edip şükretmemiz lazım yinede herşeye. o zaman rabbim bizi geri çevirmez

merhaba canım adet olursun canım merak etme streste yapma bende çok yaşadım bunları seni çok iyi anlıyorumsende karanfil kaynatıp içsene adeti getiriyormuş eskiler öyle diyorlar bence denemekte fayda var sinirlerini bozma nolur fshı fbaktırdınmı yakında nasıl?ben adetimi bekliyorum 22 şubatta olacağım eğer gecikmezse adetin 3. günü dr gideceğim kistim kaybolduysa tedaviye yine başlıcaz ama kaybolmadıysa ilaç verecek kist erisin diye bakalım hayırlsı artık hepimiz için inşallah bizlerde annelik duygusunu tadarız canımöpüyorum seni çok çok k.i.bopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşım, geçen ay baktırdım fsh a ,156 'dan 148 e düşmüş , inşallah hayırlısıyla olacak bebişlerimiz

mrb sevicicim bebişçim gittim ömer beye kızlar 2 makinada bakıldı herşeyime kan sayımım düşük bağışıklık sistemim problemli hormonlar problemliymiş.

neyse bunlara göre bir sürü kür verdi hepsi de aç karna yapılan kürler hayt suyu adaçayı suyu ebegümeci civanperçemli karışık bitki çayı 10 saat soğuk suda demlenen çay verdi.hayıt macunu verdi aslan pençesi bitkisel tablet verdi günde 3 defa aç karna.daha 2 tane tablet verdi bitkisel hatta içeriğinde safran var baktım.çörtük suyu verdi sabah akşam aç karna.yani 3 aylık bir sürü şey verdi eve zor getirdik.

inş. şifa olur 1.5 ay sonra kontrole çağırdı.test yap dedi. ama nasıl test yapıcam anlamadım.adet olurmuyum bilmiyorum inş. olurumda hormonlar düzelir bakalım.

bunları yapmakla bitmiyor bence inanarak ve allaha dua edip şükretmemiz lazım yinede herşeye. o zaman rabbim bizi geri çevirmez

canım yaa inşallah faydasını görürsün verdiği bitkilerin ama bunları nasıl içeceksin hepsini birden zarar vermiyormuşmu vücuda hep diyorlar ya hepsi birden bitkiler zararlı diye ama vardır bildiği dr un değilmi canım senin için dua edeceğim en kısa zamnda faydasını görüsün inşalah:1hug::1hug:eek:puyorumnanaktan

X